Robbie Williams paraseste femeile pentru extraterestri. Starul pop britanic Robbie Williams s-a despartit de iubita sa, actrita Aida Field, cu care era impreuna de 14 luni, el dorind sa-si dedice mai mult timp urmatorului album. Williams, in varsta de 34 de ani, nu a mai sustinut un concert de doi ani, in ciuda ofertelor de milioane de dolari pe care le-a primit. In schimb, el a dezvoltat o pasiune pentru extraterestri, mutandu-se in California, unde pleaca in expeditii pentru gasirea de OZN-uri, scrie EvZ.

Hugh Hefner o vrea pe Angelina Jolie in Playboy. Intrebat care sunt cele mai sexy femei din lume, Hef a spus: „Scarlett Johansson si Angelina Jolie“. El a adaugat faptul ca a incercat sa o convinga pe Angelina Jolie sa pozeze nud in Playboy, inca dinainte ca vedeta sa o nasca pe fiica sa Shiloh, in 2006. Cu toate acestea, Hefner nu a renuntat la ideea unui pictorial cu Angelina, astfel ca este hotarat sa insiste pana cand va primi un raspuns pozitiv, sustine Gardianul.

Eva Mendes a facut sex in toate cele 50 de state ale Americii. Desi nu si-a propus sa intre in Cartea Recordurilor, superba actrita are toate sansele sa figureze cat de curand intr-una din celebrele sectiuni. Eva Mendes a declarat ca a facut sex in toate cele 50 de state ale Americii. Dar nu va speriati, pentru ca diva nu a schimbat si partenerii de 50 de ori. "Am facut sex in toate cele 50 de state. Majoritatea partidelor s-au intamplat cand eram mai tanara, in timpul unei excursii prin tara", a povestit Mendes, potrivit Romantica.

Mai frumoase la batranete. Cine si-ar fi inchipuit ca Demi Moore a fost o baietoaica in copilarie, iar zapacita Drew Barrymore a fost o adolescenta cu probleme, timida si introvertita? Nici bomba sexy Katie Price Jordan nu a fost dintotdeauna o bomba sexy, informeaza “The Sun”. Cand avea 17 ani, actuala sotie a lui Peter Andre a incercat sa castige primul premiu la un concurs de frumusete din viata ei. A esuat insa. Actrita Elizabeth Hurley a fost o punkista declarata in anii tineretii si s-a lasat greu convinsa sa renunte la freza rebela, relateaza Click.

Amy Winehouse arata lumii penisul lui Blake. Controversata cantareata britanica Amy Winehouse a reusit din nou sa isi socheze fanii dupa ce a postat pe site-ul Facebook mai multe fotografii indecente cu sotul sau, Blake Fielder-Civil. Intr-una dintre imagini, barbatul, care este imbracat cu o pereche de boxeri roz, isi arata fara jena penisul in timp ce Amy arunca in el cu un servetel, scrie Cancan.

CRBL renunta la burlacie. Dupa ce i s-au atribuit mai multe relatii cu vedete din industria muzicala, CRBL si-a ales jumatatea din afara lumii show-biz-ului. Anuntul casatoriei lui a fost facut ieri, in timpul emisiunii Happy Hour, iar aleasa inimii lui este Elena Vascu, are 20 de ani, provine din Republica Moldova si i-a fost coregrafa la emisiunea 'Dansez pentru tine'. Cei doi, spune el, si-au cladit in timp relatia, iar pasiunea pentru dans i-a facut sa se iubeasca si l-a indemnat sa o ceara in casatorie, anunta Libertatea.

Berlusconi cu ochii pe fundul lui "Miss Italia". Primul ministru italian, Silvio Berlusconi, a fost invitat la show-ul "Porta a Porta" unde a dat nas in nas cu castigatoarea concursului "Miss Italia" din acest an, Miriam Leone. "Berlusconi a schimbat cateva cuvinte cu "Miss Italia", apoi fata s-a ridicat in aplauzele publicului pentru a face o pirueta. In acel moment, Berlusconi si-a pironit privirea pe fundul lui Miriam, pe care a studiat-o indelung. O sorbea din ochi, nu altceva", a povestit un participant la emisiune, potrivit Cancan.

Partida ideala de sex pentru Guy Ritchie dureaza...4 secunde. Celebru datorita filmelor sale dar parca si mai mult de cand este sotul Madonnei, Guy Ritchie pare sa se multumeasca cu putin. Regizorul este ferm convins ca cea mai buna partida de sex dureaza doar 4 secunde. Discutand despre scena de dragoste dintre Gerard Butler si Thandie Newton din noul sau film, RocknRolla, Guy a declarat: "Se termina in patru secunde. Cel mai bun gen de sex", scrie Romantica.