Ce decizie a luat miliardarul Claudiu Patrascu dupa ce si-a vazut logodnica in show-ul lesbi: A iertat-o! Filmul in care fosta "Miss Playboy Romania" face dragoste cu alte doua tinere ascunde in spatele lui, o poveste tumultuoasa. Dincolo de aceasta, relatia Roxanei cu logodnicul nu are de suferit. Joi spre vineri noaptea, dupa ce a vizionat acasa inregistrarea de pe site-ul Cancan, Claudiu Patrascu a plecat in jurul orei 01:10 la iubita lui. A ajuns acolo aproape de ora 01:45, iar pana spre dimineata luminile au ramas aprinse in locuinta Roxanei, semn ca discutiile celor doi s-au prelungit. A doua zi, in jurul orei 11:00, miliardarul a iesit primul din blocul tinerei, situat in zona Stefan cel Mare, in apropierea Spitalului Colentina, dupa care, aproape de ora 13:00, a coborat din casa si Roxana. Aceasta a plecat catre strada Batistei, spre cabinetul unui stomatolog, dupa ce, intre timp, s-a oprit pentru cateva minute - in Dorobanti - la sediul redactiei "Playboy". Surse din anturajul celor doi ne-au declarat ca iubitul Roxanei a depasit socul vizionarii casetei XXX si ca si-a iertat logodnica, considerand - de altfel, intelept - ca a fost doar o ratacire din trecut.

S-a imprietenit cu taticul Playboy! Andreea Mantea, vedeta postului Antena 1, s-a intors recent din America, unde a participat la realizarea unui calendar cu vedete Playboy din toate colturile lumii. Frumoasa romanca a fost cazata chiar la casa lui Hugh Hefner si s-a imprietenit cu taticul Playboy, dar si cu iubitele acestuia, relateaza Libertatea.

Demi Moore trece la categoria grea dupa ce s-a ingrasat 6 kg intr-o luna. Iata ca relaxarea este noul cuvant din vocabularul lui Demi Moore! Actrita a lasat-o mai moale cu regimul si miscarea, iar cele 6 kg in plus acumulate intr-o luna sunt o dovada a delasarii vedetei. Se pare ca greutatea lui Demi a crescut de la 52 kg, la 58 kg, dar sotia lui Ashton Kutcher nu este deloc ingrijorata. "Demi se simte foarte frumoasa. A ajuns la un echilibru perfect intre o dieta prea stricta si deloc. Drept dovada este un pic mai plinuta", a declarat o sursa pentru National Enquirer, potrivit Romantica.

Amy Winehouse arata ingrozitor. Ultima aparitie a starului Amy Winehouse a fost una parca desprinsa din filmele horror. Cantareata a apaut pe scena End of Summer Ball in London's Berkley Square intr-o stare deplorabila. Imbracata intr-un tricou negru, pantaloni scurti cu imprimeuri leopard Amy a lasat sa se vada petele vinetii de pe picioare, maini si fata. De asemenea pe fata starului se puteau vedea evidente urme de praf alb, scrie Libertatea.

Andreea Banica: «Am simptome de gravida!» Solista se pregateste sa ingroase randurile vedetelor care vor deveni mame. Andreea Banica banuieste ca este insarcinata, dar si-a amanat vizita la medic de ieri, din cauza unui concert programat pe ultima suta de metri. Frumoasa blonda a renuntat la anticonceptionale in ziua in care s-a casatorit, pe data de 21 iunie. In ultimele saptamani, Andreea a avut numeroase semnale din partea organismului ca ar fi insarcinata. Pe langa faptul ca i s-au umflat sanii, cantareata este “exasperata” de faptul ca are tot timpul pofta de mancare. “Ma trezesc la 7 dimineata ca ma roade stomacul si dau iama la frigider. Nu mi s-a mai intamplat niciodata asa ceva”, a mai spus blonda, potrivit Click.

Borat, arestat la Milano. Actorul Sasha Baron Cohen, care a devenit celebru dupa ce a dat viata personajului Borat, a fost arestat de catre politia italiana. Starul, care se afla la Milano, unde filmeaza pentru pelicula "Bruno: Delicious Journeys Through America for the Purpose of Making Heterosexual Male", a intrerupt o prezentare a casei de moda Prada si a fost imediat retinut de politisti. Cohen a petrecut mai bine de 30 de minute la sectie, unde a trebuit sa dea explicatii privind motivele pentru care s-a urcat neanuntat pe podium, alaturi de top-modele, scrie Cancan.

Paul Panait: «Am sarutat-o primul pe Lili Sandu» Multi barbati din show-biz isi disputa statutul de prim-iubit al cantaretei. In timp ce fostul solist al trupei AXXA , Mihai Onila, sustine ca el a dezvirginat-o la varsta de 18 ani, Paul, ex-membru al trupei Gaz pe Foc, spune ca el a fost cel dintai baiat care a sarutat-o pe Lili, atunci cand aceasta avea doar 14 ani, scrie Click.

Asemanari socante intre vedetele de la Hollywood. Unele vedete de la Hollywood seamana atat de izbitor intre ele, incat de multe ori isi pun in dificultate fanii. Astfel, nu de putine ori s-a intamplat ca actrita Megan Fox sa fie confundata cu Angelina Jolie, Natalie Portman cu Keira Knightley, Helena Christensen cu Cameron Diaz, Elijah Wood cu Daniel Radcliffe sau Skeet Ulrich cu Johnny Depp. Ei au povestit ca au trecut prin momente stanjenitoare, in momentul in care au trebuit sa le explice fanilor ca, de fapt, doar seamana cu idolii lor. Si mai comic era faptul ca acestia se lasau foarte greu convinsi ca e vorba doar despre o asemanare, noteaza Libertatea.