Avril Lavigne prea sexy pentru Islam. Partidul Islamic de opoziţie din Malaezia a cerut guvernului să anuleze spectacolul lui Avril Lavigne programat pentru 29 august. Pricina invocată luni de un oficial ar fi că rockeriţa canadiană se mişcă prea languros şi corupe vlăstarele ţării. „Considerăm că este prea sexy pentru noi... Nu este adecvată pentru spectatorii din Malaezia”, a declarat un oficial care a mai spus că nu doreşte ca adolescenţii să fie influenţaţi negativ, ci vrea „artişti curaţi, artişi care să fie modele de urmat”, informeaza Cotidianul.

Geoana, vedeta la Callatis. Liderul PSD, Mircea Geoana, si-a petrecut seara de duminica fara sotie si copii, printre vedetele venite la Festivalul de la Callatis. La randul sau, premierul Calin Popescu Tariceanu s-a distrat, sambata noaptea, cu sotia si cativa prieteni in clubul Fratelli din Capitala, scrie Libertatea.

Un tanar i-a declarat <> Alinei Sorescu, in direct. In emisiunea “Tonomatul de vacanta” pe care Alina Sorescu o prezinta de vreo doua luni de pe plaja de la Costinesti, blonda a avut parte de o surpriza fara margini. In direct, un tanar s-a apropiat de ea si a inceput sa strige in gura mare “Te iubesc!”. Curioasa de indrazneala barbatului, Alina s-a apropiat si i-a dat prilejul sa-si spuna oful la microfon. “Nu vreau sa spun decat ca te iubesc, Alina!”, i-a declarat, in direct, baiatul, noteaza Gardianul.

Andreei Mantea i s-a pus pata pe fiul lui Vasile Turcu. Una dintre vedetele de televiziune aflata in plina ascensiune, Andreea Mantea, s-a trezit cu probleme de imagine de acolo de unde se astepta mai putin. Mai multi cunoscuti ai brunetei au informat-o ca, in ultima perioada, prin oras circula zvonul ca ea ar fi avut o aventura sexuala cu fiul actionarului de la Dinamo, Vasile Turcu, si anume Adrian, scrie Cancan.

Ramona Gabor s-a cuplat cu mister "bani gata". Sora Monicăi Columbeanu, a petrecut un weekend la mare cu Cătălin Plăpcianu, un celebru tânăr «de bani gata». Tânăr, frumos şi cu un cont de milioane de euro, acestea sunt calităţile noului partener de viaţă al Ramonei Gabor. De mai bine de trei săptămâni, sora Monicăi Columbeanu se întâlneşte cu unul dintre cei mai vânaţi burlaci mondeni, Cătălin Plăpcianu, devenit celebru în urma pagubei de 350.000 mii de euro pe care i-a făcut-o lui Ion Ţiriac, scrie Click.

Alex Erbasu: Prima data ma uit la sanii unei femei. "Pana sa ajungi sa vezi si celelalte calitati ale unei femei, te atrage mai intai aspectul fizic, mai ales sanii. Crezi ca poti s-o intrebi de prima data care este teorema lui Pitagora? Sa fim seriosi, asa e rasa umana, mai animalica", a declarat Alexandru Erbasu, despre care se spune ca a avut pana acum mai mult de 1.000 de femei, intr-un interviu acordat in Libertatea.

Cum s-a "emotionat" Costi Ionita. Cantaretul a fost acostat de cateva adolescente care au dorit autografe si sa se fotografieze cu el. Coplesit de emotie, manelistul a acceptat bucuros sa stea "la poza" cu una dintre tinere, imbracata doar in costum de baie. In timp ce Costi zambea frumos la camera, pe pantalonii sai albi, in dreptul slitului, se putea observa o pata in toata splendoarea ei. Umezeala suspecta de pe hainele acestuia a trecut neobservata insa de admiratoarea lui Costi, mult prea absorbita de intensitatea momentului, scrie Cancan.

Boschet, i-ai luat iubitei maşină de 100.000 €? Posesoarea unui BMW X5, Iza a fost surprinsă de fotoreporterii Click! la volanul unei luxoase limuzine BMW seria 6. Ceea ce, în urmă cu o lună, părea doar o idilă de vacanţă, iată că acum s-a transformat într-o relaţie în adevăratul sens al cuvântului. Boschet s-a resemnat, în sfârşit, cu gândul că a pierdut-o pe Andreea Spătaru şi este des văzut în compania noii sale cuceriri, blonda Izabela.

Dan Bordeianu îi cere Adelei Popescu să se întoarcă la el. E împreună de ceva vreme cu Marius Kalmar şi toată lumea se aşteaptă la o nuntă. Adela Popescu, vedeta de la Acasă TV, şi iubitul ei, cunoscut om de afaceri şi prieten cu Chivu, trăiesc de ceva vreme o poveste de iubire. Se pare totusi ca relatia dintre cei doi nu mai e aşa de bună, aşa se aude prin târg, iar Dan Bordeianu a prins de veste şi dă de înţeles că ar vrea să se împace cu blonda, scrie Atac Online.

Dana Petrescu, ceruta de sotie de iubitul ei mai tanar cu 12 ani. Desi a fost catalogat drept aventurier, Marian, poreclit "Versace", iubitul Danei Petrescu, fosta sotie a internationalului roman, are, se pare, intentii mai mult decat serioase. Cu toate ca este mai tanar cu 12 ani decat Dana si, mai mult, i s-a dus vestea ca e un vanator de femei cu bani, "Versace", de profesie jurist, nu pare dispus sa renunte la relatie. Ba dimpotriva, persoane din anturajul celor doi au sustinut pentru CANCAN ca, de curand, barbatul a facut un pas important si i-a cerut Danei sa se marite cu el.

Stelistul Toja agata romance pe internet! Pe contul de hi5 al sud-americanului se gasesc si Raluca, Luiza si Ella. Despre prima, fotomodel de 19 ani, se spune ca s-ar fi intalnit deja cu mijlocasul din Ghencea. Sud-americanii iubesc la nebunie fotbalul, dar mai ales femeile. O demonstreaza si noua vedeta din Ghencea, Juan Carlos Toja. Consultand contul de hi5 al fotbalistului, observam ca din multitudinea de prietene din Columbia si din Argentina (a evoluat doi ani la River Plate) se regasesc si trei "amice" din Romania, scrie Cancan.