Cristina Rus s-a mutat cu iubitul! Cantareata a acceptat pe loc propunerea iubitului ei de a locui impreuna. Desi nu a apucat nici macar sa se acomodeze foarte bine in noua ei casa din Pipera, Cristina nu a comentat atunci cand Dragos a rugat-o sa o paraseasca. Povestea de dragoste dintre Cristina Rus si Dragos ia amploare pe zi ce trece. Se pare ca blonda este din ce in ce mai indragostita si mai dispusa sa faca sacrificii pentru ca totul sa mearga bine. Recent, cantareata si-a strans bagajele si s-a mutat in casa iubitului ei. Chiar daca in sufletul sau a existat o urma de parere de rau ca-si paraseste vila achizitionata cu niciun an in urma, blonda a facut-o fara sa se gandeasca de doua ori, informeaza Cancan.

Elan Schwartzenberg n-a stiut ca Raduleasca va poza goala. Multi m-au intrebat cum e Elan Schwartzenberg. Lumea e curioasa, pentru ca tipul a reusit performanta sa stea in spatele scenei, in ciuda faptului ca a fost combinat timp de 10 ani cu Mihaela Radulescu, o vedeta cu o notorietate incredibila si o fire imprevizibila. Lumea lui Elan inseamna afaceri si Ayan (n.r. - fiul sau). E un barbat destept, haios si care se lasa greu. Am simtit-o pe propria piele, pentru ca mi-a luat ceva vreme sa-l conving sa accepte interviul pe care i l-am propus. O precizare pentru duduile care n-au aflat inca: Elan e proaspat divortat, are 41 de ani si o avere estimata de Top 300 Capital la 65-68 de milioane de euro, scrie Libertatea.

Magda Ciumac, curtata de fratele lui Fane Spoitoru. Sotia luptatorului Tolea Ciumac a fost curtata de fratele lui Fane Spoitoru, Ion Migdal, zis Migdale, care s-a declarat innebunit de formele brunetei, insa Magda a refuzat invitatia acestuia la "o cafea". Magda Ciumac a povestit, pentru CANCAN, ca interlopul i-a propus, cu doar cateva zile inaintea arestarii, o intalnire intre patru ochi: "Nu-l cunosc pe "Boienica", cel despre care Tolea zice ca mi-ar fi amant. Nu l-am intalnit niciodata pe acest "Boienica", insa am auzit de el. Am primit un telefon de la Ion Migdal, care mi-a zis ca este prieten cu "Boienica" si ca ar vrea sa ma cunoasca, fiindca m-a vazut la TV si ii place de mine, scrie Cancan.

Moni si-a instalat fostul iubit in casa lui Iri. Zilele trecute, doamna Columbeanu aparea, in niste fotografii de paparazzi, foarte aproape de soferul ei, un tip bine, care poate reprezenta o amenintare pentru Iri. Reporterii ATAC au facut sapaturi si, direct de la sursa, au aflat ca Voicu (n.r. numele soferului) este un fost iubit al Monicai, de pe vremea cand acestia lucrau amandoi ca model la Agentia Transilvania Fashion, patronata de Matei Miko, nasul de cununie si de botez al familiei Columbeanu. Multimiliardarul Irinel Columbeanu e din ce in ce mai aproape sa retraiasca drama de care a avut parte in urma cu cativa ani, pe vremea cand se iubea cu Gabriela Botezat, zisa Blanche. Atunci, dupa ce a cadorisit-o cu salon de coafura in orasul natal, apartament in Victoriei si masina personala de 50.000 de euro, filantropul Irinel a surprins-o pe Blanche in timpul unui act sexual cu fostul iubit, in vila pe care el insusi i-a construit-o la Radauti, dar in care n-a uitat sa instaleze camere de luat vederi.

Raluca Turcan se duce cu micutul Eric la birou. Deputatul PD-L Raluca Turcan se dovedeste a fi o mama deosebit de grijulie. Aceasta nu vrea sa isi paraseasca baietelul nici o secunda si il ia cu ea pe micutul Eric Octavian chiar si atunci cand se intalneste cu alegatorii. Pedelista a fost surprinsa de fotoreporterii Libertatii in momentul in care dadea audiente la biroul sau parlamentar din Sibiu, dar nu singura, ci alaturi de Eric, care o insoteste pas cu pas, informeaza Libertatea.

Nu putine sunt cazurile in care cei mai incantatori ochi cu putinta ascund un suflet de-a dreptul demonic. Acesta este si exemplul frumoasei Isabeli Fontana. O tanara de 25 de ani, al carei singur motto in viata este urmatorul: scopul scuza mijloacele. Un model renumit, o femeie cu un trup de invidiat, de o frumusete rara, dar prin ale carei vene curge un mistuitor sange latin. Isabeli Bergossi Fontana s-a nascut in localitatea Curitiba, din Brazilia, la data de 4 iulie 1983. A stiut inca de mica exact ceea ce doreste de la viata si nu s-a sfiit sa faca orice pentru a-si atinge telurile. Astfel, la doar 13 anisori, a devenit finalista a celebrului concurs Elite Model Look, impresionand intreaga lume. Anul imediat urmator, a parasit saracacioasa tara natala si s-a mutat in Italia, la Milano, unde a devenit model cu acte in regula. A lasat in urma doi parinti iubitori, care nu au fost deloc de acord cu decizia ei, dar nu s-a uitat deloc in spate, scrie Atac Online.

Elena Udrea a petrecut de Halloween. Secretarul executiv al PDL Elena Udrea, candidat pentru Camera Deputatilor, a petrecut, vineri, seara de Halloween in Parcul Moghioros din Drumul Taberei, in colegiul in care candideaza, ea anuntand ca sloganul sau de campanie va fi "E.U. apar cauza ta!". Elena Udrea a fost asteptata in parc de mai multi studenti din PDL, noteaza Libertatea.

Simona Sensual nu se doreste o femeie la cratita. Domnisoara Sensual a primit de curand un superb inel de la iubit. Fata a acceptat cu bucurie bijuteria, insa blonda sustine ca nu are de gand sa treaca de partea „maritatelor” prea curand, scrie Atac Online.

Doamna Columbeanu a intrecut iarasi orice limita petrecand pana la 6 dimineata. Au baut litri de sampanie si au innebunit toti barbatii din club. Musculosul Monicai, "Ricky Martin", a stat la dreapta sotiei lui Irinel. Tanara doamna Columbeanu a prins gustul distractiei. Departe de ochii sotului, Monica a chefuit toata noaptea, vegheata doar de "Ricky Martin", proaspatul si aratosul ei sofer. Si de aceasta data nevasta miliardarului s-a dat in spectacol, sarutandu-se si mangaindu-se cu una dintre prietenele ei, spre deliciul barbatilor din clubul Cuando, carora li s-au scurs ochii dupa ele, noteaza Cancan.

Monica Tatoiu: "Am facut dragoste in tren". Monica Tatoiu demonstreaza, inca o data, daca mai era nevoie, ca este una dintre cele mai nonconformiste vedete din Romania. General managerul Oriflame a declarat, pentru Libertatea, ca locul cel mai inedit in care a facut dragoste a fost intr-un tren personal ce mergea de la Bucuresti la Cluj. Baiatul cu care eram avea bani, asa ca l-a platit gras pe seful de tren, care ne-a pazit sa nu intre cineva peste noi. Am avut parte si de intimitate. Tin minte ca eram imbracata intr-un loden verde si ne-am iubit pe o blanita de chinchila, cumparata de la o femeie in varsta. A fost o experienta placuta. Cel cu care ma casatorisem atunci nu era Victor Tatoiu, actualul meu sot. Sper sa nu se supere ca v-am facut o astfel de marturisire, insa pe vremea aceea facem tot felul de nebunii. Oricum, bine ca nu candidez, deoarece o astfel de dezvaluire nu mi-ar fi facut o imagine buna, chiar daca totul a avut loc acum 28 de ani”, a completat Tatoiu, citata de Libertatea.

Cati bani vrea Oana Zavoranu de la Lazarov. Oana Zavoranu s-a sfatuit cu avocata sa si, impreuna, au ajuns la concluzia ca proiectul telenovelei "Razbunarea Oanei" a avut de suferit din cauza lui Valeriu Lazarov. In consecinta, ele ii pregatesc acestuia un proces prin care vor cere despagubiri. Recent, Oana Zavoranu a primit o veste buna. Procurorul a respins plangerea penala pe care Valeriu Lazarov a facut-o impotriva ei, considerand-o nefondata. Acesta ii cerea vedetei 2.000.000 de euro pentru simplul fapt ca l-a numit "neserios si lipsit de profesionalism". Acum, ca a scapat de proces, Oana intentioneaza sa ia masuri impotriva celui care i-a cam incurcat ploile in momentul in care vedeta se pregatea sa demareze filmarile la telenovela inspirata din viata ei. Bruneta este convinsa in acest moment ca Lazarov este cel care i-a periclitat proiectul, scrie Cancan.

Mariah, sexy-pompierita. Cantareata si-a lasat invitatii cu gura cascata dupa ce a sosit la petrecere imbracata in echipamentul pompierilor newyorkezi, pe sub care purta lenjerie intima de culoare rosie. Celebra cantareata americana Mariah Carey a vrut cu orice pret sa-si sarbatoreasca sase luni de cand este casatorita cu rapperul Nick Cannon intr-un stil cu totul neobisnuit. Astfel ca vedeta a organizat o petrecere la clubul Marquee din New York, unde si-a invitat prietenii apropiati, carora le-a facut o adevarata surpriza in momentul in care si-a facut aparitia alaturi de partenerul ei de viata. Cei doi au sosit la club intr-o masina apartinand pompierilor newyorkezi si imbracati cu echipamentul de serviciu purtat de acestia. Mariah si Nick au fost adusi la locul evenimentului chiar de un pompier din New York. La coborarea din masina, nu mica le-a fost surpriza invitatilor sa-i vada pe cei doi sarbatoriti costumati precum cei care lupta cu focul. Daca Nick a imbracat echipamentul complet, Mariah, ca o diva care se respecta, a ales sa-si puna pe ea doar jacheta si casca de protectie, alegand sa poarte pe dedesubt lenjerie intima de culoare rosie, foarte sexy, care sa-i puna in valoare bustul impresionant si trupul voluptuos, informeaza Cancan.