Andreea Marin, inselata in trecut. In prezent o femeie implinita, dupa cum marturiseste, Andreea Marin Banica recunoaste ca a avut perioade mai dificile in viata sa sentimentala si ca a fost chiar inselata, in trecut. „Da, am fost inselata. Urmarea mi-a aratat ca nu am avut decat de castigat, e ca si cum as fi fost ajutata sa constientizez la timp ca-mi pierdeam vremea cu cine nu trebuia“, a declarat vedeta citata de Evenimentul Zilei.

Inspirati de celebrele productii MTV din SUA, Hi-Q lanseaza un serial online. Hi-Q a lansat recent un serial pe internet, intitulat "Hi-Q noi! Hi-Q Mercedes-Benz Vito", care urmareste formatia in turneu prin tara. In serial apar toti membrii Hi-Q: Mihai, Florin, Anya si instrumentistii lor - tobosar, chitarist, basist, clapar si inginer de sunet. Episoadele arata si secvente din spectacolele lor, dar si ceea ce se intampla in spatele scenei, pregatirile pentru concerte, picanterii din viata de zi cu zi si multe alte lucruri mai putin cunoscute de public, scrie Curentul.

Nevestele disperate se intorc. Fanii serialului "Neveste disperate" au motiv de bucurie! Desi producatorii serialului nu au dezvaluit data lansarii celui de-al cincilea sezon al serialului, au lasat sa se "scurga" in presa citeva detalii picante: actiunea se va petrece in anul 2013 si va avea simplitatea primului sezon, relateaza 7 Plus.

Tom Cruise, dat in judecata pentru 11 milioane de dolari. Un grup de figuranti care au jucat in "Valkyrie", cea mai recenta productie cu Tom Cruise, realizata de United Artists, au dat in judecata compania de productie si pe celebrul actor, pentru ca au fost raniti in timpul filmarilor, cerind daune de 11 milioane de dolari, informeaza 7Plus.

Amor sub clar de luna intre Uma Thurman si logodnicul ei. Dragostea pluteste in aer si se concretizeaza in apa in cazul Umei Thurman si al lui Arpad "Arki" Busson. Cei doi au fost surprinsi intr-un moment de maxima tandrete in apa si sub clar de luna. Cei doi se afla in vacanta in Italia si profita de fiecare moment pentru a-si arata dragostea. Uma si Arki si-au anuntat deja intentia de a se casatori, dar au inceput prin a organiza o petrecere de logodna de pomina. Printre invitati s-au numarat Elton John, Sting, Sir Philip Green, Jemima Khan, Claudia Schiffer si Damien Hirst, afirma Romantica.

Patruleasa se marita sambata. Simona Patruleasa, vedeta stirilor sportive de la Antena 1, se va cununa religios sambata, cu iubitul ei, omul de afaceri Sabin Ivanof. Cei doi au pregatit o nunta-surpriza, nici macar invitatii nestiind pana in ultimul moment unde va avea loc aceasta. Libertatea a aflat ca evenimentul se va petrece in noaptea de sambata spre duminica, in Italia si nu vor participa mai mult de 30-35 de invitati: rude, nasi (un cuplu din Ploiesti) si prieteni apropiati, informeaza Libertatea.

Ce saruturi lesbi! Saruturile patimase dintre doua celebritati de acelasi sex se pare ca au devenit o moda la Hollywood. Insa, daca unele domnite aleg sa isi sarute o partenera intr-o scena din film sau intr-un show incendiar doar pentru a atrage atentia publicului, altele o fac, pur si simplu, din convingere si placere. Tabloidul The Sun a reunit cele mai fierbinti pupaturi 'lesbiene' de la Hollywood, scrie Libertatea.

Sarbu o ia inapoi pe Teo Trandafir. Surse din interiorul postului ne-au dezvaluit ca Teo va reveni din toamna la Pro TV, avand un show difuzat dupa orele 22:00. Pentru ca intervalul orar, 17:45-19:00, pe care ea era specialista la PRO TV, este in prezent ocupat de Catalin Maruta, si nici nu se pune problema sa fie inlocuit, Adrian va face un experiment cu aceasta, oferindu-i o emisiune de divertisment, ce va fi difuzata dupa orele 22:00. Desi grilele de toamna nu sunt, inca, batute in cuie, se zvoneste ca Teo se va “lupta” cu Dan Diaconescu (OTV), Dan Capatos (Antena 1) si Cristi Brancu (Antena 2), ale caror audiente nu-s deloc de neglijat, afirma Click.

Sex-planul lui Cotabita.Cancan a aflat o poveste incredibila despre cunoscutul solist. Este vorba despre o manevra de zile mari pe care Cotabita a facut-o ca sa o imbrobodeasca pe cantareata Anamaria Ferentz si sa se culce cu ea. Sex-planul lui Cotabita este fabulos, dar, din cate le-a povestit el unor apropiati, a dat rateu! Povestea este, cum spuneam, incredibila. Cotabita a facut de la o vreme o pasiune pentru Anamaria, fosta sotie a lui Marcel Toader. Asa ca a nascocit un plan ca sa ajunga in preajma ei. A sunat-o intr-o zi si i-a cerut sa se intalneasca. N-a vrut sa-i dea niciun detaliu, spunandu-i doar ca "este ceva secret, care nu se poate vorbi prin telefon". Anamaria a acceptat si s-a vazut cu solistul la o terasa. Dupa prima intalnire, Gabriel i-a marturisit unui prieten, artist ca si el, ca "e ca si facuta lipeala" si a pus pariu ca, in maximum doua saptamani, o va duce pe cantareata in patul lui.

Ooops. Daca a vrut sa se faca remarcata pe scena Festivalului de la Mamaia, Roxana Spoiala, fosta componenta a trupei Heaven, a reusit cu varf si indesat. Intr-un moment mai zbuciumat al coregrafiei, cantareata nu a fost ajutata catusi de putin de decolteul rochiei care i-a dezgolit, in totalitate, un san, scrie Cancan.