Vadim face un film cu Zavoranca. Presedintele Partidului Romania Mare are ganduri serioase cu Oana Zavoranu: dupa ce a propus-o drept candidata pentru un fotoliu in Parlament, Corneliu Vadim Tudor i-a pus o pila pentru a interpreta un rol intr-un film regizat de Sergiu Nicolaescu. Presedintele PRM a marturisit ca a discutat cu regizorul Sergiu Nicolaescu pentru ca Oana Zavoranu, dar si Florin Piersic, sa apara in filmul pe care acesta urmeaza sa il produca incepand din toamna. Este vorba despre filmul "Candele de zapada" al carui scenariu este semnat de Corneliu Vadim Tudor si care a castigat concursul organizat de Centrul National al Cinematografiei (CNC) in urma cu patru ani, anunta Cancan.

Paul Newman mai are citeva saptamini de trait. Paul Newman a incheiat chimioterapia prescrisa impotriva cancerului pulmonar de care sufera si a spus familiei ca vrea sa moara acasa, in Connecticut, dupa ce medicii i-au spus ca mai are de trait doar citeva saptamini, potrivit presei americane, citata de dailymail.co.uk. Saptamina trecuta, starul, cistigator al unui premiu Oscar, a fost surprins de fotografi pe cind iesea dintr-un spital de oncologie din New York, intr-un scaun cu rotile, aratind slabit si palid. Presa americana indica faptul ca Newman, in virsta de 83 de ani, mai are doar citeva saptamini de trait si a dorit sa se intoarca acasa la sotia sa, Joanne Woodward, anunta 7Plus.

Se anunta a fi o nunta mare! - Andreea Marin si Stefan Banica Jr. o cununa pe Patruleasa. S-au cununat la Primaria Sectorului 1 cu ceva vreme in urma, in cel mai mare secret, iar acum urmeaza cununia religioasa si evident nunta. Petrecerea este programata pentru sfarsitul acestui an, iar cum era normal indragostitii au inceput sa-si caute nasi. Daca in cazul cununiei civile au fost niste prieteni de familie, acum se poate vorbi despre Andreea Marin si Stefan Banica Jr., ce vor deveni parinti spirituali pentru bruneta si sotul sau. Nu mai e un secret pentru nimeni ca Andreea este foarte buna prietena cu Simona, iar sotii lor sunt la fel de buni amici, anunta Atac.

Udrea si-a "secretizat" decolteul. Udrea a criticat taios, in repetate randuri, in declaratii publice ori pe blogul sau, presa din Romania care o prezinta in imagini "decoltate", fapt care i-ar afecta imaginea de om politic serios si responsabil. "De ceva vreme, nu poti sa deschizi televizorul, radioul sau ziarul fara sa auzi sau sa citesti ceva referitor la mine", se lamenteaza ea. Pentru a contracara avalansa de poze sexy din presa, Elena a trebuit, in consecinta, sa treaca la masuri de criza: ea si-a "secretizat" decolteul, refuzand sa mai apara in bluze provocatoare, chiar daca e o canicula de iti vine sa iti dai jos si pielea, scrie Cancan.

Paris Hilton devine personaj de desene animate. Stranepoata intemeietorului lantului hotelier Hilton isi doreste sa devina supererou. Paris a pus la cale realizarea unui serial animat in care personajul central este inspirat chiar din viata ei, noteaza Cotidianul. “Am creat un supererou, cu ajutorul co-creatorului lui Spider Man, Stan Lee, care este inspirat din viata mea. Vom face un desen animat pentru MTV”, a declarat incantata vedeta.

Beyonce, “albita” de L'Oreal. Compania de produse cosmetice L'Oreal este acuzata ca, in cadrul unei campanii publicitare pentru vopseaua de par Feria, a “albit” tenul cantaretei de culoare Beyonce. Tenul vedetei ar fi fost modificat digital pentru a fi mult mai alb, insa compania de cosmetice neaga acest lucru, informeaza publicatia britanica The Daily Mail, citata de Gandul.

Mirco: «Ramona nu e genul meu de femeie». Daca in urma cu nici doua saptamani, italianul Mirco Maschio (35 de ani) incerca din rasputeri sa-i intre in gratii Ramonei Gabor, de curand, acesta pare ca s-a razgandit. In timp ce Monica Columbeanu a declarat pentru Click! ca italianul nu este de nasul surorii sale, deoarece isi schimba iubitele ca pe margele, Mirco sustine ca Ramona este frumoasa, dar ca nicidecum nu este genul de femeie cu care el este obisnuit sa aiba relatii amoroase.

Bono fara masca. Bono a renuntat, spre surprinderea tuturor, la cunoscutii lui ochelari, scrie Romantica. Surprins de fotografi in timp ce era in vacanta la Portofino, in Italia, Bono s-a hotarat sa renunte la lookul lui obisnuit. Cantaretul de la U2 avea un aer foarte relaxat alaturi de familie. Dupa ce a gazduit, pe rand, diverse celebritati in vila lui din sudul Frantei, Bono a renuntat la imaginea de superstar si s-a refugiat in sanul familiei pentru a profita de vacanta.

Victoria Beckham – simbol negativ al anorexiei. Asociatia „Periodical Publishers“ a cerut cititorilor britanici sa aleaga cea mai buna coperta de revista britanica a tuturor timpurilor, dintr-un total de 16 imagini celebre. Printre acestea, la loc de cinste se afla si una a publicatiei Heat, ce o reprezinta pe Victoria Beckham ca simbol al anorexiei, noteaza Gardianul.

Iata ce sandale colorate va purta Andra! Maine, Catalin Maruta si iubita sa, Andra, vor deveni sot si sotie. Ei se vor casatori civil la Primaria sectorului 3, la ora 13.30, in fata a peste 50 de persoane. Daca de tinuta prezentatorului s-a ocupat Adina Buzatu, incaltamintea Andrei a fost creata de Mihai Albu. Solista va purta maine o pereche de sandale cu un toc gros, de 12 centimetri, in culorile alb, gri, verde si mov, ce se vor regasi si pe rochia sa, dezvaluie Click.