Nalbaru a sarutat 4 femei pe gura! Reinviata din propria cenusa dupa mediatizata ruptura de Hi-Q, Dana Nalbaru, si-a lansat recent al doilea videoclip de pe albumul “Parfum”, pe care l-a conceput pe cont propriu, fara manageri sau casa de discuri. Proiectul, pe cat e de reusit, pe atat e de socant, Dana Nalbaru fiind filmata in timp ce saruta patru femei si sase barbati, printre acestia fiind si actorul Dan Bordeianu, scrie Click.

Adelina si Chivu si-au luat casa de 2,5 milioane de euro. Internationalul roman a semnat ieri contractul de vanzare-cumparare cu Grupul Tiriac Imobiliare pentru achizitionarea unui penthouse in clubul rezidential Stejarii. Pentru sapte camere, de 600 metri patrati, situat in padurea Baneasa, Chivu a scos din buzunar aproximativ 2,5 milioane de euro, anunta Cancan.

Monica si Ramona fac afaceri cu Fizz. Dupa ce a incercat o cariera in muzica, alta in design vestimentar si si-a masurat fortele in productia cinematografica si in afaceri, Bogdan Croitoru, alias Fizz, intentioneaza sa se lanseze si in industria frumusetii. El a obtinut licenta pentru organizarea unor concursuri de frumusete, Miss Fizz, si le doreste ca imagine a concursului pe surorile Monica Columbeanu si Ramona Gabor, scrie Libertatea.

Boschet a batut-o pe domnisoara Spataru pana a umplut-o de sange. Chiar daca se da drept o persoana pasnica, ce stie sa respecte o doamna, barbatul a lovit-o in public pe vedeta de la National TV si in urma cu un an. Dintr-un motiv pe care doar ei il stiu, Boschet a batut-o pe domnisoara Spataru pana a umplut-o de sange. Trecatorii se uitau cu teama. Nu indraznea nimeni sa intervina. Pana la urma, a venit si politia, insa tanara a fugit, pentru ca nu a vrut sa dea nicio declaratie, scrie Atac-Online.

Naomi Campbell iubeste in ruseste si cu multe zerouri. Naomi Campbell (38 ani) se afla intr-o croaziera romantica in St. Tropez, alaturi de iubitul sau, miliardarul rus Vladislav Doronin (46 ani), potrivit ziarelor britanice. Relatia dintre supermodel si afacerist (a carui avere este estimata la 1,5 miliarde de lire sterline, in paranteza fie spus) pare a fi una serioasa, de vreme ce frumoasa mulatra a “oficializat-o” luna trecuta, printr-o petrecere in sudul Frantei, in prezenta celor mai buni 12 prieteni, scrie Click.

VIP-urile isi termina studiile la batranete. Pentru ca au ales altfel de preocupari la varsta la care ar fi putut fi studente, unele vedete s-au gandit ca nu este prea tarziu pentru a urma o facultate, nici dupa douazeci de ani. In paralel cu proiectele lor artistice sau de televiziune, ele trebuie sa se prezinte acum la cursuri si seminarii si sa faca fata stresului din sesiune. Daca Mihaela Radulescu a ales Facultatea de Regie-Film, Oana Sarbu este proaspat licentiata in relatii publice si comunicare. Tania Budi inca se lupta cu examenele la Actorie, iar Marcel Pavel, cu cele de la Conservator, scrie Gardianul.

Prigoana isi vinde afacerile pentru politica. Silviu Progoana si-a facut recent publica intentia de a renunta la afaceri in favoarea unei cariere politice. Astfel, Prigoana a declarat zilele trecute in presa centrala ca tocmai a refuzat o oferta pentru vinzarea Rosal Group doarece suma oferita a fost prea mica - 200 milioane de euro, fata de 250 de milioane, bani pentru care omul de afaceri ar bate palma. In acelasi timp, Prigoana a mai declarat ca intentioneaza sa vinda sI cele 40 de procente din actiunile detinute la Etno TV si Taraf TV pentru suma de 30 milioane de euro, scrie 7 Plus.