"Mi-am pierdut virginitatea cu o femeie mult mai in varsta", marturiseste interpretul lui Harry Potter. Este evident ca Daniel Radcliffe incearca din rasputeri sa scape de imaginea de baiat vrajitor pe care si-a construit-o cu ajutorul seriei Harry Potter. Si pentru a ne convinge ca a crescut, actorul marturiseste ca virginitatea i-a furat-o o femeie cu mult mai in varsta. Radcliffe, in varsta de 19 ani povesteste intr-un interviu acordat revistei americane "Details" ca sarbatorirea a 16 de ani de viata a facut-o intr-un mod traditional alaturi de o iubita fooooarte matura, anunta Romantica.

Andreea Marin Banica Jr. se crede regina. Desi imaginea de zina nu se mai lipeste nici cu superglue de ea, ca pe vremea Surprizelor, Andreea Marin continua sa-si induca in eroare publicul. Mai nou, diva pare ca traieste cu impresia c-ar fi de vita regala, pentru ca, pe blogul personal, produce stiri despre sine, exprimindu-se la persoana a treia. „Andreea Marin Banica, la Bruxelles pentru drepturile femeilor; Filmul in care joaca Andreea Marin Banica, lansat azi la Cannes; Nana Mouskouri, oaspetele Andreei Marin Banica; Andreea Marin Banica revine pe ..." (Cum, unde?!) Si asa mai departe. Altfel, doar majestatea sa, Andreea Marin Banica Jr, schizofrenicii de la 9 si un ticnit din „Seinfeld" mai vorbesc despre sine la persoana a treia, scrie 7plus.

Se imbraca la fel! Unele vedete au obiceiul ca deseori sa poarte haine asemanatoare cu cele ale partenerului lor. Poate vor sa demonstreze cat de bine se inteleg sau e pur si simplu o coincidenta. Cateva astfel de celebritati 'la indigo' au fost surprinse de paparazzii americani si prezentate in presa mondena de peste Ocean cu specificatia 'asa nu'. De cand s-a casatorit cu Tom Cruise, despre Katie Holmes se spune ca a devenit o persoana ciudata. Ea poarta hainele sotului ei, iar cand e vreun eveniment monden, adopta o tinuta sobra, masculina si asemanatoare cu cea a actorului, relateaza Libertatea.

Raluca, cu cine te saruti in miez de noapte? La doar cateva zile dupa ce Raluca Sandu a declarat ca se va stabili in Romania, si ca in SUA, unde a locuit alaturi de sotul ei, Todd Medina, se va intoarce doar ca sa-l revada pe fiul acestuia, iata ca fotoreporterii Click! au surprins-o, marti noaptea, sarutandu-se, in plina strada, cu un barbat in bermude. Raluca nu este la prima abatere de acest gen, ea fiind surprinsa de paparazzi si pe plaja din Mamaia, sarutandu-se cu Nicola, iubitul Ginei Pistol, scrie Click.

Amy Winehouse trece la budism. Turbulenta cantareata britanica Amy Winehouse este pusa pe fapte mari. Conform unor surse din imediata ei apropiere, artista a inteles, in sfarsit, ca problemele pe care le are cu alcoolul nu fac decat sa ii scurteze viata, asa ca a decis sa ia masuri. La sugestia unuia dintre muzicienii cu care colaboreaza, Winehouse a trecut la budism, in speranta ca astfel va deveni mai puternica in lupta contra dependentelor care nu ii dau pace, dar si mai calma, anunta Cancan.

T.I. si Rihanna fac un remake dupa "Dragostea din tei". Rapper-ul T.I. si vedeta pop si R&B Rihanna vor realiza un remake dupa hitul "Dragostea din tei" al trupei O-zone. Surse apropiate celor doi artisti spun ca T.I si Rihanna i-au remis o cerere de autorizare lui Dan Balan - fondatorul trupei dance din Republica Moldova, prin intermediul casei de publishing EMI, iar acesta le-a acordat autorizatia de a realiza remake-ul. Pana in prezent peste 100 de artisti din intreaga lume au realizat cover-uri dupa aceasta melodie, in 12 limbi, noteaza Curentul.

Juanes il admira pe Dumitru Prunariu. Juanes, cel mai cunoscut solist latino al momentului, a sustinut ieri seara un show la Sala Polivalenta din Bucuresti, spectacol care i-a satisfacut deplin pe fanii sai veniti din toate colturile tarii. El a declarat ca nu cunoaste aproape nimic despre Romania, in afara de doua nume de persoane pe care le admira foarte mult: Nadia Comaneci si Dumitru Prunariu, primul roman in spatiu, scrie Libertatea.

"Taurasul" Silvius Prigoana si-a inselat iubitele brunete cu o blonda sexy. In vacanta de vara pe care a petrecut-o in Romania, Silvius Prigoana (17 ani) nu a pierdut vremea. Pe lista de cuceriri a adolescentului a aparut un nume nou. Cancan a aflat ca pe langa brunetele Romina si Ioana, fiul miliardarului Silviu Prigoana are o relatie cu o blonda, originara din Moreni, judetul Dambovita. Andreea (18 ani) este genul de femeie care taie rasuflarea oricarui barbat. In plus, tanara provine dintr-o familie destul de instarita, parintii ei fiind patronii unui restaurant.