Gwen Stefani a devenit designer de moda. Gwen Stefani nu este numai cantareata, mai nou vedeta a devenit designer de moda. Gwen si-a incercat talentul si a observat ca se descurca destul de bine, prin urmare artista va crea uniformele angajatelor hotelurilor din lantul W. Noile uniforme vor fi imbracate in aceasta toamna de femeile care lucreaza in hotel, informeaza Gardianul.

Al cui este copilul lui Piturca? Desi nu si-a recunoscut niciodata aventura extraconjugala cu balerina Vica, selectionerul nici n-a negat vreodata relatia de ani de zile pe care a avut-o cu blonda originara din Belarus. Persoane din anturajul fostei balerine au scapat, intr-un cerc restrans, informatia cum ca baiatul despre care se stie ca ar fi rodul iubirii dintre Vica si Piti nu ar purta, de fapt, amprenta ADN-ului selectionerului. Surse la curent cu amanunte ale relatiei celor doi sustin ca Vica l-ar fi mintit pe Piti ca micutul Idan (nascut in aceeasi zi in care selectionerul a implinit 51 de ani) este fiul sau, numai ca Piturca se pare ca nu i-a dat credit total si, pe baza unor suspiciuni persistente, a cerut, la cateva luni dupa nasterea copilului, sa faca testul de paternitate. Cand a aflat ca micutul nu este al lui, cel mai controversat om de fotbal al momentului i-a facut un scandal monstru blondei si a luat decizia de a incheia definitiv socotelile cu aceasta, chiar daca inainte cu putin timp ii facuse cadou un Range Rover in valoare de 70.000 de euro. Dincolo de presupusa minciuna care i-a fost fatala Vicai, la decizia irevocabila a selectionerului au contribuit si alte banuieli pe care acesta le avea in legatura cu „sifonarea” in presa a unor amanunte ce tineau de cursul relatiei lor, scrie Atac.

Alec Baldwin se cearta cu soferii. Duminica seara, dupa ce a plecat de la US Open, actorul Alec Baldwin a fost pe punctul sa se tamponeze cu una dintre acele limuzine din categoria "mai lunga decit o locomotiva". Accidentul a fost, in cele din urma evitat, dar urletele si injuraturile emise de actorul care se viseaza guvernator al New Yorkului au demonstrat ca, in cazul in care va lasa actoria pentru politica (cum ameninta de citiva ani buni ca va face), Baldwin nu va avea nevoie de instalatie de amplificare la mitingurile electorale. Odata calmat, Alec Baldwin a revenit la hobby-ul sau, politica, neuitind sa le spuna reporterilor aparuti ca din neant la fata locului ca, dupa parerea lui, Arnold Schwarzenegger (guvernatorul republican al Californiei) e un nimeni in materie de politica si ca "pe linga el, eu sint Alexis de Tocqueville (politolog si istoric francez din secolul al XIX-lea)". O "modestie" care il recomanda pentru scena politica... dimboviteana, relateaza 7Plus.

Jennifer Lopez a strans 127.000 de dolari in cadrul unui triatlon. Desi nu a trecut foarte mult de cand a nascut gemeni, cantareata Jennifer Lopez a reusit, acum doua zile, sa ajunga, dupa aproximativ trei ore si jumatate, la linia de finish a triatlonului caritabil "Nautica Malibu Triathlon". Ridicandu-si mainele deasupra capului in semn de victorie, starul a avut puterea sa zambeasca pe ultimii metri, asta in conditiile in care a inotat, a mers cu bicicleta si a alergat mai multi kilometri, relateaza Curentul.

Cheeky Girls si-au scos sanii modificati chirurgical la soare. Fetele de la Cheeky Girls se ascund de frig in sudul Frantei, unde au facut striptease intr-o sesiune de soare la plaja. Surorile Monica si Gabriela Irimia si-au expus noile perechi de sani pe care i-au achizitionat de curand pe coasta Marii Mediterane, scrie Romantica

Printul Harry, cel mai cool membru al familiei regale britanice. Printul Harry a primit din partea supusilor sai la implinirea a 24 de ani titlul de "cel mai cool membru al familiei regale". Cele mai apreciate au fost prestatia sa de locotenent in cadrul batalionului Household Cavalry's Blues and Royals in Afganistan, activitatile de caritate in Africa si relatia cu sud-africana Chelsy Davies. Britanicii au mai apreciat la Harry faptul ca a organizat alaturi de fratele sau concertul de anul trecut in memoria printesei Diana, scrie Romantica.

5 recorduri mondiale pentru Cleo. Fiica basarabeanului Pavel Stratan va avea, la doar 5 ani, o pagina intreaga de prezentare in editia 2008 a Cartii Recordurilor. Membrii Academiei Recordurilor Mondiale au luat aceasta decizie datorita 'realizarilor extraordinare ale micutei artiste, care a doborat nu mai putin de 5 recorduri mondiale: cea mai tanara interpreta care a inregistrat un album; cea mai tanara interpreta intr-un concert "live"; cel mai bine platita artista tanara (10.000 euro pentru o singura melodie, bani donati public, in scopuri caritabile); cel mai tanar interpret care a primit trei premii MTV; cea mai tanara interpreta care a inregistrat un hit national (o piesa situata pe locul 1 in topuri nationale)', dupa cum se arata pe site-ul Academiei, scrie Libertatea

Madonna moare de frica fulgerelor. Canalul american de televiziune Fox News a realizat un amplu reportaj despre temerile vedetelor de la Hollywood. Daca pana acum cativa ani starurile evitau sa dezvaluie fobiile lor, de teama ca-si pierd fanii, la ora actuala nimeni nu mai are vreo problema in a-si expune cele mai mari temeri. 'Campionul' fobiilor e, de departe, regizorul Woody Allen care are nu mai putin de 11 spaime, relateaza Libertatea.

Oana Roman, in costum de baie pe internet! Oana Roman s-a chinuit ani la rand sa slabeasca si iata ca acum a reusit sa castige batalia cu kilogramele in plus. Daca pana in august daduse jos nu mai putin de 15 kilograme, in urma unei diete stricte pe care a tinut-o timp de trei luni sub supravegherea medicului nutritionist, recent, ea a mai bifat un succes personal: inca 5 kg in minus fara regim. Dupa o scurta perioada de pauza, in care se afla si acum, Oana isi va relua dieta minune, sperand sa mai dea jos cel putin 10 kilograme. Foarte mandra de noua ei silueta, ea a avut curajul sa-si expuna in premiera formele pe internet, postand la profilul ei de pe Hi5 fotografii in costum de baie, realizate vara aceasta pe plaja, scrie Click.