Raduleasca recunoaste: "Da, am o relatie cu Dani Otil". Vedeta Antenei 1, Mihaela Radulescu, proaspat divortata de Elan Schwartzenberg, cel care i-a fost sot timp de 4 ani, a recunoscut pentru ziarul Ring, citat de Libertatea: "Da, am o relatie cu Dani Otil". Incredibila declaratie a fost facuta in urma cu cateva dimineti, cand Mihaela a fost surprinsa de paparazzii publicatiei, iesind din blocul in care sta Dani.

Incredibilele fotografii pe care Brad Pitt i le-a facut Angelinei Jolie. Cei care credeau ca Brad Pitt este doar un actor talentat, vor fi placut surprinsi de talentul fotografic al partenerului Angelinei Jolie. Portretele facute de Pitt sunt, poate, unica sansa de a patrunde in intimitatea celui mai mediatizat cuplu de la Hollywood. Brad si-a facut debutul fotografic imortalizand cele sapte minuni ale vietii sale: pe Angelina si pe cei sase copii ai lor. Si daca viata alaturi de sase copii ar putea parea un haos pentru unii, actrita transmite calm, fericire, multumire sufleteasca, scrie Romantica.

Naomi Campbell este invidioasa pe fundul lui Charlize Theron. Desi este unul dintre cele mai cautate si bine cotate modele internationale, Naomi Campbell nu pare multumita cu ce are. Inzestrata cu un fizic de invidiat, ea a marturisit intr-un recent interviu ca o invidiaza pe vedeta hollywoodiana Charlize Theron pentru fundul apetisant pe care il are, noteaza Cancan.

Dan Balan are America la picioare. Dan Balan, fostul component al trupei O-Zone, a devenit primul compozitor roman care a urcat pe locul intai in „Billboard Hot 100“, cel mai important clasament muzical american. Reusita se datoreaza melodiei „Dragostea din tei“, interpretata intr-o maniera diferita de cea originala de artistii americani Rihanna si T.I., scrie EvZ.

Sunt dependente de sex. Ca si cum problemele cu drogurile si alcoolul nu le-ar da suficienta bataie de cap starurilor cu vicii, pe lista dependentelor se mai adauga si aceea de sex. O publicatie de scandal din Statele Unite a realizat o lista a tuturor vedetelor care s-au confruntat si se mai confrunta cu aceasta afectiune. Pe lista se afla Paris Hilton, Britney Spears, Amy Winehouse, Colin Farrell si Robbie Williams, scrie Libertatea.

Nu trebuie sa trageti cu ochiul, Kate Moss isi arata sanii lumii intregi. Exista doua explicatii posibile pentru vestimentatia purtata de Kate Moss seara trecuta: fie se grabea foarte tare si a uitat complet de sutien, fie vroia sa atraga atentia si a gasit cea mai la indemana varianta, scrie Romantica.

Shakira umbla goala prin casa. Celebra cantareata Shakira a dezvaluit ca ii place sa isi petreaca toata ziua in "costumul Evei". "As umbla tot timpul goala, dar, din pacate, nu e posibil. Insa umblu goala ori de cate ori sunt acasa si ma ocup de treburile casnice. Ma simt libera", a declarat solista potrivit Cancan.

Fiul lui Depardieu, ucis de o pneumonie romaneasca? Actorul Guillaume Depardieu, fiul starului francez de film Gerard Depardieu, s-a stins din viata luni, in urma complicatiilor aparute din cauza unei pneumonii. Se pare ca francezul s-a imbolnavit chiar pe platourile de filmare a unei pelicule realizate in Romania, sustine Libertatea.

Stefan Banica Jr. are nevoie de 2.000.000 euro! Stefan Banica Jr. pregateste un "tun" pe piata imobiliara! Cantaretul a pus ochii pe un imobil in valoare de aproape 2.000.000 de euro, pe care ar vrea sa-l cumpere. Problema este ca, deocamdata, nu are banii necesari, asa ca a solicitat un imprumut la banca, scrie Cancan.

Fergie, cati ani ai? Nu de putine ori starurile devin idolii nostri, iar felul cum ele arata ne inspira atunci cand vrem sa ne schimbam look-ul. Numai ca ceea ce vedem noi in reviste sau la televizor, de cele mai multe ori, este rezulatul a mai multe ore de machiaj. Un exemplu este si celebra Stacy Ann Ferguson, cunoscuta sub numele de Fergie, care la numai 33 de ani arata de parca ar avea 60. Uitandu-te la felul cum arata nemachiata, nu poti sa nu intrebi daca nu cumva sufera de progerie, boala care provoaca imbatranirea prematura, scrie Libertatea.