"Orice barbat ar fi facut la fel cu femeia lui!". Surprins de paparazzii Cancan in timp ce o paruia si o pocnea pe Andreea Spataru, in plina strada, Ion "Boschet" marturiseste ca a tavalit-o pe vedeta "Playboy" in legitima aparare, varianta sustinuta si de fiul sefului Politiei Capitalei. Fostul iubit al Andreei a declarat, ca a recurs la violenta deoarece blonda l-ar fi atacat cu unghiile, l-ar fi zgariat fara motiv si ar fi incercat sa-l umileasca in fata prietenilor, palmuindu-l. "Am luat-o de par, fiindca ma lovea. Oricine ar fi facut la fel cu femeia lui, daca aceasta l-ar fi palmuit pe strada. Nu am facut altceva decat sa ma apar... Si, la urma urmei, e problema mea daca imi bat iubita", a declarat Ionel Cojocea, zis Boschet.

'Fac sex anal doar in filme, nu si cu iubitul'. Alina Plugaru explica intr-un interviu acordat ziarului Libertatea pana unde e dispusa sa merga cu acrobatiile sexuale. "Eu fac un act artistic, am relatii intime cu partenerii doar pe platou. E drept, ma implic mult, e ca-n orice alta meserie. Daca e s-o luam altfel, sa spunem ca n-as filma scene homosexuale si, asta chiar e scabros, zoofilii si alte nenorociri. Cred ca cei care privesc asa ceva nu-s in toate mintile, iar cei care fac asta trebuie internati la spitalul de nebuni. In filme o gasesc ok, am cateva scene. Insa n-as face asta cu partenerul de viata".

Unde te duceai, Ramona? Monica Columbeanu are o sora mai mica, despre care cei care au vazut-o spun ca e mai frumoasa decat sotia milionarului. Tanara, venita de curand in Bucuresti,a scapat rapid de iubitul ei de la Bacau si a devenit partenera de iesiri mondene a Monicai. Recent, Ramona Gabor a fost surprinsa de paparazzii ziarului Libertatea intr-vizita nepotrivita la Irinel Columbeanu, la o ora la fel de nepotrivita.

Madonna va lucra din nou cu Britney Spears, pe care a ales-o să apară alături de ea într-un clip. Filmuleţul va fi realizat pentru turneul mondial „Sticky & Sweet“ pe care Madonna îl va demara în august, însă nu este un videoclip muzical, a precizat purtătoarea de cuvânt a cântăreţei. Madonna şi Britney Spears au mai apărut împreună în clipul „Me Against the Music“ şi au cântat la Premiile MTV 2003, când s-au sărutat pe scenă, relateaza Evenimentul Zilei.

Laurentiu Cazan, alergat de câinii vagabonzi prin Mamaia. Laurentiu Cazan este unul dintre putinii turisti care au calcat pe nisipul fierbinte de la Mamaia si care s-au plâns de conditiile proaste de acolo. Cântaretul ne-a spus ca o problema foarte grava o constituie câinii vagabonzi care umbla nestingheriti peste tot si care nu se dau in laturi in a strica vacanta celor care dau bani grei sa aiba sejur de fite. „Nu mi se pare corect sa te impiedici de câini peste tot si mai ales la Mamaia, acolo unde preturile sunt mai mari decât in restul statiunilor, relateaza Gardianul.

Karl Lagerfeld va crea o insulă a modei. În Dubai va lua naştere în curând un sit de excepţie: insula modei - Isla Moda. De designul celor 80 de reşedinţe de pe insulă se va ocupa nimeni altul decât miticul creator de modă Karl Lagerfeld. Acesta va lucra în colaborare cu societatea care a inţiat proiectul, Dubaï Infinity Holdings. Insula va avea o arhitectură originală, cu magazine şi locuinţe de standing, pentru rezidenţi cu un stil de viaţă deosebit, afirma Romantica.

Lesko îşi arată silicoanele pe stradă! “Aşa sunt eu, ţâţoasă”, spune Anna Lesko despre bustul său care s-a dezvoltat suspect în ultimii ani. De când a scăpat de fostul iubit gelos, solista nu se mai sfieşte să îmbrace haine sexy şi pe stradă. Ea a fost surprinsă de fotoreporterii Click! purtând o bluză care-i lasă la vedere sânii.

Prima Doamnă a Franţei povesteşte într-un interviu acordat revistei VSD despre ce s-a schimbat în viaţa ei după căsătoria cu Nicolas Sarkozy şi comentează zvonurile potrivit cărora ar fi însărcinată, vehiculate în presa franceză. „Din păcate nu sunt însărcinată”, spune Carla Bruni în materialul amintit, citat de Mediafax, „Mă întreb dacă nu cumva m-am îngrăşat, deoarece toată lumea îmi pune aceeaşi întrebare”, relateaza Click.