Kate Moss, parasita de iubit pentru ca este dependenta de petreceri. Cu putin timp in urma, se zvonea ca top-modelul Kate Moss si iubitul sau, Jamie Hince se vor casatori cat de curand, relatia dintre ei fiind de-a dreptul perfecta in ochii apropiatilor. Iata ca bucuria nu a durat mai mult de un an, pentru ca blonda a fost parasita fara drept de apel, de vina fiind petrecerile de care este de-a dreptul dependenta. Nici el icoana de inchinat, chitaristul era exasperat de pasiunea lui Kate, uneori dusa la extrem si de faptul ca se vedeau tot mai rar, modelul fiind tot timpul pe la vreo bauta cu prietenii, scrie Gardianul.

Raduleasca are nevoie de acordul unui rabin pentru a divorta. Desi pentru multi parea simplu, divortul dintre Mihaela Radulescu si Elan Schwarzenberg ascunde cateva necunoscute care par a fi defavorabile vedetei "Duminicii in familie". Si asta din cauza ca pentru a putea divorta, Mihaela Radulescu are nevoie de o dezlegare de la un rabin, tinand cont de faptul ca la momentul casatoriei cu Elan, in urma cu patru ani, ea a renuntat la religia ortodoxa pentru a trece la iudaism. Desi nu a facut publica nici o informatie referitoare la religia pe care o va alege dupa divort, se pare ca vedeta va reveni la credinta ortodoxa, scrie Curentul.

Victoria Beckham renunta la infometare. Hotarata sa schimbe total perceptia lumii asupra ei, Victoria Beckham a decis sa nu se mai infometeze pentru a isi pastra silueta. De curand, sotia fotbalistului David Beckham a anuntat ca a inlocuit drasticele regimuri alimentare cu exercitii fizice si cu o cariera in... moda, afirma Curentul.

Jennifer Lopez se crede mai slaba decat este. Toata lumea a apreciat determinarea cantaretei de a scapa cat mai repede de kilogramele in plus acumulate in timpul sarcinii. Dar Jennifer Lopez s-a bucurat un pic cam repede si a ales sa imbrace o rochie, mult potrivita unei siluete silfide. Lopez a concertat sambata pe stadionul olimipc din Atena in fata a 11.000 de oameni, intr-o rochie franjurata alba si cizme lungi negre. Daca si-ar fi pus sutien sau taietura din parti a rochiei n-ar fi fost atat de adanca, n-am fi vazut colaceii divei, scrie Romantica.

Afla care sunt cele mai destepte dive de la Hollywood. Claire Danes, frumoasa partenera a lui Leonardo DiCaprio din filmul “Romeo si Julieta” este mandra ca a absolvit facultatea de limba engleza la Universitatea Yale. Reese Witherspoon, mignona actrița a fost de mica numarul unu la școala. In 1998, ea a obținut diploma de master In literatura engleza la Universitatea Stanford. Cu toate acestea, a interpretat perfect rolul naivei “blonde de la Drept”. Sharon Stone, una dintre cele mai sexy actrițe de la Hollywood nu a terminat nici o facultate de prestigiu. In schimb inteligența i-a fost testata de specialiștii de la Universitatea Harvard. Astfel s-a dovedit ca IQ-ul sau este de 154, mult peste medie, scrie Libertatea.

Heidi Klum, ranita pe scena pentru amuzamentul publicului. Notiunea de divertisment capata sensuri noi in show-biz-ul din Occident. Modelul Heidi Klum, gazda ceremoniei Premiilor Emmy de la Los Angeles, a fost ranita pe scena dupa ce a fost scapata din brate de colegul ei de prezentare, Tom Bergeron, care, dupa toate aparentele, nu a facut altceva decat sa respecte scenariul spectacolului, scrie Click.

Vedeta filmata cum face dragoste cu doua femei! Lumea showbizului romanesc este aproape de un cutremur major! Reporterii ziarului nostru au descoperit ca, pe piata, circula o inregistrare video cu o vedeta-femeie, in timp ce face dragoste, intr-un pat imens, cu doua tinere domnisoare. Cadrul intim in care are loc partida de sex denota ca, la mijloc, exista intr-adevar sentimente pure, dragoste curata. De altfel, dialogul dintre personaje este incredibil. Nu este vorba, catusi de putin, de un film pentru adulti sau de o inregistrare profesionista facuta intr-un scop comercial, scrie Cancan.

Janet Jackson a facut sex oral pe scena. Janet Jackson si-a inceput saptamana trecuta turneul in SUA cu un spectacol de zile mari, care i-a socat pe fani. Pentru a-si promova noul album, "Discipline", cantareata s-a decis sa pregateasca un show extrem de sexy si provocator. Imbracata intr-o vestimentatie foarte stransa pe corp, care-i lasa trupul la vedere, si purtand o coafura rebela, Janet a dat start spectacolului cu o coregrafie incendiara. Cantareata, in varsta de 42 de ani, i-a lasat apoi pe spectatori cu gura cascata dupa ce a luat un barbat din public si l-a transformat intr-un sclav sexual. Vedeta l-a legat in lanturi si a simulat cu acesta o partida de sex oral. Dupa ce a fost eliberat, fanul a primit un sarut pasional pe gura de la solista, spre deliciul publicului, afirma Cancan.

Katie il insala pe Tom. Actrita Katie Holmes pare ca s-a plictisit de mariajul cu Tom Cruise si profita de sederea la New York, unde joaca intr-o piesa de Arthur Miller, pentru a se distra in compania altui barbat. Surse din anturajul actritei au declarat ca aceasta este vizitata frecvent in pauzele dintre repetitii de un tip misterios, pe care colegii actori l-au poreclit "Mister X", relateaza Cancan.