Gina Pistol, parasita de Nicola pentru ca il stresa sa o ia de nevasta. In presa pozau drept cuplul perfect care se indreapta cu pasi repezi spre casatorie. In realitate, Gina era cea care tinea cu dintii de relatie, dorindu-si cu orice pret sa ajunga la altar. In schimb, Nicola planuia de mult sa puna punct iubirii dintre ei, care disparuse, oricum, in ultima perioada. Afaceristul este si acum disperat sa scape de insistentele blondei si regizeaza diverse escapade amoroase pentru a o face sa se convinga ca viitorul lor impreuna nu mai are nici o sansa, scrie Gardianul.

Meg Ryan "s-a ingrasat" 60 de kilograme. Rolul interpretat de Meg Ryan in filmul "My Mum's Hot Boyfiend" a determinat-o pe actrita americana sa isi modifice radical look-ul. Astfel, ea a fost nevoita sa imbrace un costum voluminos care o face cu 60 de kilograme mai grasa, dar si sa suporte zilnic o sedinta de machiaj care dureaza pana la trei ore pentru a intra in pielea unei agente FBI supraponderale, relateaza Cancan.

Cristina Rus se viseaza inca iubita lui Mirco! Mult trambitata relatie dintre Cristina Rus si Mirco Maschio incepe sa semene din ce in ce mai mult cu o telenovela cu gust amar. In timp ce italianul se pare ca a uitat-o definitiv pe blonda si se afiseaza deja cu fosta iubita, fotomodelul cu pielea ca abanosul, Aisha, fosta solista a trupei Blondy se bate cu pumnii in piept ca, de fapt, ea este unica femeie din viata lui Maschio, sustine Click.

Angelina Jolie si Brad Pitt au conceput gemenii in vitro. Se pare ca celebrul cuplu a apelat la fertilizarea in vitro pentru a-i concepe pe Vivienne si Knox, scrie US Weekly, citat de Romantica. O sursa a dezvaluit ca Brad Pitt si Angelina isi doreau cu disperare mai multi copii si au ales cea mai sigura metoda. Sansele ca Angelina sa fi ramas insarcinata cu gemeni pe cale naturala, la cei 33 de ani ai sai, sunt de 1%. Fertilizarea in vitro creste procentul pana la 25%.

Brigitte Nielsen si-a facut operatie estetica televizata. Ajunsa la 44 de primaveri si avind un iubit mult mai tinar decit ea, fosta nevasta a lui Silvester Stallone a ajuns la concluzia ca, daca tot se simte ca la 30 de ani, are neaparata nevoie sa si arate la fel - in concluzie, a apelat la bisturiu. Nu se stie cit au costat-o operatiile, sau macar daca au costat-o ceva – ba, chiar e posibil ca, la faza asta, Brigitte Nielsen sa fi cistigat si niste bani. Pentru ca operatiile (tratament cu Botox, ridicarea sinilor, liposuctie etc.) au fost televizate si vizionate de peste doua milioane de telespectatori germani, scrie 7plus.

Oana Roman s-a costumat in barbat. Surorile Roman au facut furori joi seara, la Club Fiat 500 Cabaret, in competitia “Star Battle”. Catinca si Oana s-au duelat cu designerii Amir Dobos si Dan Arcus, ambele echipe primind cate o excursie la Milano. Surorile Roman au transformat Fiat 500 intr-o mireasa, mesajul “Just married”, fiind scris cu trandafiri negri pe capota. Mirele, interpretat de Oana Roman, a fost costumat intr-un smocking, cu papion, palarie si la care a asortat o mustata sic, relateaza Click.

Mihai Traistariu isi imbraca iubita de la solduri. Mihai Traistariu, unul dintre cei mai talentati solisti din Romania, recunoscut pentru vocea sa de exceptie, isi face cumparaturile la magazine ieftine, in care obiectele de imbracaminte costa sub 20 de lei bucata. Artistul a fost surprins de un turist, la mare, intr-un magazin care anunta cu litere de-o schioapa ca este "super oferta" si ca orice produs costa numai 17,5 lei. Insotit de iubita lui, Traistariu s-a uitat cu atentie la mai multe sortimente vestimentare pe care, in ciuda pretului foarte scazut, le-a sucit pe toate partile pentru a vedea daca au defecte de fabricatie, sustine Cancan.

Marc Jacobs se casatoreste. Creatorul de moda american Marc Jacobs, directorul de creatie al celebrei case de moda Louis Vuitton, isi va oficializa, astazi, relatia cu partenerul sau de viata, brazilianul Lorenzo Martone. Jacobs (45 de ani) si-a cunoscut partenerul la inceputul anului, iar cuplul s-a hotarat sa-si oficializeze relatia printr-un Pact Civil de Solidaritate (PACS), in vigoare in Franta din noiembrie 1999, noteaza EvZ.

Caracatita Portman. Dupa ce a scapat cu bine din “Razboiul Stelelor”, actrita Natalie Portman a avut citeva schimbari de look surprinzatoare. De curind, si-a schimbat iar infatisarea, abordind un aer bollywoodian. Pentru noul videoclip al prietenului ei, cintaretul Devendra Banhart, s-a echipat si s-a machiat ca o printesa din India. Numai ca, la sfirsitul videoclipului "Carmencita", frumoasa printesa se reincarneaza in... caracatita, informeaza 7plus.

Inaintea meciului cu AS Roma, Radoi si alti cinci coechipieri au baut whisky si vin pana la patru dimineata. Stelistii au demonstrat ca sunt o familie si cand e vorba de distractie si au sarbatorit cu mare fast ziua de nastere a sotiei lui Adrian Neaga, Ela, la carciuma "Hanul Voievozilor". Radoi, Ghionea, Ovidiu Petre, Petre Marin si Cernea au tinut sa fie prezenti impreuna cu consoartele. In plus, a mai fost prezent si Alin Stoica, prieten bun cu sotul sarbatoritei, un fotbalist care nu are echipa in momentul de fata, relateaza Cancan.