Mihaela Radulescu si Elan Schwartzenberg impart 3 supercase. Divortul anului, dintre Mihaela Radulescu si Elan Schwartzenberg, demareaza azi la Judecatoria sectorului 1 din Bucuresti. Chiar daca cei doi au anuntat ca procesul va decurge decent, fara scandal, ei vor trebui, pana la finalul acestuia, sa ajunga la un acord in privinta averii uriase pe care au acumulat-o in ultimii ani. In afara de supermasinile (Porsche Cayenne, Porsche 911 Turbo sau Audi Q7) in care se plimba vedeta Antenei 1, ea si Elan sunt proprietarii catorva imobile a caror valoare se situeaza in jurul a 6.000.000 euro, scrie Libertatea.

David Duchovny, vindecat de dependenta de sex. David Duchovny nu e un afemeiat doar in serialul Californication. Actorul are destule in comun cu personajul sau de pe micul ecran, recunoscandu-si dependenta de sex. Dar omul si-a recunoscut si dragostea fata de consoarta lui, Tea Leoni, asa ca a acceptat sa se interneze intr-un centru de recuperare. Dupa declaratiile avocatului sau, Duchovny este total recuperat, asa ca ar avea sanse mari sa-si continue fericit viata, alaturi de sotie si cei doi copii ai lor, scrie Gandul.

Fosta componenta a trupei Spice Girls, Mel B, va poza pentru "Playboy", la anul, pentru un milion de lire sterline. In varsta de 33 de ani, Scarry Spice a declarat ca se simte "flatata" de oferta, mai ales ca nu mai are 20 de ani. Desi, initial, nici nu a vrut sa auda de oferta "Playboy", cand a venit vorba de bani, un milion de lire sterline mai exact, bruneta nu a mai putut spune "nu", scrie Curentul.

Ex-iubita lui Smiley a refuzat 3.000 de euro ca sa se dezbrace. Frumoasa bruneta a pierdut la mustata sansa de a deveni “vecina” lui Razvan si a lui Dani la matinalul de la Antena 1, insa aspectul sau fizic, demn de un manechin celebru, nu a trecut neobservat. Potrivit portalului sandy-bell.com, Sanziana Negru a primit, din partea Playboy, oferta de a poza goala pentru numarul din decembrie al revistei, pentru care ar fi fost remunerata cu suma de 3.000 de euro. Chiar daca, in urma acestei aparitii, i s-ar fi deschis mai usor usile catre o cariera in televiziune, fosta iubita a lui Smiley nu a stat prea mult pe ganduri, refuzand imediat, scrie Click.

"Ma plateai ca pe o prostituata!". Dupa ce ziarul nostru a descoperit ca fostul iubit al cantaretei Cristina Spatar, italianul Mirco Maschio, a inregistrat-o pe aceasta in timp ce vorbeau la telefon despre infidelitatile din cuplu, despre sex, bani, dar si alte combinatii, Cancan publica azi cele mai tari fragmente din stenogramele convorbirilor lor. Acestea au avut loc dupa ce Mirco a aflat ca iubita lui l-ar fi inselat cu mai multi barbati. Cristina: "Tu erai cu alte femei. Si ma tratai ca pe o prostituata, ma plateai si iti bateai joc de sufletul meu". Mirco: "Te-ai... cu Marian Ionescu, te-ai... cu Viorel, manechinul, te-ai... cu Zicu si dracu' mai stie cu cine te-ai... tu".

Andreea Mantea, folosita de "playboy-ii" bucuresteni. Incurcate sunt caile iubirii in lumea playboy-lor de Bucuresti, mai ales cand orgoliile baietilor sunt pe masura. E si cazul lui Codin Maticiuc si al lui Liviu Moreanu, actualul si fostul iubit al Annei Lesko, care, dupa ce au fost pe punctul de a se lua la bataie, cauta sa se sicaneze incontinuu. Surse din anturajul lui Liviu ne-au marturisit ca, du­pa ce a fost pa­rasit de Anna pen­tru Codin, acesta si-a ju­rat ca se va raz­­buna. Pentru ca a esuat planul A, Liviu a in­ceput sa se intereseze de alte par­tenere din trecutul a­cestuia. Si a aflat un secret, stiut doar de cativa a­propiati ai playboy-ului: cu cateva luni in urma, el a avut o aventura se­creta cu nimeni alta decat An­dreea Man­tea, vedeta Ante­nei 1, scrie Libertatea.

Secretul tenului perfect al Victoriei Beckham: excremente de pasare. Nimanui nu-i place sa devina victima unei pasari atunci cand excrementele acesteia cad din ceruri, chiar daca se spune ca aduc noroc. Dar Victoria Beckham si sotul ei cred ca materiile fecale ale privighetorilor reprezinta solutia unui ten perfect. Posh s-a luptat indelung cu imperfectiunile tenului ei, dar de ceva timp incoace problemele ei si-au gasit solutia. Si David s-a lasat convins de consoarta ca excrementele de pasari vor face minuni, scrie Romantica.

Heather Mills vrea inghetata din lapte matern. Sustinatoare a drepturilor animalelor, fosta nevasta a lui Paul McCartney este suparata nevoie mare pe marii producatori de inghetata si considera ca acestia nedreptatesc animalele atunci cand le folosesc laptele pentru deliciosul desert. Heather Mills a demarat o campanie prin care vrea sa-i convinga sa foloseasca si laptele matern pentru retetele de inghetata, fostul model strangand deja doua milioane de sustinatori care ii impartasesc convingerea, scrie Gardianul.

Robert Downey Jr., dependent de masturbare. Intr-un interviu acordat publicatiei "Now Magazine", starul hollywoodian Robert Downey Jr., cunoscut spectatorilor romani din pelicula "Chaplin", sustine ca, pana nu demult, a suferit de masturbare cronica. "Am fost obsedat de sex si de penisul meu. Am fost dependent de masturbare, ba chiar pot sa spun ca am fost un masturbator compulsiv", a marturisit actorul, potrivit Cancan.

Halle Berry e cea mai sexy femeie din lume. Actrita Halle Berry (42 ani) a fost desemnata de cititorii revistei Esquire drept cea mai sexy femeie din lume. Vedeta se simte flatata de ”titlul” primit, mai ales pentru ca nu mai e foarte tanara si, pe deasupra, si-a cam iesit din forma deoarece la inceputul primaverii i-a dat nastere Nahlei, primul sau copil, scrie Libertatea.