Andreea Antonescu povesteste cum a fost agatata in restaurant si filmata de patronul localului! Ea este! Cancan va dezvaluie acum cine este cunoscuta cantareata despre care ati putut citi in editia de ieri ca a fost filmata in timpul unui joc erotic, cand lega cu catusele de pat un barbat! Senzationalul film care a intrat in posesia noastra o are ca protagonista pe Andreea Antonescu! Aceasta a acceptat sa vorbeasca, in exclusivitate, despre inregistrarea facuta de tanarul cu care a avut o relatie de aproape sase luni. Cel care a filmat-o a mai avut relatii cu cel putin doua vedete ultracunoscute.

Brad: "Angelina, mai bine te duci la psihiatru!" Brad Pitt i-a cerut iubitei sale, Angelina Jolie, sa mearga la un psihiatru, pentru a-si rezolva problemele privind increderea in sine. Actrita sufera de depresie dupa nasterea celor doi gemeni, Knox si Vivienne, la inceputul acestui an. 'Brad este atat de determinat sa o faca sa-si recapete increderea in ea, incat i-a cerut sa mearga la un psihiatru, pentru a fi convinsa sa manance, sa mai iasa din casa si sa-si recapete pofta de viata. Angelina nu a vrut sa accepte faptul ca are probleme dupa nasterea gemenilor. Ea crede insa ca e grasa si din aceasta cauza abia daca se atinge de mancare', a dezvaluit o sursa, potrivit Libertatea.

Mantea nu are noroc in dragoste. E iar singura! Andreea Mantea nu prea are noroc in dragoste, chiar daca multi barbati ii dau tarcoale. De aproape un an, de cand s-a despartit de Iulian Moga, ea nu a reusit sa inchege nici o relatie serioasa. Tocmai cand parea ca a iesit soarele si pe strada ei, cuplandu-se cu Liviu Moreanu, fostul iubit al Annei Lesko, iata ca totul s-a dovedit a fi un simplu foc de paie. Cei doi s-au despartit dupa mai putin de trei saptamani, anunta Click. “Ma simt bine fara un iubit. E greu sa gasesti pe cineva care sa-ti fie si prieten si iubit. Nu mai exista barbati seriosi, exista numai baieti neseriosi. Nu vreau sa am o relatie cu un barbat ca sa aiba masina de la tata sau bani de la mama”, a mai marturisit Mantea.

Ii este rusine ca iubitul ei repara lifturi. Fata de fost demnitar si de profesor universitar, Oanei Roman ii era rusine cu ocupatia iubitului ei si l-a somat sa devina somer. Din pacate pentru ea, Alexandru (23 de ani) era prea atasat de meseria de depanator de lifturi si nu a vrut sa renunte foarte usor, continuand sa mearga la munca fara stirea ei. Recent, el a trebuit insa sa renunte la serviciu la insistentele Oanei si la promisiunile pe care aceasta i le-a facut in legatura cu bunastarea sa materiala, sustine Cancan.

Feriti-va, musculoasa Madonna e prin apropiere. Aproape ca am baga mana in foc ca regina muzicii pop se pregateste constiincioasa pentru un rol de gladiator sau terminator. Dar nu este vorba decat de obsesia infricosatoare a Madonnei pentru fitness, scrie Romantica. Vedeta a fost fotografiata in timp ce vizita pentru a treia oara un nou centru Kaballah, de data aceasta impreuna cu David, fiul ei adoptat, in varsta de 2 ani. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca diva merge de 6 ori pe saptamana la sala de fitness si mai are multe alte activitati legate tot de intretinerea fizica. Pacat ca feminitatea incepe sa fie inlocuita de ferocitate...

"Ma imbrac cu ce primesc!" Andreea Balan accepta fara sa comenteze orice combinatie vestimentara propusa de patroana casei de moda a carei imagine este. Datorita acestui contract, blonda nu cheltuieste nici macar un leu pe haine sau accesorii, scrie Cancan.

Moni nu e la prima experienta lesbi. Atractie, nevoie sau dorinte…Doua foste colege ale Monicai, pe vremea cand aceasta activa ca manechin la Agentia Transilvania Fashion, sustin ca au sesizat cu ochii lor relatia speciala pe care Moni, pe atunci Gabor, nu Columbeanu, o avea cu sotia lui Matei Miko, proprietarul agentiei, dezvaluie Atac. „Atunci cand erau putin „luate”, nu se sfiau sa se atinga, nici in prezenta persoanelor straine. De multe ori, mergeam in club impreuna, in Diesel sau in Obsession (n.r. in Cluj), si acolo se producea dezlantuirea lor. Dupa un pahar de sampanie ori something, Monica dansa cu ochii inchisi, o privea pe sotia lui Matei pe sub gene, zambind, si parea sa nu le mai intereseze nimic, din momentul in care incepeau sa se mangaie, in timpul dansului. O data, a incercat sa ne atraga si pe noi - celelalte manechine prezente in club - in jocul lor. Eu, personal, cand mi-am dat seama cate lucruri necurate se petrec in agentia respectiva, m-am speriat si am preferat sa ma retrag“, povesteste sursa noastra careia, din motive lesne de inteles, ii protejam identitatea.

Jennifer Aniston si Leonardo di Caprio, iubiti? Actorii Jennifer Aniston si Leonardo di Caprio au, potrivit publicatiilor de scandal, o aventura amoroasa. Zvonul, aparut in presa americana, vine in contextul in care di Caprio este implicat, in prezent, intr-o relatie cu modelul Bar Refaeli. De mentionat este ca artistul, in varsta de 33 de ani, a declarat mereu ca "nu crede in iubire si in casatorie". Sub sloganul "Titanicul s-a scufundat", Jen o da din nou in bara. Sentimental, bineinteles, noteaza Curentul.