In timp ce Nutu si Sile Camataru stateau in puscarie, Nicoleta Luciu le dadea dedicatii din Galati. Vedeta a fost angajata sa cante la o nunta la care invitatii au platit-o sa dedice anumite melodii celor doi interlopi aflati in spatele gratiilor. Cativa nuntasi au dezvaluit ca bruneta fusese angajata pentru acest eveniment mai mult pentru imaginea ei, decat pentru performantele ei artistice. La sfarsitul anului trecut, chiar in preajma Revelionului, ea a fost angajata sa cante la o nunta a unui luptator din circuitul "Local Kombat" de la Galati. "Cred ca a dorit sa o tachineze ca era un fel de rivalitate intre cele doua pe tema sanilor si de aia a chemat-o. Nicoleta a venit si a cantat intai pentru Simona, iar apoi s-au trezit si altii sa faca dedicatii. Cineva a pus-o sa cante pentru Nutu si Sile Camataru, iar ea a cantat", a declarat sursa Cancan.

Angelina Jolie, pozata de Brad Pitt in timp ce alapta. Angelina Jolie a aparut pe coperta revistei “W” intr-o ipostaza inedita. Ea a fost fotografiata in timp ce alapta unul dintre gemeni, lasand sa i se vada un san acoperit numai de degetelele bebelusului. Poza a fost realizata chiar de iubitul ei, actorul Brad Pitt, la mijlocul lunii august, la castelul lor din Franta. Ea pare foarte relaxata si fericita, noteaza Libertatea.

Sperma lui Hefner nu e buna. Fondatorul revistei "Playboy", Hugh Hefner, a recunoscut ca s-a despartit de iubita lui preferata, Holly Madison. "Ea voia un copil, la fel ca si mine, dar am 82 de ani si sperma mea nu mai este buna pentru asa ceva", a povestit Hugh, care si-a gasit rapid doua logodnice inlocuitoare, pe nume Kristina si Karissa Shannon. Tinerele au doar 19 ani, sunt gemene, iar la inceputul anului au fost arestate pentru ca si-au lovit cu o sticla in cap o colega de munca, relateaza Cancan.

Britney Spears: ”La ce dracu mi-a fost capul?” Britney Spears a vorbit pentru prima data despre ultimii trei ani, cand ajunsese intr-o stare jalnica. Astfel, solista, care urmeaza sa lanseze un album nou, si-a revenit in forma si se pare ca merge pe calea cea dreapta, declara ca nu are cum sa o inteleaga cineva pe deplin. Motivul? Pentru ca nimeni nu stie de fapt ce s-a intamplat. Mai mult, Britney se uimeste si nu-si poate explica nici macar ei insisi cum de-a ajuns in halul ala. ”Sunt o fata desteapta, la ce dracu mi-a fost capul?”, se intreaba vedeta, potrivit Libertatea.

Hrebe Jr., cu ochii pe Andreea. Dupa ce a rupt relatia cu Tudor Chirila, Andreea Raicu si-a gasit consolarea in cercul de amici. Joi seara, vedeta de la Prima TV a iesit impreuna cu o prietena in clubul Fratelli din Bucuresti, acolo unde a concertat duetul britanic Mattafix. Andreea rezervase o masa care s-a nimerit sa fie intre doua mese cu "lume buna": una a lui Andrei Hrebenciuc (de curand despartit de Elena Basescu) si, alta, a unui anume Danut, cunoscut in lumea cluburilor ca "Danut din Campina" sau "Danut mincinosu", cum ii zic rautaciosii! Aflata doar cu prietena ei in club, Andreea a ajuns repede sa fie "tinta" celor doi baieti, care nu-si mai dezlipeau ochii de la ea. Mai indraznet, Andrei Hrebenciuc a facut primul pas: s-a dus la masa lui Raicu si le-a invitat politicos, atat pe ea, cat si pe prietena acesteia, sa se mute la masa lui!, dezvaluie Cancan.

Jordan isi face operatie de micsorare a buricului. Dupa ce de curand si-a micsorat sanii, fotomodelul britanic Katie Price cunoscut sub numele de Jordan intra iar sub bisturiu. De data aceasta, vedeta e nemultumita de aspectul buricului ei care e prea iesit in afara si vrea sa si-l reduca. Astfel, Jordan s-a pregatit de operatie dandu-se oarecum in spectacol. S-a tot fatait prin fata camerelor de supraveghere de pe holurile spitalului, si-a aranjat bikini, si-a verificat sanii si apoi s-a indreptat spre sala de operatie, scrie Libertatea.

Paris Hilton ii vinde ponturi lui Sarah Palin: o sfatuieste sa se dezbrace. Cu toate ca simte o puternica aversiune fata de John McCain si partidul pe care acesta il reprezinta, Paris Hilton s-a gandit sa se implice in campania electorala. Astfel, intr-un interviu acordat revistei "Harper's Bazzar", starleta a fost extrem de generoasa in ceea ce priveste sfaturile strategice pentru candidata republicana la functia de vicepresedinte, Sarah Palin. "Sarah are un corp grozav. Este momentul sa nu il mai tina ascuns. De ce sa poarte costume serioase atunci cand poate alege un costum de baie", s-a intrebat retoric Paris, potrivit Cancan.

Impresionata. Intoarsa din Africa Centrala, fosta vedeta de la "Surprize-surprize" nu pridideste sa vorbeasca public, atunci cand are ocazia, despre experientele ei pe continentul negru, unele dintre ele de-a dreptul cutremuratoare. O vrabiuta bine informata ne-a suflat, insa, la ureche ca, atunci cand e intre prieteni, Andreea recunoaste ca, cel mai mult si mai mult, i-au placut maimutele. Doar sunt atat de simpatice, scrie Cancan.