Ritchie, dezgustat de corpul Madonnei. Surse apropiate artistei au declarat ca aceasta isi va pastra domiciliul de baza in capitala britanica, deoarece copiii ei sunt fericiti la scolile londoneze pe care le frecventeaza. Tot la sfarsitul acestei saptamani, regizorul Guy Ritchie a declarat ca nu este interesat de averea de 387 de milioane de euro a Madonnei si ca singura lui intentie este de a obtine dreptul de a-si vizita copiii oricand doreste. Conform apropiatilor, cei doi au trait „ca frate si sora“ in ultima perioada a mariajului lor, mai ales ca Richie era tot mai dezgustat de corpul mult prea musculos al vedetei de 50 de ani, scrie EvZ.

Halle Berry: “Preiau controlul in pat”. Actrita americana Halle Berry a acordat un interviu revistei “Esquire” in care a vorbit despre viata sa sexuala si despre orgasmul care este din ce in ce mai bun odata cu varsta. Vorba aia, . “Este total adevarat faptul ca o femeie este responsabila de orgasmul sau, iar in cazul meu, am parte de momente incendiare. Orgasmul este mult mai bun acum decat pe vremea cand aveam 20 si ceva de ani si nu as lasa un barbat sa controleze asta. Acum eu preiau controlul in pat iar pe ei doar ii invit sa participe. Am invatat ce imi place si imi este foarte usor sa ajung la orgasm. Oricum, nu conteaza cantitatea, ci calitatea”, a marturisit actrita, afirma Gardianul.

Ipoteza soc: Mihaela Radulescu si Elan au divortat pentru a-si proteja averea de sechestrul DNA? Rauri de cerneala au curs in ultimele zile in presa din Romania despre divortul anului: Mihaela Radulescu si omul de afaceri Emilian Schwartzenberg, divort urmat imediat (suspect de imediat) de marturisirile Mihaelei cum ca e implicata intr-o noua relatie cu Dani Otil. Dupa ce intreaga presa a cazut in plasa acestei telenovele (da, si eu m-am intrebat vineri "al cui era copilul pe care Mihaela l-a pierdut in aprilie?") a aparut o noua ipoteza: cei doi au divortat doar pentru ca averea de 67 milioane de euro (conform TOP 300 Capital) a omului de afaceri sa fie trecuta in mod legal, prin partajarea la notariat, pe numele Mihaelei, (necasatorita, dupa cum va aparea in actele notariale de proprietate) pentru a nu mai putea fi sechestrata de DNA. Omul de afaceri Emilian Schwartzenberg este cercetat de DNA pentru obtinerea unui teren de 10 ha in incinta combinatului Petrochimic Petrobrazi, sustine Curentul.

Banica Jr. in clinci cu Marin. Andreea Marin a tinut sa-i faca o surpriza speciala sotului ei, interpretul Stefan Banica jr de ziua acestuia, 18 octombrie. Asa se face ca vineri, 17 octombrie, imediat dupa miezul noptii, Andreea Marin a intrat in direct la PRO TV, la editia din ziua respectiva a emisiunii „Dansez pentru tine”. Alaturi de Andreea Marin, in transmisia directa au intrat si copii artistului, Radu Stefan si micuta Ana Violeta, care au tinut sa- i ureze „La multi ani“ tatalui lor. Radu Stefan (6 ani) i-a cantat la pian lui Stefan Banica jr. Aparent emotionat de surpriza facuta de familia sa, se pare ca artistul nu a fost incantat de faptul ca aceasta a aparut la tv, cu atat mai mult cu cat micuta Ana Violeta n-a mai aparut niciodata pe un post de televiziune si mai ales, n-a fost niciodata intr-o transmisiune tv in direct. Surse din anturajul cuplului Marin-Banica jr. sunt de parere ca artistul a avut dese ciondaneli cu consoarta sa, cand aceasta intentiona sa-si scoata copii in lume sau in presa. Se pare ca tot el este vinovat pentru faptul ca Andreea isi fereste fiica de paparazzi, scrie Atac.

Paris Hilton il hartuieste pe printul William. Intalnirea din weekendul trecut dintre prin­tul William al Marii Britanii si mos­te­ni­toarea milionara Pa­ris Hilton o ob­se­dea­za in­ca pe rasfatata americanca. Du­­pa ce a facut rost de numarul de te­le­fon al ta­na­­rului, aceasta l-a asal­tat cu me­saje care de care mai in­draz­nete, ba chiar l-a invitat si la locuinta ei din Las Vegas, SUA. Conform apropiatilor lui Paris, ea ii trimite zilnic zeci de me­­sa­je si e-mailuri printului, dar pana acum a fost tra­ta­ta cu indife­renta, scrie Libertatea.

Ce sani uriasi aveti, fetelor! Fie ca natura le-a inzestrat cu sani de po­ves­te, fie chirurgul estetician a avut grija de ele, divele din showbiz-ul mondial au niste decolteuri senzationale. Daca in cazul unor vedete precum actrita Pamela An­der­son sau ma­ne­chi­nul Jor­dan, ce­le­bri­tatea lor se da­torea­za sanilor mariti chirurgical, in ceea ce-o priveste pe actrita Sal­ma Hayek, talentul a fost incunu­na­rea unui trup voluptuos. Fanii din toata lumea au intrat pe un site destinat barbatilor, unde au votat divele cu cei mai mari sani din showbiz, scrie Libertatea.

Maruta magnet pentru euro. Pana acum a bifat 5 milioane. Prezentatorul emisiunii “Happy Hour” de la PRO TV a reusit, conform analizei site-ului mentionat, sa atraga incasari de 5,2 milioane de euro in cele 206 emisiuni realizate la PRO TV in perioada ianuarie-septembrie 2008. Catalin Maruta este urmat in top de colega lui, Andreea Esca, stirista demonstrand ca merita fiecare leut de pe fluturasul de salariu. In timpul jurnalului PRO TV, ea a atras publicitate de 4,2 milioane de euro. O prezenta-surpriza pe podium e gazda emisiunii “Nora pentru mama” (Kanal D), Gabriela Cristea. Mihaela Radulescu apare in top abia pe locul opt, cu incasari de 944.000 euro in 47 de emisiuni, scrie Cancan.