Stirile Pro TV, nominalizate la Emmy. Dupa ce, anul trecut, reportajul cameramanului Sergiu Matei, „Tibetani la granita chineza/ Tibetans at Chinese Borders“, aducea prima nominalizare a Stirilor Pro TV la Premiile Emmy, anul acesta, emisiunea se afla din nou in competitia pentru marele premiu - „The 2008 International Emmy Award News“ - cu trei reportaje, realizate in cadrul campaniei „Tu stii ce mai face copilul tau?“, de Paula Herlo si Cosmin Stan, impreuna cu operatorul Sergiu Matei, anunta EvZ.

P. Diddy vrea medalie olimpica... pentru sex. Intr-un interviu acordat publicatiei New York Magazine, rapper-ul P. Diddy a fost intrebat la ce sport se pricepe atat de bine incat sa ii aduca o medalie de aur la Jocurile Olimpice de la Beijing. Celebrul cantaret a raspuns fara sa stea pe ganduri ca ar participa la proba 'cine poate sa faca cel mai mult sex'. 'Consider ca la acest lucru ma pricep cel mai bine si as castiga detasat medalia de aur', a precizat Diddy. Desi a vrut ca totul sa para o gluma, rapperul a adaugat in incheiere ca ii asteapta pe cei interesati sa se intreaca cu el, relateaza Libertatea.

Obama, drogat si extremist de stanga. O carte rechizitoriu impotriva lui Barack Obama, lansata la inceputul lunii, este un succes in librariile americane si ar urma sa ocupe incepand de duminica locul intai al clasamentului celor mai bine vandute carti. "The Obama Nation: leftist politics and the cult of personnality" (Natiunea Obama: stangism si cultul personalitatii) il descrie pe candidatul democrat la Casa Alba drept un stangist radical, drogat, care incearca sa ascunda "legaturile sale extinse cu islamul". Cartea il descrie, de asemenea, pe tatal lui Obama, originar din Kenya, drept un "alcoolic poligam", noteaza Cancan.

Jordan s-a intors cu sani mai mici si buze mari. Probabil ca sunteti familiarizati cu proverbul romanesc "bate fierul cat e cald". Cam dupa acest principiu s-a ghidat si Jordan atunci cand a plecat hotarata sa-si micsoreze sanii si s-a intors cu buza umflata...La propriu. Modelul britanic s-a aventurat pentru prima data la cumparaturi de cand a trecut prin interventiile chrurgicale si, desi a incercat sa mascheze bustul cu ajutorul unei bluze lejere, cu buzele a fost mai greu, scrie Romantica.

Britney Spears tot nu stie sa-si creasca fiii. Dovada stau citeva poze pe care paparazzi i le-au facut lui Britney linga piscina personala. Diva a lenevit toata ziua linga piscina pentru a se bronza, fiind vizibil deranjata de prezenta fiului cel mare. Pe tot parcursul zilei, abia l-a bagat in seama. Profitind de neatentia mamei sale, micutul i-a luat pachetul cu tigari si bricheta, jucindu-se in voie cu ele. In final, Brit si-a dat seama ca este urmarita de paparazii, moment in care si-a indreptat atentia catre copil si, mimind ingrijorarea, i-a luat "jucariile", sustine 7plus.

Chris Brown si Rihanna se iubesc in vazul lumii. Satui sa convinga lumea ca nu sint impreuna, Rihanna si Chris Brown au avut o saptamina de vis pe insula natala a cintaretei, Barbados, fara a se mai ascunde de paparazzi. Dupa ce au petrecut citeva zile acasa la Chris, bucurindu-se (relativ) de intimitatea piscinei personale, amorezii nu s-au despartit nicio clipa. Fie ca s-au plimbat cu jet-ski-ul, fie ca se balaceau in apa, cei doi au fost tot timpul lipiti, Chris profitind de orice ocazie pentru a mingiia fundul apetisant al iubitei sale, scrie 7plus.

Alek Wek, comparata cu Domnisoara Pogany. Top-modelul sudanez Alek Wek este comparat in presa internationala cu o creatie a sculptorului Constantin Brancusi.„Alek arata de parca Brancusi insusi ar fi creat-o. Tocmai de aceea, modelul din Sudan este ideal in combinatie cu creatiile de inspiratie geometrica semnate de Martin Margiela“, noteaza revista saptamanala de moda si arta „Liebling“, citata de EvZ.

Paris face semne obscene paparazzilor. Controversata starleta americana Paris Hilton i-a salutat pe fotografii aflati pe urmele ei cu un gest de-a dreptul obscen. Cu zambetul pe buze, ea le-a aratat degetul mijlociu paparazzilor, care s-au inghesuit sa o fotografieze, dupa ce a iesit de la un eveniment monden care a avut loc la Los Angeles. "Ne-a facut cu mana si ne-a zambit. La inceput, am crezut ca e intr-o pasa buna, insa cand ne-am uitat mai bine am vazut ca isi batea joc de noi, facandu-ne semne obscene", a povestit un paparazzo, potrivit Cancan.