Iubire mare la divort intre Mihaela si Elan! De-a dreptul fericiti ca au divortat! Asa au parut, miercuri, Mihaela Radulescu si Elan Schwartzenberg nu numai de ochii presei, dar si in fata instantei. Libertatea a patruns in culisele scurtei sedinte de judecata in urma careia cei doi au redevenit burlaci si va prezinta ce s-a intamplat in spatele usilor inchise, in cele cinci minute, cat le-a luat Mihaelei si lui Elan sa se desparta.

Lori, onorata ca Madonna canta in stilul ei. Dupa ce a impus stilul "Agurida" pe piata muzicala autohtona, Lori a avut ocazia, recent, sa afle ca acesta a fost adoptat si de artisti de talie internationala. In timpul turneului mondial "Sticky and Sweet", Madonna a interpretat mai multe piese pe ritmurile gitanes, transformandu-le practic in melodii care semana izbitor cu cele din repertoriul Loredanei. Mai mult, pentru aceasta parte din concert, cantareata, care a implinit recent 50 de ani, a imbracat o tinuta "colorata" specifica acestei etnii, amanunt sesizat si de fanii din Romania care au asistat la mega-concert, scrie Cancan.

O recunoasteti pe Elena Udrea? Secretarul executiv al PDL a postat, ieri, pe blogul personal, www.elenaudrea.ro, cateva imagini inedite din viata sa. Doritorii pot sa o vada pe politiciana de la varsta de cinci ani si pana in adolescenta, anunta Libertatea.

Michael Jackson si copiii, la cumparaturi cu masti pe fata. Michael Jackson a iesit din nou in lume impreuna cu cei trei copii intr-o vestimentatie care a starnit atat amuzament, cat si indignare. Fostul star pop a plecat la cumparaturi in Los Angeles cu o masca chirurgicala pe fata si ochelari de soare, in timp ce Prince Michael (11 ani), Paris (10) si Prince Michael II (6) purtau masti de Halloween, potrivit tabloidului Daily Mail, citat de Click. Cei patru au intrat intr-o librarie pe usa din spate, de un au luat o revista de benzi desenate.

Cristina Cioran, cascada de sughituri in emisiune. Prezentatoarea productiei "Am ceva de spus" a fost protagonista unor scene amuzante in fata camerelor de filmat la editia in care i-a avut invitati pe Ileana Badiu, fosta Pescariu, si designerul Stephan Pelger. Blonda a inceput sa sughita din senin si nu s-a oprit pana la finalul emisiunii, scrie Cancan.

Valentina Pelinel vrea sa salveze planeta cu o poseta din hartie. Moda Eco le-a atins si pe vedetele noastre, care se ajuta de fel de fel de gesturi pentru a-si exprima sprijinul pentru protectia planetei. Daca Mihaela Radulescu si-a cumparat o masina ecologica, Valentina Pelinel incearca si ea sa-i urmeze exemplul si foloseste produse din materiale reciclate, cum ar fi o poseta din ambalaje de ciocolata, scrie Gardianul.

Ii este dor de penisul fostului sot. Cantareata Alicia Moore, cunoscuta drept Pink din cauza culorii roz a parului sau, la un moment dat, a precizat ca singurul lucru pe care il regreta, de cand a divortat de sotul sau Carey Hart, la inceputul acestui an, este penisul acestuia pe care il "adora". "M-am despartit de Carey, cu toate ca inca ne mai iubeam. Sincer imi lipseste penisul lui frumos. Devenisem obsedata de el, pentru ca sotul meu era foarte bun la pat. La un moment dat ne amuzam ca suntem trei in aceasta relatie, eu, Carey si penisul lui", a spus amuzata cantareata, potrivit Cancan.

Simona Patruleasa o bårfeste pe Sandra Stoicescu. Prezentatoarea stirilor sportive de la Observatorul Antenei 1, Simona Patruleasa, era tot timpul tachinata, atåt de presa cåt si de colegi, pe seama faptului ca aceasta tot incerca sa isi gaseasca un barbat care sa o ia de nevasta. Spre marea ei fericire, a reusit sa isi indeplineasca visul de o viata si sa imbrace rochia alba de mireasa. Colegii sai spuneau despre ea ca este foarte fitoasa, acum se pare ca aceasta este din cale afara de aroganta. Si asta povestesc unii dintre colegii sexoasei brunete. Ei spun ca intr-o zi cineva a auzit-o råzånd efectiv de Sandra Stoicescu, si nu pentru ca aceasta ar fi facut vreo gafa la televizor, ci pentru ca nu a reusit ceea ce a reusit ea in aceasta vara: sa se casatoreasca, sustine Interesul Public.

Prietena lui Paris, beata-moarta la benzinarie. Daca ar mai fi trait, celebrul actor Clark Gable, interpretul personajului Rhett Butler din pelicula "Pe aripile vantului", cu siguranta i-ar fi dat si nepoatei sale, Kayley, aceeasi replica pe care i-a spus-o si lui Scarlet O'Hara: "Domnisoara, nu esti deloc o lady". Motive ar fi destule. In varsta de 22 de ani, Kayley, care se inrudeste cu starul din partea celei de-a cincea neveste a acestuia si viseaza sa castige concursul lansat de starleta Paris Hilton pentru a-si gasi cea mai buna prietena, s-a facut de ras intr-o benzinarie de la Hollywood, unde s-a afisat beata-moarta, in compania lui Onch, un designer cu o sexualitate incerta, scrie Cancan.

Sifonate si neglijate! - Andreea Banica si Monica Columbeanu au sarit la gatul Ilincai Vandici. Cunoscute pentru fitele pe care le afiseaza la diverse evenimente mondene, Monica Columbeanu si Andreea Banica au fost scoase din sarite de Ilinca Vandici, blonda lasandu-le sa astepte mai mult de 40 de minute in culisele unei prezentari de moda. Chiar daca evenimentul a debutat cu o ora intarziere din cauza proastei organizari, blonda de la Kanal D, insarcinata cu prezentarea show-ului, avea un chef nebun de vorba cu persoanele din public, lucru care le-a enervat din cale afara pe modelele care asteptau sa urce pe podium. Pentru ca in culise era o caldura infernala, iar ele erau cocotate pe tocuri de 12 cm, fetele pareau ca vor sa o stranga de gat pe Vandici. Surse dintre organizatori ne-au dezvaluit ca a urmat in culise o cearta monstruoasa, toata lumea reprosandu-i blondei ca nu stie cand sa se opreasca, dezvaluie Atac.

Ce urat mananca vedetele! Cateva vedete au fost surprinse de paparazzi infulecand in graba. Se pare ca, uneori, unele celebritati uita de statutul de vedeta si chiar de bunele maniere, atunci cand sunt infometate, mancand mai urat ca niste copii mici, noteaza Libertatea.