Ronnie Wood si-a parasit nevasta pentru o rusoaica de 18 ani. Chitaristul trupei Rolling Stones, Ronnie Wood, si-a parasit sotia pentru o chelnerita de origine rusa, in varsta de 18 ani, cu care a si plecat intr-o “vacanta”, informeaza, Gandul.

Topmodelul Kate Moss si-a facut un obicei din a ne arata sanii in fiecare vara cand merge in vacante prin locuri dintre cele mai luxoase. Vedeta nu se mai sfieste de mult sa faca plaja topless, desi medicii au ragusit de cand ne tot avertizeaza ca razele ultraviolete nu sunt sanatose, mai ales pentru sani, relateaza, Gardianul.

Simona Sensual scuipa pe strada. Simona Sensual, blonda cu fundul siliconat a capatat de ceva vreme un obicei urit pentru o "vedeta de talia ei". Conform unor surse din anturajul ei, Simonica a inceput sa... scuipe pe unde apuca. Nu se stie inca daca fata sufera de vreo boala sau, pur si simplu, asa ii place sa faca, pe motiv ca are dreptul sa-si traiasca viata asa cum doreste, scrie 7Plus.

Regina R&B va purta ca mireasa diamante de 1 milion de euro. Cristina Spatar si-a gasit jumatatea in persoana lui Alin, cel care a si dus-o in fata ofiterului starii civile. Acum, cei doi asteapta nunta, un eveniment care va eclipsa pana si stralucirea soarelui, iar asta pentru ca mireasa va purta diamante in valoare de peste un milion de euro, afirma Curentul.

Roxana Ungureanu a facut sex pe bancheta din spate a masinii. In aceasta luna, Roxana Ungureanu este a doua aparitie fierbinte a revistei „Maxim” dupa cea a Laurei Cosoi. In interviul acordat publicatiei pentru barbati, Miss Playboy 2006 recunoaste ca a facut sex in masina pe bancheta din spate, dar ca „nu am retinut detaliile tehnice”, scrie Atac.

Lembit era un tiran. 'Era un tiran. O asalta cu telefoanele pe Gabriela. Voia sa stie tot si-i cerea socoteala pentru orice', a marturisit mama gemenelor Cheeky Girls pentru ziarul Libertatea . Mai mult, ea a afirmat ca fiica ei nu are de gand sa se impace cu Lembit si in nici un caz nu vrea sa mai auda de casatorie.

Cheltuielile vedetelor. Madonna - diva de 50 de ani bea apa, binecuvantata de mai-marii sectei Kabbala din care face parte. Pentru aceasta plateste anual 100.000 de euro. Lindsay Lohan - actrita de 24 de ani cheltuieste anual nu mai putin de 750.000 de euro pe haine. Firma sa favorita este Prada. Paris Hilton - multimilionara mostenitoare e innebunita dupa accesorii, mai ales dupa ceasuri, curele si pantofi. Conform presei americane, ea cheltuieste anual in acest scop 230.000 de euro. Amy Winehouse - cantareata dependenta de droguri da in fiecare zi cel putin 1.000 de euro pe cocaina. Suma totala pe un an - 365.000 de euro. (Libertatea)

Cristina Rus a fost parasita pentru sosia lui Naomi Campbell. Cristina Rus este din nou singura. Cel putin asa considera italianul Mirco Maschio, care a revenit, recent, in bratele unei foste iubite. Sambata, acesta a fost prezent la un spectacol organizat de "Comunitatea Italienilor rezidenti in Arad", care avut loc la un strand de acolo, si a venit insotit de manechinul de origine americana, Aisha Haoward, o mai veche dragoste a sa. Anul trecut, in toamna, Maschio a declarat-o pe mulatra iubita lui oficiala. In februarie s-au despartit si, doar o luna mai tarziu, italianul a declarat ca isi doreste sa se impace cu Aisha, scrie Cancan.

Cristina Rus s-a sarutat cu o lesbiana. Cristina Rus a dezvaluit pentru Click! ca la unul din concertele sutinute in clubul bucurestean Purple, acolo unde se intalnesc homosexualii, a fost sarutata pe gura de una dintre femeile din public. “Clubul era plin de fete. Am dansat cu o blonda pe scena, dupa care m-am trezit cu o alta tabarand pe mine. M-a sarutat pe gura si mi-a spus ca sunt cea mai frumoasa. M-am simtit de parca as fi fost pe o alta planeta. Nu mai stiam cum sa reactionez. Mai ales ca toate femeile de acolo se comportau ca niste barbati si tineau in maini bannere pe care scrisesera ca ma iubesc”, ne-a marturisit Cristina, adaugand ca toata intamplarea a avut loc in urma cu doar cateva saptamani.