Fostul iubit mafiot a rupt-o in bataie. Dupa ce Andreea Spataru a fost batuta in strada de Ion "Boschet", Simona Sensual a devenit si ea victima brutalitatii iubitului ei. Saptamana trecuta, blonda a fost batuta de Nicu "Maharu", omul despre care ea a declarat mereu ca este marea ei dragoste, din cauza faptului ca a primit un telefon de la un alt barbat. Potrivit surselor noastre, acesta a lovit-o foarte tare pe blonda, care a acuzat ulterior dureri severe de coloana, precum si pierderi temporare de memorie, scrie Cancan.

Traistariu, platit de PRO TV sa-si arate chilotii. Cantaretul a primit de la PRO TV un onorariu de 1.000 de euro pentru a aparea, in premiera, in lenjerie intima in serialul “Vine politia!”, ce va incepe sa fie difuzat din toamna. Traistariu va avea un rol episodic si spera sa se descurce onorabil in postura de actor, scrie Click.

Consilier la Casa Alba. Ambitii foarte mari pentru superbul manechin Tyra Banks, in varsta de 35 de ani. Dupa ce a lasat-o mai moale cu aparitiile pe podiumurile de parada modei, Tyra a primit o oferta de nerefuzat. Cel mai bine platit model de culoare din lume a fost invitat de candidatul democrat la presedintia Statelor Unite, Barack Obama, sa fie consilierul sau la Casa Alba, daca va fi ales in functia suprema in luna noiembrie, scrie Libertatea.

Alina Crisan, tandreturi in patru, cu iubitul si doua prietene. Trei femei si un barbat intr-un pat cu baldachin, pe malul marii. Suna a fantezie erotica, dar s-a intamplat, pe bune, pe plaja din Mamaia. Iar personajul principal al momentului cu mare incarcatura sexuala a fost Alina Crisan, scrie Cancan.

Loredana este de parere ca brazilienii se aseamana cu moldovenii. Loredana Groza tocmai s-a intors din Brazilia unde a fost plecata in vacanta impreuna cu familia. Cand vine vorba despre Brazilia, Loredana nu pierde ocazia sa afirme ca dupa opinia ei, locuitorii acestei tari se aseamana foarte mult cu moldovenii nostri, care sunt tot timpul pusi pe distractie si primitori cu strainii. Oricat de bine s-a simtit in Brazilia, Loredana afirma ca tot mai mult iubeste Moldova, chiar vrea sa isi ia cateva zile libere pentru a o putea vizita, scrie Atac-online.

Israela refuza sa ia pensia. Are 60 de ani si cinci ani pana cand va fi declarata pensionara cu acte in regula, in Israel, acolo unde locuieste de peste 20 de ani. Chiar si asa Israela Vodovoz spune ca se simte tanara si ca nici nu vrea sa auda de pensie. “Nu vreau sa ies niciodata la pensie. Daca as accepta acest statut ar insemna sa ma plafonez, iar eu cu asa ceva nu sunt de acord. Sunt o femeie in putere, careia ii place sa-si traiasca viata din plin”, marturiseste vedeta, proaspat casatorita, scrie Click.