La 50 de ani, Sharon Stone are iubit de 24. Daca Demi Moore s-a maritat cu un barbat care are jumatatea varstei ei, Sharon Stone (50 ani) pare sa-i calce pe urme. Zilele trecute, vedeta din “Basic Instinct” a fost fotografiata de paparazzi plimbandu-se alaturi de iubitul ei de 24 de ani, Chase Dreyfous. Cei doi au petrecut o seara linistita intr-o cafenea din Malibu, iar apoi s-au urcat in masina, indreptandu-se spre casa, scrie Gardianul.

Filmulet cu Marilyn Monroe si Tony Curtis, scos la licitatie in Australia. O inregistrare video cu Marilyn Monroe si Tony Curtis, realizata pe platourile de filmare ale comediei "Unora le place jazz-ul", veche de 50 de ani, va fi scoasa la licitatie in Australia, la Melbourne, pe 25 septembrie. Inregistrarea, care este color spre deosebire de comedia "Unora le place jazz-ul", care este filmata alb-negru, va fi scoasa la licitatie alaturi de o copie pe CD si una pe DVD si a fost evaluata la o suma cuprinsa intre 17.000 si 25.500 de dolari, relateaza Curentul.

Desi nu recunoaste, Mel Gibson are o amanta. Casnicia cu Robyn Moore (52 ani) ce dureaza de 28 de ani, si cei sapte copii facuti impreuna, nu l-au impiedicat pe Mel Gibson (52 ani) sa intre in rindul barbatilor cu amanta. Se pare ca pe platourile de filmare ale noii sale pelicule "Edge of Darkness", Gibson si-a gasit "inspiratia" intr-o tinara muziciana rusoaica, Oksana. Tinara a fost vazuta pe platourile de filmare trei zile consecutiv in compania actorului/regizor si ce o mai fi el, ba, chiar fiind surprinsa de mai multe ori de paparazzi iesind din rulota starului dupa ce s-au "consultat" citeva ore, probabil in privinta coloanei sonore a filmului, afirma 7Plus.

Michael Jackson si Pamela Anderson se iubesc? E destul de greu ca Michael Jackson sa mai surprinda pe cineva in ziua de azi, dar nimeni nu cred ca s-ar astepta de la vedeta Baywatch sa aiba o aventura romantica cu bizarul cantaret. Ne-am gandit ce ar putea avea in comun cele doua staruri si ne-am oprit la dragostea pentru chirurgia plastica. Dar dupa ce isi arata falsurile, ce le mai ramane? Cert este ca presa americana scrie ca cei doi s-au intalnit in mare secret de mai multe ori in Malibu. Se pare ca pieptoasa Pam este o fana adevarata a lui Michael si banuim ca sentimentul este reciproc. "Intalnirile au fost aranjate de angajatii lor, in mare secret. Au ajuns pe rand la hotelul Shutters din Malibu pentru a nu da de banuit si au baut cateva pahare impreuna la bar", a declarat o sursa pentru ziarul "Mirror", afirma Romantica.

Va vine sa credeti ca sunt asa pitice? In lumina reflectoarelor, pe covorul rosu, in pictoriale sau pe sticla vedetele arata impecabil, par sa aiba inaltimea perfecta si greutatea ideala. Insa, in realitate, lucrurile stau cu totul si cu totul altfel. Desi multe celebritati nu depasesc 1,60 metri, reusesc adeseori sa ascunda imperfectiunea cu mici trucuri care le pun in evidenta calitatile. Cantareata Christina Aguilera uimeste cu fiecare aparitie, insa putini stiu ca diva masoara doar 1,57 metri. Ea reuseste sa ii induca in eroare pe cei din jur pentru ca poarta mereu tocuri foarte inalte. Frumoasa actrita din 'Neveste disperate', Eva Longoria, se incadreaza si ea in categoria vedetelor mici de inaltime si de aceea e nedespartita de incaltarile inalte, care o fac de altfel sa fie o prezenta foarte cocheta si eleganta. Actrita Salma Hayek este o prezenta impozanta, astfel incat multor admiratori de-ai vedetei nu le vine sa creada cand afla ca aceasta nu are mai mult de 1,57 m. La fel ca majoritatea vedetelor mici de inaltime, ca sa compenseze faptul ca e scunda, Salma poarta de obicei pantofi cu tocuri foarte inalte, afirma Libertatea.

Mama lui Celine Dion a vrut sa-l omoare pe sotul cantaretei. Cuplul Celine Dion-Rene Angeli este unul dintre cele mai admirate din show-business pentru longevitate, insa cei doi au trecut prin multe ca sa fie impreuna. La inceput, nimeni nu vedea relatia dintre cei doi cu ochi buni din cauza diferentei de 16 ani dintre ei, nici macar mama cantaretei, care chiar a incercat sa il omoare pe alesul inimii lui Celine Dion. 'A trebuit sa duc o mare munca de convingere cu mama, care a vrut sa-l asasineze pe sotul meu cand a aflat ca sunt indragostita de el. O inteleg, si eu as fi avut acelasi sentiment', a marturisit, recent, indragita cantareata intr-un interviu pentru postul de televiziune TV5 Monde, scrie Libertatea.

Sensual, jurnal secret pe Internet. Iata ca Simona Sensual a devenit si actrita. Blonda, care a incercat si o cariera muzicala, a terminat recent filmarile pentru primele episoade ale miniserialului “Jurnalul secret al Simonei Sensual”. In film, senzuala blonda joaca rolul unei asistente intr-o firma importanta si tine un incitant jurnal video in care povesteste intamplari si aventuri picante de la serviciu, Click.

Patruleasa si-a luat un sot falit! Invaluita in mister total dupa ce se anuntase a fi un mare eveniment, nunta Simonei Patruleasa cu Sabin Ivanof e departe de a fi una discreta, cum s-au grabit unii s-o califice, cat mai ales una lipsita de fast, din motive de probleme financiare grave ale mirelui. Pe scurt, inca din anul 2007, mai multe ziare centrale anuntau ca Garda Financiara picata pe capul firmei de la Slobozia a lui Ivanof au descoperit un prejudiciu de peste 200 miliarde lei vechi din evaziune fiscala, relateaza Click.

Rita Muresan recidiveaza! Ieri, in jurul orei 13:00, in zona 1 Mai si-a facut aparitia un Audi decapotabil. La volanul lui, creatoarea de moda Rita Muresan, in dreapta, un tanar atletic, acelasi cu care Rita s-a afisat in iarna intr-un club bucurestean. Este vorba despre Andrei, antrenorul ei personal de fitness. Pana aici, nimic anormal. Cateva secunde mai tarziu, insa, cei doi au avut un gest care a tradat caracterul relatiei lor. Desi Rita nu a recunoscut nici in urma cu sapte luni implicarea sentimentala, paparazzii CANCAN i-au surprins pe cei doi intr-un moment de tandrete maxima.