S-a drogat in WC-ul reginei. Cantaretul britanic Noel Gallagher, solistul binecunoscutei formatii Oasis a facut o marturisire-soc, dezvaluind ca a consumat droguri in buda reginei Elisabeta a II-a. "Eram atat de disperat, incat un cunoscut care stia foarte bine ca sunt dependent de substantele halucinogene mi-a propus, mai in gluma, mai in serios, sa folosesc toaleta rezervata special reginei Elisabeta. Mi s-a parut o idee geniala, pe care am pus-o imediat in aplicare", a povestit cantaretul, potrivit Cancan.

Nasul, cel mai bun film al tuturor timpurilor. Filmul-cult din 1972, regizat de Francis Ford Coppola si avandu-i drept protagonisti pe Marlon Brando si Al Pacino, a fost votat cel mai bun film al tuturor timpurilor. Verdictul a fost dat in urma unui sondaj la care au participat 10.000 de cititori ai revistei Empire, 150 de regizori hollywoodieni (printre care Quentin Tarantino si Mike Leigh) si 50 de critici de film. Nasul este insotit pe podium de Indiana Jones si cautatorii arcei pierdute (1981) si Imperiul Contraataca: Editie Speciala (1980), din seria-fenomen Star Wars, anunta Gandul.

O stripteuza a vrut “sa-l faca” pe P. Diddy de 3 milioane de dolari. O stripteuza care a acceptat de buna voie sa defileze in sanii goi la o petrecere data de P. Daddy a incercat sa faca rost de trei milioane de dolari peste noapte. L-a dat in judecata pe rapperul american pe motiv ca i-a violat intimitatea dupa ce poze cu ea au aparut in mai multe tabloide de peste Ocean. Dupa ce s-a dezbracat de buna voie in fata miilor de oameni veniti la petrecere, stripteuza s-a sucit si spune ca nu se astepta sa o vada o natiune intreaga in sanii goi fara permisunea ei. Demersul sau de a se imbogati de pe o zi pe alta l-a lasat rece pe judecator, care i-a dat castig de cauza lui P. Diddy, relateaza Gardianul.

Tehonologia o transforma pe Britney Spears in diva de alta data. Desi a slabit vizibil, cele mai recente poze de promovare ale noului ei single sunt evident retusate si inca departe de adevar. Cu doar cateva ore inainte de lansarea fotografiilor, Britney a fost zarita la iesirea dintr-un cinematograf. Cantareata arata din ce in ce mai bine, dar mai are o bucata buna de drum de strabatut pentru a suci din nou mintile fanilor, scrie Romantica.

Cel mai bine platiti muzicieni din lume. Celebra revista Forbes a publicat in cea mai recenta editie a sa un top al celor mai bine remunerati muzicieni in ultimul an. In perioada iunie 2007 - iunie 2008, incasarile obtinute de primii zece muzicieni ai topului se situeaza in jur de 500 de milioane de dolari. Pe primul loc se afla trupa Police, care a strans 115 milioane de dolari, cei mai multi dintre acestia revenindu-le din concerte. Celor trei le urmeaza pe locul secund cantareata americana Beyoncé Knowles, care, in decursul celor 12 luni a strans peste 80 de milioane de dolari, noteaza Libertatea.

De ce sunt frumoase vedetele? Frumoasele de la Hollywood au acceptat sa isi deconspire secretul frumusetii. Fanii lui Catherine Zeta-Jones au putut afla ca zambetul stralucitor se datoreaza spalarii zilnice cu bicarbonat, iar cei ai lui Sharon Stone au aflat ca actrita e intotdeauna bronzata fals pe pleoape. La Jessica Simpson, creionul dermatograf face minuni in interiorul pleoapei, iar la J.Lo tenul masliniu e rezultatul sedintelor de solar, relateaza Click.

Ultima fenta a Mihaelei Radulescu: Geanta de picior Chanel de 1.200 euro. In urma cu doua zile, Mihaela si-a facut aparitia la un eveniment monden organizat de trustul in cadrul caruia isi desfasoara activitatea, purtand un accesoriu cel putin neobisnuit. Mihaela Radulescu a mers la intalnirea cu colegii ei purtand o rochie cu imprimeuri, suficient de mulata sa-i puna in valoare silueta, si cateva accesorii discrete. Insa, nici urma de geanta. La prima vedere. Totusi, la o privire mai atenta, aceasta putea fi remarcata pe... glezna vedetei, scrie Cancan.

Charlize Theron a venit bauta la emisiunea lui Jay Leno. Frumoasa Charlize Theron a fost intr-o forma de zile mari marti seara, cand a fost invitata in emisiunea “The Tonight Show”, cu Jay Leno. Actrita sud-africana a baut o Margarita in timpul emisiei si apoi a cantat karaoke melodia “Bohemian Rhapsody” a lui Queen, distrandu-se copios impreuna cu moderatorul. Charlize a recunoscut ca “poate” a consumat o bautura alcoolica inainte de a intra in platou, dupa care a inceput sa spuna bancuri murdare si sa faca tot felul de gesturi comice, spre deliciul publicului, relateaza Gardianul.

Angelina Jolie il ameninta pe Brad Pitt cu despartirea. Se pare ca lucrurile nu mai stau chiar pe roze nici in cazul celui mai frumos cuplu de la Hollywood. La scurt timp dupa nasterea gemenilor, Angelina Jolie l-a amenintat pe Brad ca isi face bagajele si pleaca. Diva a devenit mamica de gemeni in iulie si lucrurile nu au mers chiar cum a sperat. Jolie sufera de depresie postnatala si faptul ca Pitt a fost mai mult plecat nu a facut decat sa inrautateasca situatia. "I-a spus lui Brad ca daca nu vine acasa relatia lor s-a terminat. A amenintat ca pleaca si se muta la un hotel, dar Brad a reusit sa o faca sa se razgandeasca", a declarat o sursa din apropierea cuplului, potrivit Romantica.

Un barbat a filmat orgia lesbi. Rasturnare spectaculoasa de situatie in cazul celebrei casete XXX cu o vedeta de sex feminin filmata in timp ce face dragoste cu alte doua femei! Reporterii Cancan au descoperit ca exista si a doua parte a acestei uluitoare inregistrari, in care intra in scena un misterios barbat. De fapt, acesta este si dirijorul din umbra al intregului show lesbi, el filmand cu o camera partida fierbinte de amor care a avut loc intre vedeta si partenerele ei. Barbatul le-a satisfacut animalic pe toate cele trei femei. Vedeta de sex feminin, care era mai reticenta la inceput, s-a dezlantuit si ea, dezvaluindu-si o latura necunoscuta publicului. Barbatului nu i se vede fata, dar se pare ca este vorba de o persoana publica.