Detalii despre cum au facut sex vedeta si cele doua femei!Cancan revine cu detalii incendiare despre caseta video cu o vedeta de sex feminin filmata in timp ce face dragoste cu alte doua femei! Asa cum deja ati aflat in ziarul nostru de ieri, este vorba despre o orgie lesbi care a avut loc intr-un cadru intim. Atingerile fierbinti de o intensitate iesita din comun au avut loc intr-o locatie de bun-gust. Protagonistele, dezbracate complet, nu acorda nicio atentie camerei de filmat. Sunt implicate total in actul sexual. Caseta XXX este de o calitate foarte buna si personajele se vad foarte clar.

Ce chilotei are doamna eurodeputat! Zilele trecute, lansarea cu surle si tram­bite a candidatilor li­berali pentru alegerile par­la­men­tare a scos din nou in evidenta, ca si la a­legerile pentru Parla­men­tul Eu­ropean, din toamna anului trecut, picioa­rele de manechin ale e­uro­par­lamentarului Ra­mo­na Ma­nescu. Fru­moasa so­tie a de­pu­­tatului PNL Ra­­res Ma­nescu a purtat tot o fusta scurta, asa ca si-a etalat, din nou, cu gratie, chi­­loteii, scrie Libertatea.

Adi Mutu si-a prezentat noua colectie in compania unui manechin. Cu spectrul unei gauri de 17 milioane de euro apasand tot mai greu asupra buzunarului sau, Adrian Mutu cauta solutii sa iasa din acest impas financiar. Dupa ce a lansat recent vinul “10 di Mutu”, “Briliantul” isi concentreaza acum atentia catre o alta afacere a sa, Souvenir Clubbing SRL, o firma producatoare de imbracaminte la care este asociat. Alaturi de o blonda misterioasa, “Briliantul” a realizat recent o sedinta foto incendiara pentru a promova produsele firmei Souvenir Clubbing SRL, scrie Click.

Mihaela Radulescu: Astept sa fie data afara producatoarea. La doua saptamani de la scandalul in care a fost aruncata campania antifumat a carei imagine este Mihaela Radulescu, cei doi prezentatori ai emisiunii “Scoala vietii”, impreuna cu producatoarea Andrada Moga sunt inca angajati ai postului Antena 2. Cea care a cazut victima gafei inimaginabile comise de echipa emisiunii ne-a declarat ca asteapta in continuare ca Andrada Moga sa fie concediata din post, scrie Gardianul.

Costelus Casuneanu si-a taiat tendoanele si degetul. Dornic sa faca o figura frumoasa la Rally Ride, concursul de viteza pe teren accidentat care se va desfasura, de joi pana sambata, in Banat si Satu-Mare, Casuneanu Jr. s-a apucat sa lucreze la motorul sau de unul singur. Din pacate, intr-o secunda de neatentie, acesta s-a taiat foarte rau la mana stanga. Rana a necesitat interventia medicala de urgenta, el fiind transportat imediat la spital. Rezultatul este ca acum Costelus are o atela la mana ranita, anulandu-si participarea nu doar la competitia din aceasta saptamana, ci practic la un intreg sezon moto, dezvaluie Cancan.

La 42 de ani, Botezatu isi ia nevasta de 19. Pe urmele lui Irinel Columbeanu. In prezent, Catalin Botezatu traieste o frumoasa poveste de dragoste cu un top-model. Creatorul de moda s-a indragostit lulea de Andreea, care este blonda, are 19 ani si arata foarte bine. Designerul o insoteste tot mai des pe noua cucerire la tot felul de evenimente mondene si au fost vazuti luand masa intr-un restaurant din Dorobanti, scrie Atac-online.

Se dau mari... in penis. Barbatii de la Hollywood sunt celebri, frumosi, bogati si nu doar atat. Acestia par a fi si foarte dotati… in pantaloni. Aceasta calitate s-a demonstrat in scenele din filme sau din reclamele in care apar aproape goi, fiind confirmat de partenerele lor de viata. Will Smith e unul dintre cei mai dotati barbati de la Hollywood. Actorul a cerut ca pe timpul turnarii sa i se puna la dispozitie doar pantaloni largi, pentru nu a fi incomodat de “instrumentul din pantaloni”, care masoara nu mai putin de 22 cm. Colin Farrel si Robbie Williams au si ei aceeasi dimensiune, dezvaluie Libertatea.

Vlad Mirita: "Iubita m-a scapat de o obsedata". Dupa cateva luni in care a fost bombardat zilnic cu zeci de telefoane de o fana insistenta, care facuse o adevarata pasiune pentru el, Vlad Mirita a reusit in sfarsit sa scape de aceasta. Femeia, in varsta de 30 de ani, il suna in miez de noapte si ii cerea sa se intalneasca. Dupa ce iubita acestuia, Luiza, a vorbit la telefon cu admiratoarea, femeia s-a linistit si nu l-a mai deranjat pe solist, scrie Click.