Jean-Paul Belmondo a divortat. Actorul francez Jean-Paul Belmondo, in varsta de 75 de ani, a anuntat luni ca a divortat de sotia sa, Natty Tardivel, in urma cu cateva luni, dupa o relatie de 19 ani. "Pe fondul unor zvonuri fanteziste recente, trebuie sa confirm ca, de comun acord cu Natty, am inaintat o procedura de separare si in urma cu cateva luni o judecatorie a pronuntat sentinta finala de divort", a declarat Jean-Paul Belmondo, citat de Romania libera.

Cele mai prost imbracate vedete la Premiile MTV. Cum arata Justin Timberlake in 2001? Ce haine purtau Christina Aguilera sau Gwen Stefani acum cinci ani? Am tras cu ochiul in revista US Magazine, care a ales cele mai proaste tinute abordate vreodata de vedete la MTV Music Video Awards. Intre timp, starurile si-au mai imbunatatit stilul vestimentar, si-au mai angajat cate un stilist si au mai plecat urechea la sfaturile specialistilor in moda. Cu toate astea, si in prezent continua sa fie dur criticate pentru alegerile gresite, scrie Gardianul.

Debbie Harry a devenit copia Madonnei. La cei 50 de ani ai sai, Madonna nu este model de inspiratie doar pentru tinerele aspirante la statutul de vedeta, ci si pentru cele deja consacrate si trecute binisor de virsta a doua. Debbie Harry, partea feminina a faimoasei trupe Blondie, i-a socat pe cei prezenti la petrecerea Fashion Rocks din New York cu noul sau look. Par blond, drept, tuns pina la umeri, obrajii sculptati, ochii modelati si forma buzelor modificata, Debbie era "oglinda" Madonnei. Desi are 63 de ani, cintareata parea mult mai tinara chiar decit originalul, reusind sa imite perfect imaginea de acum opt ani a Madonnei. Probabil ca urmatorul pas al lui Debbie va fi sa ii propuna Madonnei un duet stil "Cheeky Girls", afirma 7Plus.

Elena Basescu - regina operatiilor estetice. Elena Basescu n-a aratat dintotdeauna asa cum arata acum, suficient de bine ca sa fie curtata de reviste si agentii de modeling si pentru fizic, nu numai pentru numele rezonant. Probabil ca este greu de imaginat ca mezina prezidentiala avea in jur de 84 de kilograme cind s-a reintors, acum citiva ani, din SUA, de la studii. Cum statutul tatalui ei se schimba de la an la an, urcind vertiginos pe scara sociala si erarhica, Elena s-a gindit ca e cazul sa faca si ea mari schimbari in viata sa, primul pas fiind remodelarea fizica. A inceput o drastica si radicala cura de slabire desavirsita de citeva liposuctii, transformind-o dintr-o tinara durdulie, intr-un manechin rivnit de lumea show-bizz-ului. Nu s-a limitat doar la atit. A apelat, ca orice (pseudo)vedeta ce se respecta la operatiile estetice, relateaza 7Plus.

Se pare ca tanara Moni nu este o mama devotata. Apropiatii familiei Columbeanu ne-au adus la cunostinta un lucru care, sincer, ne-a venit cu greu a-l crede. Se pare ca tanara Moni nu este mama devotata pe care incearca sa o prezinte la tv. Cei care stau in preajma vedetei au vazut o mare schimbare de atitudine la sotia lui Irinel cand aceasta nu este filmata. Ce a uimit a fost faptul ca tanara nu pare atasata de micuta ei. Se stie ca un copil are nevoie de multa rabdare si intelegere din partea parintelui sau. Rabdarea, insa, nu este o calitate a sotiei de miliardar. Monica se enerveaza repede, si tipa cand puiul ei face o nazbatie si nu are talentul de a-i explica micutei de ce nu e bine sa faca un lucru sau altul. Sa fie oare vorba de stresul acumulat de-a lungul zilei, caci Moni e o tipa ocupata, sau vedeta chiar nu e in stare sa joace rolul de parinte, se intreaba Atac.

Britney Spears a suferit ani intregi dupa despartirea de Justin Timberlake, marturiseste mama vedetei, Lynne Spears, in cartea sa "Delayed Indefinitely" ("Amanat la nesfarsit"). Lynne crede ca durerea cauzata de separarea de Justin ar putea sta la baza tuturor problemelor ulterioare ale fiicei sale. Britney si Justin semanau foarte mult, iar personalitatile lor intrau deseori in conflict, povesteste ea. "Mi-as dori sa se fi despartit altfel, sa nu se raneasca unul pe altul asa cum au facut-o", spune Lynne Spears, citata de Romantica.

Keira Knightley o detroneaza pe Angelina Jolie la capitolul buze. Actrita Keira Knightley a fost votata drept celebritatea cu cele mai sexy buze, intr-un sondaj al companiei de cosmetice Blistex. Locul doi i-a revenit cantaretei Kylie Minogue, in timp ce focoasa Angelina Jolie, celebra pentru buzele sale senzuale, a ocupat locul al treilea in sondaj. Keira, 23 de ani, declara anterior ca nu considera ca are buze sexy. Mai mult, ea sustine ca nu si le tuguiaza pentru a fi atragatoare, ci este un gest involuntar atunci cand se concentreaza. "Mi se pare ca par consitipata cu buzele tuguiate", marturisea frumoasa din Piratii din Caraibe, afirma Romantica.

Prima castigatoare a Cerbului, revoltata impotriva TVR. Luminita Dobrescu, marea castigatoare a primului 'Cerb de Aur' din istorie, vrea sa dea in judecata TVR pentru ca, spune ea, comportamentul organizatorilor acestei editii a festivalului i-a afectat imaginea si reputatia. Acum in varsta de 61 de ani, interpreta e revoltata ca nu a fost invitata la 'Cerb' si ca numele sau nu a fost pomenit niciodata printre vechile glorii ale festivalului, scrie Libertatea.

Jennifer Lopez isi uraste fundul. Votata anul trecut drept actrita cu cel mai frumos zambet, Jennifer Garner este complexata din copilarie de degetul mic de la piciorul drept care le incaleca pe celelalte din cand in cand. Tara Reid a apelat la liposuctie anul trecut deoarece abdomenul nu mai e nici el ca in tinerete. Paris Hilton a fost tinta a nenumarate glume mai mult sau mai putin acide, din cauza “privirii incrucisate”. Ea spune ca “e un defect din copilarie” si nu poate sa il corecteze. Sarah Jessica Parker este profund dezamagita de mainile ei, care au inceput sa deconspire trecerea timpului. Tori Spelling a declarat, dupa nastere ca nu are silicoane, totusi ea a avut probleme cu unul din bagajele mamare care o luase un pic razna. Nici Jennifer Lopez nu mai e ce a fost, nasterea gemenilor lasand urme adanci pe formele care au consacrat-o, scrie Click.

"Erau atat de beti, incat nu le mergeau "jucariile"!" Potrivit martorei participante la "show", Florin Prunea si Costi Iacov au mai fost insotiti de doi barbati. Unul dintre acestia a dormit, insa, mai tot timpul! Asa cum ne-a declarat tanara, orgia a durat aproape trei ore. "Am fost sapte fete acolo in total. In timp ce intram noi patru, au iesit de la ei din apartament alte doua fete. Era jale inauntru. Pe masa si pe jos erau numai sticle goale. Numai de whisky erau patru. In living era Prunea, cu alti doi barbati, iar un alt individ dormea intr-unul dintre dormitoare. Erau atat de beti, incat nu le mergeau "jucariile"! Am mers la frigider sa iau un energizant. Frigiderul era plin cu sticle de bautura, ceea ce ma face sa cred ca nu era prima data cand apartamentul era folosit pentru astfel de distractii", scrie Cancan.