Victoria Beckham face zilnic 200 de exercitii pentru abdomenPosh Spice a fost deseori criticata pentru silueta ei mult prea subtire, spunandu-se chiar ca ar avea o problema grava de alimentatie. Frumoasa Posh are un ritual de exercitii fizice pe care il respecta cu sfintenie: alergarea pe banda si cele 200 de abdomene, pe care le executa zi de zi, fara sa triseze, scrie Curentul.

Garzi pentru Cleo Succesul de care se bucura Cleopatra Stratan a propulsat-o in galeria starurilor, astfel ca micuta cantareata nu numai ca va lansa sambata si duminica o papusa care-i poarta numele, dar va avea si cate sase bodyguarzi la fiecare dintre aceste evenimente. Asa cum ii sta bine unui star, Cleo va sustine sesiuni de autografe, insa, dupa cum au precizat reprezentantii casei sale de discuri, Cat Music, ea nu va canta, afirma EvZ.

Elena Udrea se mentine tanara cu praf de aur „Blonda de la Cotroceni” isi pastreaza pielea tanara datorita unei creme pentru fata ale carei principale ingrediente sunt praful de aur si caviarul. Cosmeticele cu extract de caviar, praf de aur sau de perle sunt considerate alternativa naturala a injectiilor cu botox, dar si preturile sunt pe masura. Pentru 50 de grame dintr-o astfel de crema, doritoarele scot din buzunar chiar si 1.000 de euro, insa efectul este garantat, informeaza Gardianul.

Lui Julianne Moore ii place sa isi faca de ris familia Nu demult a declarat ca nu ar deranja-o sa pozeze goala nici cind va fi batrina. Mai nou, lui Julianne Moore nu-i pasa nici ca isi face copiii de rusine. Intr-un interviu pentru o revista americana, actrita a recunoscut ca, in ultimul sau film, "Savage Grace", apare goala, intr-o scena de menage-a-trois, si este constienta ca, intr-o zi, copiii ei vor vedea nu numai acel film, ci toate peliculele in care ea a aparut nud. "Stiu ca imi fac copiii de ris, dar ma mindresc cu acest lucru", a fost declaratia socanta a actritei, titreaza 7Plus.

Jefuita la semafor Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii 'Magic Taxi', de la Kanal D, a fost victima unui jaf in plina strada. Vedetei i s-a furat de pe scaunul din dreapta masinii o geanta marca Hermes, in valoare de 6.000 de euro, afirma Libertatea.

'Vreau sa o sarut pe Pamela' Frumusetea rapitoare a unor celebritati de la Hollywood, ca Pamela Anderson sau Carmen Electra, incinge hormonii, nu doar ai barbatilor, ci si ai femeilor. Si lucrul acesta se intampla din ce in ce mai des. Astfel, actrita britanica Jennifer Ellison a recunoscut recent ca ar face orice pentru a avea parte de o partida de amor nebun cu cele doua vedete din Baywatch, scrie Libertatea.

Marijuana vrea sa se mute cu chirie intr-o garsoniera Dupa ce tatal sau a batut-o pana a desfigurat-o, Dana Coteanu a decis sa rupa orice legatura cu acesta si, in prezent, locuieste la fratele sau. Solista va merge zilele acestea sa-si recupereze fetita, in varsta de doi ani, din casa parinteasca si intentioneaza ca, in viitorul apropiat, sa se mute cu chirie, scrie Click.

Si-a pus silicoane a 14-a oara Modelul american Alicia Douvall, care a starnit vii controverse in urma cu trei luni, dupa ce a anuntat ca vrea sa ii daruiasca fiicei sale, Georgia, in varsta de 12 ani, o interventie de marire a bustului, face din nou valuri. Femeia tocmai s-a supus celui de-al 14-lea implant cu silicon, desi a fost avertizata de medici ca isi pune in mare pericol sanatatea din cauza sanilor imensi, scrie Cancan. Cu ultima marire de bust, americanca Alicia Douvall a ajuns la 52 de operatii estetice suferite in ultimii zece ani.

Mariana Chivu a acceptat ieri sa vorbeasca despre povestea de dragoste pe care o traieste alaturi de barbatul misterios: 'Da, ne iubim, insa au aparut multe inexactitati, ba chiar si minciuni. Intre noi nu sunt 20 de ani diferenta, ci mai putin de 15. Nici eu nu am varsta de 52 de ani si nici el nu are 33'. Catalin, fost director de zona al Coca Cola pentru judetul Caras-Severin, n-a mai fost insurat si nici n-are copii. Gratie profesiei lui s-au cunoscut si s-au placut. Mariana Chivu spune ca fiul sau accepta relatia fiindca se bucura sa o stie fericita si anunta ca o casatorie este iminenta, scrie Libertatea.

Bush divorteaza de dragul Condoleezzei Mariajul de 30 de ani dintre presedintele american George W. Bush si sotia sa, Laura, se apropie de sfarsit, dezvaluie publicatia "National Examiner". Cuplul prezidential american nu se mai intelege, problemele dintre ei fiind insurmontabile, dupa cum sustin surse apropiate familiei Bush. Marul discordiei: presupusa idila a presedintelui american cu secretarul de Stat american Condoleezza Rice, in varsta de 53 de ani, afirma Cancan.