Chivu cere CNP-ul ziaristilor pentru a le permite accesul la nunta. Fotbalistul Cristi Chivu are, pesemne, sange regal sau cel putin tinde catre o conditie sociala aparte, din moment ce a stabilit reguli drastice pentru presa la nunta sa de duminica. Sportivul si sotia lui, fosta prezentatoare de stiri Adelina Elisei, au pretentia ca ziaristii care doresc acreditare la eveniment sa le furnizeze din timp date personale pentru un “dosar” ce urmeaza a fi atent analizat inainte de verdict, anunta Gardianul. Sunt cerute codul numeric personal al jurnalistilor care doresc sa asiste la cununia religioasa, dar si numarul de inmatriculare al masinii de redactie care ii va transporta pe acestia la Palatul Stirbei.

Vantu a aruncat la gunoi o masa de 4.000 de euro, noteaza Libertatea. Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu este foarte pretentios cand vine vorba de mobilierul care-i decoreaza camerele. Acesta si-a comandat de curand o masa pe care a cheltuit aproximativ 4.000 de euro, dar, cand i-a fost livrata acasa, nu i-a mai placut si si-a obligat angajatii sa o arunce la gunoi. 'E oribila, am facut o mare greseala ca am cumparat-o', ar fi zis S.O.V.

Andreea Balan si-a bagat iubitul la cura de sex. Andreea Balan este atat de incantata de performantele sexuale ale lui Keo, incat simte nevoia sa povesteasca si prietenelor, sustine Cancan. De ceva timp, aceasta lauda fara intrerupere performantele sexuale ale partenerului ei, cantaretul Keo, cu care sustine ca face dragoste, in medie, de zece ori pe saptamana. Destul de greu de crezut, daca se ia in calcul faptul ca sunt zile intregi in care cei doi sunt plecati pe drumuri diferite, la concerte. Mai mult, Andreea nu se fereste sa recunoasca apropiatelor ca a avut multe de invatat despre sex de la actualul ei iubit.

Cheeky Girls isi lanseaza parfum. Monica si Gabriela Irimia, componentele trupei Cheeky Girls se baga in afaceri. Cele doua romance vor sa-si lanseze un parfum si o linie de cosmetice, informeaza Libertatea. Mai mult, solistele vor fi si protagonistele unui reality-show, intitulat 'Living with the Cheeky Girls'. In timpul emisiunii, fetele vor putea fi urmarite in timp ce-si fac treburile casnice, in oras, la cumparaturi, la fitness si chiar in timpul unei excursii in Romania.

Monica Barladeanu este noua "iubita" a lui James Bond. Daca in urma cu ceva vreme ideea ca Monica Barladeanu, alias Monica Dean, sa o intruchipeze pe James Bond Girl era mai mult o sugestie din partea fanilor decat o posibilitate serioasa, acum visul a devenit realitate, noteaza Cancan. Potrivit unor surse neoficiale, actrita romanca a participat la castingul organizat de producatorii urmatoarei serii cu James Bond si au decis sa-i ofere rolul iubitei acestuia.

Madonna nu divorteaza, presupusul amant, da! Zvonurile privind o relatie intima intre Madonna si jucatorul american de baseball Alex Rodriguez par sa se confirme, relateaza Click. Chiar daca vedeta a anuntat ca nu se pune problema unui divort intre ea si Guy Ritchie, sotia presupusului amant al cantaretei a anuntat ca s-a separat de sportiv.

Shaggy, concert la Mamaia. Shaggy, cantaretul de origine jamaicana cunoscut pentru hituri ca „Oh Carolina“, „Boombastic“ si „Hey Sexy Lady“, va concerta la Mamaia, pe 29 august, potrivit unor surse apropiate organizatorilor, citate de EvZ.

Nico a dat BAC-ul deghizata, la 38 de ani. Emotii mai mari decat pe scena pentru cantareata Nicoleta Matei, alias Nico. Ea a absolvit abia anul acesta liceul si a dat bacalaureatul intr-o discretie maxima. Vedeta, in varsta de 38 de ani, si-a terminat studiile la liceul particular "Sansa" din Ploiesti, iar examenul de absolvire l-a sustinut la Colegiul Economic "Virgil Madgearu". Membrii comisiei de examinare au fost surprinsi sa o vada la un loc cu pustii de 17- 18 ani. Ca sa atraga cat mai putin atentia, cantareata a venit deghizata la examene ascunzandu-si fata in spatele unor ochelari de soare. Chiar si "camuflata", elevii si profesorii liceului au recunoscut-o pe indragita cantareata, dezvaluie Cancan.