Christina Applegate s-a vindecat de cancer in timp record. Dupa ce a urmat un tratament intensiv contra cancerului la san, Christina Applegate (36 ani) spune ca a reusit sa se vindece complet de teribila boala. “Sunt absolut curata. Au scos afara totul, asa ca n-am sa mor de cancer, in nici un caz”, declara actrita. Christina a fost diagnosticata acum o luna, in urma unor teste realizate dupa ce doctorul ei ii recomandase o biopsie. “Am fost atat de suparata, incat am inceput sa tremur cand am aflat. Apoi am inceput sa ma interesez ce trebuie sa fac. Am cautat un oncolog bun si un chirurg, iar totul a decurs cum nu se poate mai bine”, a povestit vedeta, citata de Gardianul.

Casnicia Andreei Banica trece prin momente grele. Cantareata s-a certat cu sotul ei, Lucian Mitrea, pentru faptul ca acesta a petrecut, weekendul trecut, fara ea, dar in compania unor domnisoare necunoscute in Clubul Bamboo din Mamaia. Artista a luat foc in momentul in care a fost sunata de niste amici a doua zi, care au instiintat-o despre modul in care sotul ei a petrecut cu cele trei femei, de care s-a lasat inconjurat. Furia cantaretei, care oricum explodase pentru ora la care a ajuns sotul ei acasa, a fost si mai mare in clipa in care a mai vazut si fotografiile graitoare din publicatiile autohone, scrie Atac.

Unghiile lui Al Pacino, vopsite in albastru sidefiu. Acum citeva seri, dupa ce a cinat la un restaurant din Beverly Hills, Al Pacino (68 ani) se grabea prea tare spre masina, atragind in acest fel atentia paparazzilor de care se chinuia sa scape. Dupa citeva secunde s-a aflat si motivul: in timp ce stringea cu putere volanul masinii, paparazzi l-au surprins pe actor cu unghiile vopsite in albastru sidefiu. Dindu-si seama ca a fost "reperat", Pacino s-a chinuit sa isi ascunda miinile fiind vizibil rusinat de postura in care a fost surpins. Speculatiile nu au intirziat sa apara, "trompetele" de la Hollywood sustinind ca actorul fie incerca sa sperie pe cineva cu acele unghii, fie a fost "cobaiul" fiicei sale de 7 ani, Olivia, afirma 7 Plus.

Phil Collins ii va plati 31 de milioane de euro fostei sotii. Lui Phil Collins i-a pierit zambetul. Divortul il va usura de 25 milioane de lire, adica in jur de 31 milioane de euro. Este cea mai mare pensie alimentara care a fost platita in Anglia pana acum. Sir Paul McCartney a trebuit sa-i plateasca lui Heather Mills 24,3 milioane de lire, iar Mick Jagger 12,5 milioane de lire lui Jerry Hall. Phil Collins a fost gasit vinovat pentru deteriorarea mariajului. Acum doi ani, Orianne Cevey a fost parasita brusc de catre Phil Collins, scrie Romantica.

AC/DC reincarcat. Una dintre legendele rockului, trupa australiana AC/DC a anuntat pe site-ul oficial numele noului album, „Black Ice“, care va fi lansat pe 20 octombrie, dupa o pauza discografica de opt ani, si care va fi promovat printr-un turneu mondial, anunta Evenimentul Zilei.

Kim Kardashian vrea posterior mai mic. Desi a devenit faimoasa tocmai din cauza posteriorului ei indraznet, vedeta Playboy, Kim Kardashian, a declarat recent ca isi doreste foarte mult sa aiba un fund mai mic: 'Ador sa am forme, dar in momentul de fata imi doresc foarte tare sa slabesc, mai ales la partea dorsala. M-am saturat: de fiecare data cand pasesc pe covorul rosu, fotografii imi spun sa ma intorc cu spatele, informeaza Libertatea.

Angelina nu face fata rolului de mamica. Rolurile pe care le interpreteaza o prezinta drept o femeie invincibila, dar se pare ca Angelina Jolie a fost 'invinsa' chiar de gemenii sai. Potrivit unor surse apropiate cuplului Jolie-Pitt, proaspata mamica nu mai face fata ingrijirii nou-nascutilor. I-a dorit foarte mult pe Knox Leon si Vivienne Marcheline si e in culmea fericirii de cand a nascut dar, in acelasi timp, Angelina Jolie nu isi mai vede capul de treaba. Potrivit Libertatea, actrita e mereu obosita si irascibila.

Corina gravida, show erotic la Bacau! Corina a lasat cu gura cascata spectatorii bacauani, oferindu-le un spectacol de zile mari, menit sa le trezeasca barbatilor fantezii erotice. Insarcinata in luna a sasea si imbracata cu o pereche de pantalonasi foarte scurti, cantareata a lasat la o parte inhibitiile si s-a aplecat lasciv asupra unui dansator, care i-a putut admira din plin cea mai intima parte a corpului, sustine Click.

Cat platesc vedetele pe dezintoxicari. Robbie Williams a avut nevoie de o internare intr-o clinica de dezintoxicare in 2006, cand a fost sleit de turneul sau mondial. Cantaretul a recunoscut atunci ca a facut excese cu droguri si alcool si ca a avut nevoie disperata de ajutorul specialistilor de la Cottonwood Clinic din Arizona. A meritat, avand in vedere ca a platit 5.500 $ pe noapte. Kate Moss, poreclita in 2005 “Kate Cocaina” a scapat de obiceiul “prizatului” dupa ce a platit 4.000 de dolari pe noapte in centrul de tratament de lux Meadows Clinic, din Phoenix. Britney Spears a scos din buzunar peste un milion de dolari dupa tratamentul pentru criza de nervi survenita anul trecut, dupa divortul de Kevin Federline, relateaza Click.

Stefan Banica Jr., chemat la Procuratura. Stefan Banica Jr. urmeaza sa fie audiat de procurori in dosarul in care Vasile Fierbantu, cunoscut in lumea interlopa sub numele de Sile Pietroi, este acuzat de comiterea unor infractiuni extrem de grave. Surse apropiate anchetei ne-au marturisit ca, dupa vacanta magistratilor, sotul Andreei Marin va fi citat, legal, in calitate de martor, pentru a se prezenta la sediul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, informeaza Cancan.