Cei nesuferiti si nepotriviti. La categoria “cele mai nesuferite vedete de televiziune”, pe primul loc s-a clasat britanicul Simon Cowell, criticul sever din emisiunea “American Idol”, urmat îndeaproape de miliardarul Donald Trump, care realizează emisiunea “Ucenicul”. În ceea ce priveşte categoria “cea mai nepotrivită persoană pentru a primi titlul de părintele anului”, aceasta a fost câştigată de Lynne Spears, mama lui Britney (care îşi depăşeşte cu greu criza sentimentală şi profesională) şi a lui Jamie Lynn (care a rămas însărcinată la 16 ani), relateaza Gandul.

Marijuana, bătută măr de tatăl ei. Dana Coteanu, cunoscută sub numele de Marijuana, s-a bătut parte în parte cu tatăl ei. Cântăreaţa de hip-hop spune că nu este prima dată când se bate cu acesta, asemenea incidente având loc de mai multe ori şi din păcate la aceste scene violente a fost martoră şi fiica ei, Alesia, care are aproape trei ani. Cearta ar fi pornit de această dată pe motiv că Marijuana nu a vrut s-o ia pe Alesia la ştrand, iar tatăl ei i-ar fi reproşat că îşi neglijează copilul. Ion Coteanu susţine că aceasta ar fi reacţionat agresiv la reproşurile lui şi ar fi început să-l lovească, moment în care au început să se bată amândoi parte în parte, afirma Atac, .

Whitney Houston nu mai poate canta din cauza drogurilor. Una dintre cele mai mari cantarete din istoria R&B-ului, Whitney Houston, nu-si mai poate canta propriile melodii, drogurile consumate ani de zile afectandu-i foarte tare vocea. Pusa in situatia de a fredona refrenul piesei „I Will Always Love You”, Whitney nu a fost in stare sa cante. Atatia ani in care a abuzat de droguri si-au spus cuvantul. La sfatul producatorului sau muzical, artista a acceptat sa ia lectii de canto si sa urmeze un tratament care s-o puna pe picioare, scrie Gardianul.

Jennifer Lopez si-a prins rochia cu ace de siguranta. Degeaba s-a imbracat Jennifer Lopez in bikini cu doua numere mai mici si degeaba o lauda sotul pe unde poate, spunind ca da in brinci de atita sport. Aflata in Manhattan pentru o sedinta foto, artista a avut o mica problema. Probabil pentru a o enerva, cineva i-a dat lui Jen o rochie cu un numar mai mic, astfel ca aceasta nu a putut sa-si incheie fermoarul. In disperare de cauza, s-a apelat la improvizatie, Jennifer prinzindu-si rochia cu ace de siguranta, insa nimeni nu a scapat de furia divei, informeaza 7Plus.

Britney şi-a dat întâlnire cu Kevin la judecătorie! Britney Spears se va întâlni, astăzi, cu fostul soţ, Kevin Federline, la judecătorie, pentru a stabili custodia copiilor. Procesul trebuia să aibă loc ieri, însă, din cauză că nu şi-a pregătit încă pledoaria, avocatul lui Kevin a cerut amânarea procesului. Cei doi au încercat în trecut să cadă de comun acord asupra custodiei celor doi copii, Sean Preston şi Jayden James. Nu au reuşit, aşa că s-au hotărât să apeleze la o instanţă judecătorească, relateaza Curentul.

Shaggy canta la Mamaia. Celebrul Shaggy va canta la Mamaia, pe plaja din fata hotelului Rex, pe 29 august, incepand cu ora 22:00. Superconcertul artistului american va fi urmat de un party exploziv la club Bamboo, unde invitat de onoare e chiar interpretul pieselor 'Boombastic', 'Oh Carolina' sau 'It Wasn't Me', relateaza Libertatea.

Julio Iglesias face sex in Romania, dar nu cu sotia lui. Celebrul cantaret spaniol Julio Iglesias nu se dezminte atunci cand este vorba despre femeile frumoase si despre sex. Dupa ce a sustinut primul dintr-o serie de concerte alaturi de Costel Busuioc la Cluj, artistul si-a indemnat publicul sa se bucure de viata din plin, adica sa mearga acasa si sa faca sex "nebun, in pozitie verticala". Ca sa-si sustina invitatia, Iglesias s-a dat exemplu pe el insusi, care obisnuia sa faca sex inainte de fiecare concert, dar a renuntat de curand la acest obicei pentru ca se teme ca nu va mai putea canta, precizand totusi ca isi ia revansa dupa recitaluri, scrie Cancan.

Regele sexului, inselat de una dintre iubite. Suparare mare in sanul ciudatei familii pe care Hugh Hefner o formeaza impreuna cu cele trei iubite ale sale. Blonda Kendra Wilkinson, in varsta de 23 de ani, se face vinovata de infidelitate, iar magnatul se gandeste chiar sa o izgoneasca din casa. "Kendra l-a inselat pe Hefner cu mai multi barbati, evident mai tineri decat el, informeaza Cancan.

Topul celor mai scumpe fotografii cu odrasle de vedete. O publicaţie, al cărei nume nu a fost dat publicităţii deocamdată, a plătit 11 milioane de dolari, bani pe care Angelina Jolie şi Brad Pitt îi vor dona unei organizaţii de caritate. Unele zvonuri indică faptul că, în realitate, actorii au primit peste 15 milioane de dolari în schimbul drepturillor exclusive asupra fotografiilor. Gemenii lui Jennifer Lopez şi ai lui Marc Anthony au apărut pe coperta revistei People în luna martie în schimbul a nu mai puţin de 6 milioane de dolari, scrie Click.