Schimbari in orientarea sexuala. Pentru ca viata sa sentimentala are de suferit in ultima perioada, iar barbatii nu o mai curteaza, cantareata Kylie Minogue a declarat ca se gandeste sa-si schimbe orientarea sexuala. Artista a marturisit ca a facut o pasiune pentru actrita Tallulah Bankhead, unul dintre sexsimbolurile anilor ’30, recunoscuta ca fiind bisexuala. „As deveni lesbiana pentru ea. A fost o femeie fascinanta si exotica. Sunt atatea lucruri de admirat la ea“, a spus Kylie despre Tallulah Bankhead, care a incetat din viata in 1968, scrie EvZ.

Printesa Brianna Caradja va face astazi primul pas pentru a-si recapata libertatea si spera sa scape pentru totdeauna de cel cu care a fost casatorita doi ani. Daca in 2006, avocatul Perry Zizzy ii jura iubire vesnica, acum americanul o hartuieste si o ameninta cu moartea, suparat nevoie mare ca nu a reusit sa puna mana pe averea ei. Cei doi au, astazi, prima infatisare de divort si Brianna se gandeste cu groaza ca va trebui sa dea ochii cu sotul sau, afirma Gardianul.

S-a zis cu nunta lui Cioroianu! Surse din PNL propaga informatia cum ca mult asteptata nunta a fostului ministru de externe cu soprana Alexandra Coman nu va mai avea loc, in primul rand din considerente financiare. Cum n-a fost suficient de iscusit ca alti politicieni in procesul de agonisire si cum relatia cu soprana scartaie rau, Cioroianu nu vrea sa se pripeasca in organizarea unei nunti fastuoase, care ar putea sa-l readuca in vizorul carcotasilor. Nunta celor doi fusese programata pentru 14 iunie, apoi s-a amanat pentru 5 iulie, ca sa se afle ca, de fapt, va avea loc in august, pentru ca soprana Alexandra Coman are concert pe 20 alaturi de maestrul Carreras. Cioroianu ar fi dat de inteles ca nunta ar putea avea loc, de fapt, anul viitor. In realitate, dupa ultimele probabilitati, Alexandra s-a razgandit putin in decizia ei de a deveni mireasa lui Cioroianu, chiar daca asta a presupus sa-si lase domnisoarele de onoare cu rochiile comandate si executate pana la ultimul detaliu, scrie Atac.

Spielberg, acuzat de plagiat. Celebrul regizor Steven Speilberg este acuzat, potrivit unui dosar inaintat Curtii Federale din Manhattan, ca la realizarea peliculei "Disturbia" ar fi folosit scenariul filmului "Rear Window", produs de Alfred Hitchcock. Alaturi de Speilberg, companii celebre de productie de film precum Dreamworks, Viacom Inc. si Universal Pictures sunt acuzate de incalcarea drepturilor de autor si nerespectarea contractului, scrie Curentul

Justin Timberlake a provocat o bataie generala intr-un bar In timp ce sarbatorea duo-ul cu Beyonce din cadrul New-York Fashion Rocks intr-un club din oras, Justin Timberlake a fost deranjat de o fana, care a intrat in zona vip si a incercat sa-i faca o fotografie. Abia ce apucase aparatul de fotografiat sa faca click, ca una dintre garzile de corp ale cantaretului i-au smuls aparatul. Nu mica le-a fost surpriza atunci cand toate prietenele fetei au navalit in zona vip si au sarit la bataie, afirma Romantica.

Goale pusca in scopuri nobile. O serie de vedete mai mult sau mai putin cunoscute au ales sa salveze animalele intr-un mod inedit, adica renuntand de tot la haine. Pamela Anderson, Eva Mendes, Jenna Jameson sunt doar cateva exemple care au pozat goale pentru campaniile publicitare de educare a populatiei cu privire la drepturile animalelor si pentru combaterea braconajului, scrie Libertatea.

Ele au avut cele mai urate silicoane! VIP-urile apeleaza adesea la maiestria chirurgilor esteticieni in speranta ca bisturiul e solutia pentru a scapa de complexe. Dar, de multe ori, socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ: cateva vedete care si-au facut implanturi cu silicon la sani au inmarmurit atunci cand s-au vazut, pentru prima data, in oglinda. Banii pe care i-au platit pentru operatie s-au dus pe apa Sambetei, iar ele au fost nevoite sa treaca si prin chinul unor operatii ulterioare, pentru a remedia “necazul” pricinuit de bisturiu. Cheeky Girls, Daniela Györfi, Oana Zavoranu si Laura Andresan sunt cele mai graitoare exemple care au avut probleme cu silicoanele, scrie Click.

Victor Piturca, filmat si prins cum triseaza la cazinou. Ziarul nostru a intrat in posesia unei inregistrari-bomba pe care o difuzam azi, in exclusivitate, pe site-ul www.cancan.ro. Este vorba despre o senzationala dezvaluire de presa legata de antrenorul "nationalei" de fotbal, Victor Piturca, prins in flagrant in timp ce trisa la o masa de poker dintr-un cazinou. Socanta filmare a fost realizata pe parcursul mai multor zile, in luna septembrie 2002, si contine un colaj de momente-cheie. Piturca era la acea vreme antrenor la Steaua, dar, dupa un conflict cu Gigi Becali, a demisionat, iar in 2003 a fost renumit la carma "tricolorilor". Inregistrarea arata clar modul in care Piturca a castigat atunci sume mari de bani cu ajutorul unui dispozitiv disimulat intr-un pachet de tigari Davidoff black. Practic, actualul selectioner s-a folosit de acel pachet (in care era ascunsa o camera video minuscula) pentru a vizualiza cartile de joc ale dealer-ului cazinoului si, in functie de acestea, sa pluseze sau sa renunte, scrie Cancan.