Goala in mare! In cel mai recent numar al revistei Ciao!, Cosmina Pasarin este prezentata in ipostaze cat se poate de sincere si de transparente pe o plaja retrasa din Costinesti. Bruneta a cautat un golfulet mai ferit ca sa poata sa renunte definitiv la eticheta si odata cu aceasta si la slipul minuscul pe care il purta, scrie Cancan.

Caru cu vedeteFoto:

Ele sufera ca au sanii prea mari! Anamaria Prodan, Nicoleta Luciu, Anca Neacsu si Alina Crisan se mandresc cu formele lor, dar au si avut de suferit, de nenumarate ori, din pricina marimii exage-rate a acestora. Fie ca au dureri groaznice de spate, ca nu-si gasesc sutiene pe masura sau ca au parte de incidente neplacute (li se rup bretelele) atunci cand le e lumea mai draga, acestea sunt doar cateva dintre inconvenientele cu care ele se confrunta, scrie Click.

Sharon Stone si-a 'tras' iubit cu 30 de ani mai tanar. La 50 de ani, actrita Sharon Stone inca e un sex-simbol. Ca urmare, isi permite sa-si aleaga partenerii din puzderia de barbati care o curteaza. Cel mai norocos pare a fi insa un baiat de 20 de ani, cu care Stone se afiseaza in ultima vreme, la toate evenimentele mondene, scrie Libertatea.

Smiley s-a dezvirginat in tabara la Sovata. Intr-un interviu incendiar despre gagici, sex, perversitati si lacrimi din dragoste, cantaretul a recunoscut, pentru revista Playboy, ca s-a dezvirginat in tabara la Sovata cu o ardeleanca mult mai experimentata decat el. In alta ordine de idei, in acelasi interviu, Smiley povesteste despre fanteziile sale cu mulatre, despre cum a facut sex in locuri publice si n-a fost prins, despre fanele cu care a avut aventuri de-o noapte, doua, trei, dar si despre cum l-a schimbat Laura Cosoi, scrie Atac-online.

Sex pana la lesin. Actorul David Duchovny, cunoscut telespectatorilor romani din serialul de succes "Dosarele X", unde l-a interpretat pe agentul Mulder, a facut declaratii-soc despre viata sa amoroasa. El a marturisit ca a avut parte de o partida de sex cu adevarat salbatic alaturi de sotia sa, actrita Tea Leoni, in timpul unei vacante pe care cei doi au petrecut-o la Vancouver, in Canada. "Eram amandoi in sauna si dintr-o data ne-a venit cheful sa ne mangaiem si sa ne harjonim. N-a fost decat inceputul unei partide de sex torid si n-am mai tinut cont ca ne aflam in sauna", a povestit starul. Cu toate acestea, repriza de amor nu s-a incheiat tocmai fericit pentru Tea, care si-a pierdut cunostinta la sfarsit, scrie Cancan.

Eva Herzigova, pictorial retro in GQ. Franciza italiana a revistei GQ Magazine prezinta in paginile sale un pictorial cu faimoasa Eva Herzigova. Dupa ce versiunea americana a celebrei reviste a adunat toate supermodelele de la Victoria Secret’s, casa de moda pentru care a lucrat o vreme si frumoasa cehoica, italienii au decis sa faca un pictorial retro. La fel de frumoasa cum o cunoastem, Eva arata ca in pictoriale ce infierbantau spiritele in anii 50. Aproape topless, insa invaluita in misterul pe care vedetele acelor ani il emanau, mai cu seama ca o parte a forografiilor sunt realizate alb-negru, Eva incita cu sexualitatea ei matura, scrie Click.