Moni Columbeanu s-a sarutat cu modelul Norina Sandra. Monica a prins de curand gustul distractiilor fara partenerul ei de viata, Irinel Columbeanu. Sambata seara insa, Monica Columbeanu si-a facut de cap in adevaratul sens al cuvantului. Sotia lui Iri s-a lasat dusa de val si s-a agatat de gatul Norinei cu care a inceput sa se sarute frenetic, dand un spectacol pe cinste, spre satisfactia barbatilor care le priveau, sustine Cancan.

Cum va arata Brad Pitt la 80 de ani? “Daily Mail”ne arata fotografii incredibile cu Brad Pitt, transformat cu iscusinta, de dragul artei, intr-un domn de 80 de ani. Unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood s-a lasat pe mana specialistilor pentru a intra cu succes in personajul pe care il interpreteaza in filmul “The Curious Case of Benjamin Button”. Ochelarii de vedere, pielea patata si invadata de riduri, cateva ramasite de par, si acela albit de timpuri, fac din sex-simbolul Brad Pitt un bunicut pe cinste, scrie Gardianul.

Andreea Raicu s-a despartit de Tudor Chirila. Dupa ce ziarul nostru a anuntat in premiera divortul Mihaelei Radulescu de sotul ei, acum va dezvaluim o noua stire-bomba despre ruptura din relatia unei alte foarte cunoscute vedete. Este vorba despre Andreea Raicu, care s-a despartit de iubitul ei, Tudor Chirila! Cancan a sunat-o sa ne confirme acest zvon. In paralel, am incercat sa vorbim si cu iubitul Andreei, insa Tudor a avut permanent telefonul inchis. "Aaaa... nu vreau sa vorbesc despre asta. Nu era informatie publica... si n-as vrea sa dau declaratii pe acest subiect? Dar probabil ca veti scrie oricum, asa incat daca va confirm as vrea sa fie ultima conversatie pe acest subiect. Da, ne-am despartit! Ne-am despartit si... atat", a spus Andreea.

Indiggo s-a maimuţărit în SUA pe 10.000 €. Ce nu face omul pentru faimă! Prestaţiile jalnice ale gemenelor Indiggo din cadrul emisiunii-concurs “America’s Got Talent” nu au fost altceva decât indicaţiile precise ale unor scenarişti. Solistele românce s-au făcut de râs în faţa întregii lumi atât pentru publicitate, cât şi pentru suma de 10.000 €, anunta Click.

Scarlett Johansson s-a maritat in Canada. Scarlett Johansson si Ryan Reynolds s-au casatorit in acest week-end in Canada, intr-o localitate apropiata de Vancouver, a declarat o sursa pentru “People Magazine”, citat de Gardianul. Ceremonia, care a fost prima de acest fel pentru amandoi, a fost foarte restransa si vine dupa ce cuplul si-a anuntat logodna in luna mai. Johansson (23) a inceput sa se intalneasca cu Reynolds (31) anul trecut, la scurt timp dupa ce acesta a rupt relatia cu artista Alanis Morissette.

Andreea Bănică: «Sunt gravidă în două luni!». Blonda şi soţul ei, Lucian Mitrea, vor deveni părinţi la jumătatea lunii aprilie. Andreea a confirmat pentru Click! faptul că este însărcinată în două luni şi jumătate şi că va merge la medic, la control, peste două săptămâni. Entuziastă din fire, solista nu numai că nu are de gând să renunţe la scenă, ba, chiar vrea să cânte până în luna a opta.

Ce puştani au lângă ele! In randul frumusetilor de la Holly­wood a devenit o adevarata moda sa isi aleaga partenerul de viaţă cu cativa ani mai tânăr ca ele. Fai­moa­sele Halle Be­­­rry, Demi Moore, Mariah Carey sau Eva Lon­­­­go­­ria sunt doar câteva ce­­­le­­­­bri­­­­tăţi care au demonstrat că iu­­­­birea nu are vârs­tă, iar pe ur­me­le lor se află acum şi Drew Barry­­­­more, care "şi-a tras" un iubit cu 12 ani mai mic. Poate, surprinzător pentru unii, până în prezent, astfel de relaţii s-au dovedit de durată, scrie Libertatea.

Primele poze cu Sarah Palin in costum de baie. Sarah avea doar 20 de ani cand a participat la concursul "Miss Alaska". Pe vremea aceea, cand a pozat in "Pamela Anderson", cunoscuta protagonista din "Baywatch", Sarah se numea inca Heath, fiind necasatorita. "As fi ucis pentru ea, atat era de frumoasa in costumul de baie rosu. Nimeni nu-si putea lua ochii de la ea", a povestit un barbat care a participat la concursul de frumusete, scrie Cancan.

Eva Mendes se simte atrasă de Keira Knightley. Actriţa Eva Mendes a dezvăluit recent că i s-a pus pata pe frumoasa colegă de breaslă Keira Knightley. Mai mult, Mendes a recunoscut că întotdeauna s-a simţit atrasă de reprezentantele sexului frumos în aceeaşi măsură în care i-au plăcut şi bărbaţii, anunta Libertatea.

Roxana Ungureanu era minora cand a facut orgia lesbi! Avocata Iuliana Sames sustine ca inregistrarea s-a facut in toamna lui 2004 si ca va depune, in numele Roxanei, o plangere la Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism. Ea va solicita astfel sa se deschida o ancheta pentru savarsirea infractiunii de pornografie infantila. Avocata nu precizeaza, concret, daca reporterii Cancan sunt cei acuzati de aceasta infractiune sau daca este vorba despre barbatul care a realizat filmarea!