Ce multe defecte au vedetele! Multe dintre vedetele care populeaza lumea mondena din Romania si care apar pe copertele revistelor par sa fi descoperit secretele perfectiunii. Dupa modul in care arata ai zice ca tot timpul si-l petrec fie la sala de sport, fie la saloanele de infrumusetare. Cu toate ca in reviste arata perfect, de multe ori fanii lor se arata dezamagiti atunci cand isi vad vedetele preferate in realitate. Daca in poze toate defectele dispar, cu ajutorul retusurilor de imagine, in viata reala „mondenele” au fel de fel de complexe. Unele se lupta cu celulita, altele cu vergeturile, unele au sanii lasati sau sunt prea scunde, ne dezvaluie Interesul Public.

Pe Mariah Carey o uraste soacra. Fitele cantaretei americane Mariah Carey sunt binecunoscute in intreaga lume. De la a face baie in sampanie de 250 de dolari sticla pana la a avea angajat un om special pentru a arunca guma mestecata de diva, oamenii se mira cum de Mariah si-a gasit un sot pe masura pretentiilor ei. Si totusi, rapperul Nick Cannon sustine ca o iubeste si ca au un mariaj perfect. Mama acestuia, insa, nu o suporta cu nici un chip pe cantareata, sustine Libertatea.

Michael Douglas, amendat de carabinerii italieni. Sositi de la St. Tropez, unde si-au petrecut o parte din vacanta de vara, Michael Douglas si sotia sa, Catherine Zeta-Jones, au fost amendati de autoritatile italiene din Portofino, cu 3.000 USD, pentru ca au acostat iahtul lor fara sa aiba toate actele necesare. Cei doi au fost acuzati ca au incalcat legile antiterorism si ale imigratiei, acostand pe tarmul Marii Liguriei fara a anunta sosirea iahtului lor, anunta Curentul.

S-au casatorit! Prezentatorul Pro TV, Catalin Maruta, si cantareata Andra au, incepand de ieri, acelasi nume de familie. Cei doi s-au casatorit civil la Primaria Sectorului 3 din Bucuresti in jurul orei 13.30, legitimandu-si astfel relatia pe care o au de mai bine de trei ani. In nota cu care este obisnuit vedeta Pro TV, evenimentul s-a bucurat de mare audienta, fiind onorat cu prezenta de o multime de invitati, precum si de o armata de ziaristi, scrie Cancan.

Printul Harry, vanat de Al Qaida. Printul Harry al Marii Britanii a fost luat in vizor de o celula a gruparii Al Qaida care planuisete sa-l atace sau sa-l rapeasca. Potrivit Scotland Yard, aceasta amenintare este tratata cu cea mai mare seriozitate. Astfel, masurile de securitate din jurul tanarului vlastar regal au fost sporite, iar Harry a ajuns sa fie la fel de bine pazit ca si Regina Elisabeta a II-a. Printul a fost sfatuit sa-si rareasca vizitele in cluburi de noapte si orice iesiri dupa lasarea intunericului, pentru a minimiza riscul, relateaza Click.

Abramovici ii face iubitei casa de 190 de milioane de euro. Dupa ce i-a daruit logodnicei sale o galerie de arta in valoare de 120 de milioane de euro, o vila in Aspen, de 15 milioane de euro, si un restaurant in Roma, de 4,5 milioane de euro, miliardarul rus, Roman Abramovici, vrea acum sa ii construiasca Dariei Jukova un "casoi" in centrul Londrei. Patronul echipei de fotbal Chelsea doreste ca palatul sa fie gata in 13 saptamani, pentru a se muta alaturi de iubita sa, imediat dupa nunta. La prima vedere constructia pare imposibil de realizat intr-un timp atat de scurt, dar magnatul rus a platit 190.000.000 de euro, facand-o astfel posibila, scrie Cancan.

Delia, te insala iubitul. La nici un an de cand s-au indragostit, iata ca Matteo da semne de slabiciune. In timp ce Delia, iubita lui, munceste pe branci pe Litoral pentru a aduce bani acasa, iubitul ei are, in Bucuresti, preocupari mai putin ortodoxe, iesind la agatat, in cluburi, dezvaluie Click. Matteo a dat dovada de un grad mare de inconstienta cand a aparut sambata seara, in Club Twice, din Bucuresti, alaturi de o blonda cu un bust impresionant si pusa pe stricat cupluri.

Bush a pipait voleibalistele pe fund. Presedintele american George W. Bush s-a distrat copios, in prima zi a Olimpiadei din Beijing, alaturi de componentele echipei de volei pe plaja a Statelor Unite. Plin de bunadispozitie si fara prima doamna a Americii, Laura Bush, liderul de la Casa Alba a stat de vorba cu sportivele americane, le-a dat autografe si si-a incercat abilitatile de jucator de volei, fara a-si dezlipi privirile de la formele voleibalistelor. Inainte de a-si continua drumul, presedintele american le-a dat "cateva palme la fund" sportivelor pentru a le incuraja si a facut poze cu acestea, scrie Cancan.

Paris Hilton, o supermanita ce nu se epileaza. Pentru ca i se pare ca este adorabila si indragita de toata lumea, rasfatata Paris Hilton vrea sa "atace" si lumea desenelor animate. Se pare ca "minunata" don'soara va fi model de inspiratie pentru un desen animat numit "Super gagica", unde Paris va fi o blonda sexy cu puteri supranaturale. Pina una alta, "supermanita" este ocupata cu deschiderea unui club in Las Vegas. Acum citeva seri, Paris a "testat" impreuna cu "citiva" prieteni o posibila locatie, dansind si bind pina dimineata, oferindu-le totodata paparazzilor o imagine "paroasa". Ocupata cu shoppingul si pregatirile pentru serial si club, Paris a uitat sa dea pe la cosmetica si a "adunat" ceva pilozitate la subrat, scrie 7Plus.

Simona Patruleasa face tratamente sa ramana insarcinata. Surse apropiate vedetei de la Antena 1 sustin ca Simona a inceput sa se ingrijoreze de faptul ca nu ramane insarcinata. Astfel, ea a facut cateva controale, dar medicul a linistit-o asigurand-o ca nu are de ce sa isi faca probleme. Cu toate acestea, se pare ca Simona a cerut un tratament care sa o ajute sa ramana insarcinata, dezvaluie Atac.