Ea este! Logodnica miliardarului Claudiu Patrascu este vedeta din show-ul lesbi de pe celebra caseta. Bomba! Ziarul Cancan spulbera azi misterul asupra vedetei din lumea mondena despre care ati putut citi, in ultimele zile, ca a fost filmata in timpul unei orgii sexuale la care au luat parte alte doua tinere. Este vorba despre una dintre cele mai apreciate femei din showbiz pentru frumusetea ei! Roxana Ungureanu a castigat in 2006 titlul "Miss Playboy", lucru care a insemnat o uriasa rampa de lansare pentru ea. De atunci a fost solicitata sa apara in zeci de spoturi publicitare, in videoclipuri, sa pozeze pentru copertele mai multor reviste, a dat sute de interviuri ziarelor si a fost invitata, frecvent, la diferite emisiuni de televiziune. Intr-un cuvant: a capatat statutul de VEDETA! Mai mult decat atat, Roxana si-a consolidat notorietatea si prin relatia pe care o are cu unul dintre cei mai ravniti burlaci din Romania, si anume Claudiu Patrascu. Acum, fosta "Miss Playboy" isi descopera, asadar, o alta fata decat cea de "fata cuminte", asa cum era cunoscuta pana azi. Caseta XXX care a innebunit Romania si in care Roxana Ungureanu apare ca protagonista a unei partide de sex total alaturi de doua partenere este de-a dreptul incredibila.

Adrian Mutu, cel mai influent model masculin autohton. Mai putin eroii de film si mai mult politicienii sau oamenii de afaceri sunt modelele media care ii influenteaza pe tinerii autohtoni, cei mai conservatori din Europa, potrivit studiului „Species. Barbatul tanar - manual de utilizare“, lansat saptamana trecuta. „Figurile promovate in media ajung la public doar ca niste stereotipuri. Din cauza atentiei care il inconjoara pe Adi Mutu, de pilda, majoritatea baietilor din Romania isi doresc sa devina fotbalisti. Asa cum, din cauza lui Mick Jagger, multi baieti vor sa ajunga rock-staruri“, a declarat Ada Roseti, channel manager Discovery Networks Romania, pentru Cotidianul.

Carla Bruni este afectuoasa in public cu Nicolas Sarkozy. Farmecele ei au dat pe spate barbati de toate genurile, dar unul singur a reusit sa-i puna inelul pe deget. Si Carla Bruni dovedeste ca nu este doar frumoasa, dar si o sotie model care isi dezmiarda sotul oriunde situatia o cere. Desi o buna parte din timpul petrecut la o cina caritabila, Carla s-a amuzat cu fostul secretar de stat, Henry Kissinger, in varsta de 85 de ani, Prima Doamna nu l-a neglijat nici pe Nikolas. Si dovezile ei de iubire l-au inmuiat de tot pe presedintele Frantei, scrie Romantica.

Udrea, de la mop la MTV. Dupa ce a dat cu mopul si a tricotat in direct, la TV, Elena Udrea prezinta stirile muzicale la MTV, in aceasta seara, de la ora 21:30, cand postul de televiziune lanseaza rubrica „Best Of MTV News“. Emisiunea, care este difuzata in fiecare vineri la 21:30, prezinta cele mai importante stiri muzicale din saptamana, anunta EvZ.

Taticul Playboy, lesinat dupa Angelina si Scarlett Johansson. Desi e inconjurat de zeci de femei frumoase, taticul Playboy, Hugh Hefner, tot nu e multumit si viseaza la doua dive de la Hollywood: Angelina Jolie si Scarlett Johansson. Hugh Hefner are, la 82 de ani, o mare neimplinire. Nu stie cum sa le con­­vinga pe doua dintre cele mai se­xy femei ale planetei sa apa­ra in pic­to­riale in­cendiare in re­vista Play­boy. "Angelina Jo­lie si Scar­lett Jo­hans­son sunt, dupa pa­re­rea mea, cele mai se­xy femei din lu­me. As da orice ca sa le am in Playboy. Sunt atat de na­turale, incat nu au nevoie de nici un retus. Sunt perfec­te", a marturisit Hugh Hef­ner, potrivit Libertatea.

"Razboiul" dintre Mihaela Radulescu si Andreea Marin continua. Extrem de orgolioasa, Mihaela Radulescu nu are de gand sa pice niciodata pe locul al doilea. Asa se face ca exact in ziua in care Andreea Marin alerga prin studiourile televiziunii lui Vantu cu proiectul de coperta a cartii despre viata ei, Mihaela Radulescu anunta prin intermediul unui cotidian central ca va lansa, in viitorul apropiat, un roman comercial care spera sa doboare recordul de vanzari al primei sale carti, "Despre lucrurile simple". Conform declaratiilor Mihaelei Radulescu, romanul se afla deja in tipografia editurii Polirom. Acest fapt se pare ca a pus-o pe jar pe Andreea Marin care deocamdata nu se poate lauda decat cu o coperta. Ca atare, "zana minunilor" se pare ca s-a pus serios pe scris, din dorinta de a-i lua fata eternei sale rivale. Culmea ar fi ca lansarile celor doua carti sa se suprapuna, ca atunci sa vezi ce "paruiala" mediatica o sa iasa, scrie Curentul.

Nicole Kidman spune ca a ramas insarcinata datorita unei cascade. Actrita Nicole Kidman crede cu tarie ca a devenit mamica datorita unei ...cascade din Australia. Dupa ani de incercari nereusite, Kidman crede ca i s-a intamplat o adevarata minune si ca multe femei au ramas insarcinate pentru ca au facut baie in apele fertile. "Apele cascadei Kununurra m-au ajutat pe mine si pe alte sase femei sa ramanem insarcinate", a declarat Nicole, potrivit Romantica.

Serban Huidu se ia de Morar si de Buzdugan pe blog. Rivali pe piata radiourilor, Serban Huidu si cuplul Buzdugan-Morar se ataca, mai nou, pe bloguri. Circotasul de la Kiss n-a rezistat tentatiei si i-a intepat, pe proaspatul sau blog, lansat duminica trecuta, pe fostii titulari de la Dimineata DeMenta. Serban ii acuza de ipocrizie pe Buzdugan si Morar: "Mai nou cei doi vor sa puna pe picioare un post de radio! I-au spus Zu si au dat tot felul de explicatii penibile. Adevarul e unul singur: in New York exista un radio Z100, care are la matinal o echipa: Morning Zoo! Oamenii de la noul radio aveau nevoie de jingle-uri gata facute si si-au denumit tot radioul dupa emisiunea americana: e simplu ca buna ziua! Nu intelegeti gresit: nu va blamez pentru asta, da’ recunoasteti fratilor, n-o mai dati cotita!", relateaza Libertatea.

Lazarus l-a batut pe Diaconescu. "Divortat" recent de Dan Diaconescu pentru a-si face propria emisiune la Prima TV, "Tribunalul poporului", Louis Lazarus l-a batut pe fostul sau sef si prieten inca de la prima aparitie in noua postura. Concret, luni la ora 19:30, primul episod al emisiunii lui Lazarus a atins varful de audienta cu 4,6 puncte, in timp ce Dan Diaconescu nu a reusit sa faca nici macar un punct, cu precizarea ca cele doua emisiuni s-au suprapus o ora, de la 19:30 la 20:30, timp in care boss-ul OTV s-a multumit sa bage o reluare, anunta Curentul.

Nu va lasati niciodata masina pe mana unui fotbalist! Exista sanse mari de a o strica. Wayne Rooney, jucatorul lui Manchester United, este posesorul unui Range Rover Sport V8 de 90.000 de lire sterline, care face senzatie pe strazi. Din pacate, Rooney (23 de ani) nu-i cunoaste caracteristicile tehnice sau – nu este prea clar – nu deosebeste tipurile de combustibil, deoarece, la o benzinarie, a alimentat masina cu benzina fara plumb, desi motorul este diesel, informeaza Click.

George Michael fuge de politie. Dupa ce a fost prins avand in posesia sa stupefiante intr-o toaleta din Londra, cunoscutul cantaret George Michael fuge acum de politie. Astfel, potrivit unui cotidian britanic, acesta a plecat de la proprietatea sa de cinci milioane de euro pe care o detine in Londra, acum doua zile, insotit de prietenul sau Kenny Goss, incarcat cu nici mai mult, nici mai putin de sase valize, catre aeroportul Luton din Londra. Din datele acelorasi surse, se pare ca starul de 45 de ani s-a imbarcat intr-un avion care se duce catre sudul Frantei, acolo unde Michael are un loc special in care se retrage cand vrea sa fie singur. Purtatorul de cuvant al vedetei nu a vrut sa confirme locul in care a plecat artistul, spunand sec ca nu cunoaste destinatia cursei in care s-a urcat vedeta, informeaza Curentul.