Mihaela Radulescu nu vrea nici un ban de la Elan. Surse din preajma Mihaelei ne-au declarat ca vedeta nu doreste un proces de partaj cu fostul ei sot. Ea ar fi spus ca de la varsta de 19 ani se intretine singura, ca in prezent castiga suficient de bine si ca are incredere ca Elan va avea grija de Ayan, baietelul lor. Mihaela renunta astfel la ocazia de a obtine o suma exorbitanta de bani de la fostul sot, care are o avere de cel putin 80 de milioane de euro, scrie Gardianul.

Monica Columbeanu valoreaza 250 de euro!Desi a devenit cunoscuta exagerandu-i viata si principiile pe la televizor, fata lui Irinel, pardon sotia miliardarului, crede de cuviinta, spun sursele noastre, sa ceara bani celor care o invita in diverse emisiuni. Sumele sunt modice, am putea spune, si variaza intre 150 de euro si 300 de euro. Aceasta se pare ca fara bani nu calca in ograda vreunei redactii de televiziune. Nu conteaza subiectul, nu conteaza nici compania, atat timp cat i se dau banii pe care ii cere, afirma Atac.

Este destul de dureros sa fii vedeta si sa fii confundata cu o alta celebritate, dar cam cat de tare o fi intristat-o pe Rihanna faptul ca a fost confundata cu un barbat? Ne vom da seama de impact daca vom asista la o schimbare de look. Se pare ca diva se afla pe aeroportul din Londra, cand un grup de oameni s-a entuziasmat si a inceput sa o strige cu numele de "Prince". In plus, fanii isi doreau si autografe de la cantaretul lor preferat, dar au fost foarte dezamagiti cand au realizat ca Prince-ul lor era de fapt Rihanna, relateaza Romantica.

Sora lui Britney mai naste o data. La 17 ani. Jamie Lynn Spears, sora lui Britney Spears, este pentru a doua oara insarcinata, conform prietenilor ei apropiati. Si asta, la doar patru luni dupa ce pustoaica a dat nastere primului ei copil, Maddie Briann. "Jamie este in opt saptamani, iar stirea a dat-o peste cap si pe ea, si pe mama ei. Nu se astepta sa ramana iar gravida, si acum nu stie ce sa faca! Deocamdata, familia incearca sa pastreze ascunsa vestea", a declarat un prieten al lui Jamie Lynn, incercand, probabil, sa respecte dorinta familiei, scrie Libertatea.

Actorul Nick Nolte, la un pas sa piara in foc. Actorul american Nick Nolte (67 de ani) a scapat doar cu rani superficiale si o intoxicatie cu fum dintr-un incendiu care i-a devastat proprietatea din Malibu, statul California. El s-a luptat de unul singur cu flacarile uriase provocate de un scurtcircuit, pana la sosirea pompierilor, relateaza Libertatea.

Simona Sensual, hartuita de Ogica. Pentru ca refuza sa se impace cu fostul ei iubit, Nicu Maharu, blonda a devenit tinta unor atacuri sustinute din partea prietenului acestuia, Stelian Ogica. Celebrul jucator la loto nu rateaza nicio ocazie sa o mustre pe Simona pentru nerecunostinta ei si insista sa intre in direct la orice emisiune participa aceasta pentru a o jigni, scrie Cancan.

Divele, sexy si la 50 de ani. Desi anul acesta au implinit venerabila varsta de 50 de ani, dive precum Madonna, Sharon Stone, Michelle Pfeiffer si Andie Mac Dowell continua sa pozeze sexy si sa poarte rochii cu decolteuri generoase. Daca Madonna da lectii de dans mai tinerelor ei colege de breasla, Elle DeGeneres simte ca a renascut dupa mariajul cu iubita ei, Portia de Rossi si Jamie Lee Curtis se ia la intrecere in exercitii de aerobic si yoga cu cei mai tineri, scrie Click.