Prezentare live, o misiune imposibila pentru Andreea Spataru. Andreea Spataru ne-a demonstrat inca o data, desi nu mai era nevoie, ca scoala nu a fost prioritatea ei in viata si ca nici acum nu adoarme rasfoind vreun roman, fie el si de Sandra Brown. La un eveniment sportiv pe care l-a prezentat, iepurasul Playboy s-a balbait minute in sir si a emis diverse fraze „dezacordate”, starnind hohote de ras si fluieraturi din partea spectatorilor, scrie Gardianul.

Si-a revenit Amy Winehouse. Un trup slabit, o fata obosita si un machiaj de filme horror, asta ne arata Amy Winehouse de cand s-a lansat in muzica. Tocmai cand doctorii se intreceau in verdicte care mai de care mai inspaimantatoare la adresa cantaretei, Amy afiseaza acum o imagine ceva mai sanatoasa. La un eveniment ce a avut loc in Londra, artista a aparut machiata cu grija, imbracata normal si cu parul pieptanat – un peisaj pe care rareori ni l-a servit, mai ales in ultimele luni, scrie Gardianul.

FIZZ revine pe piata muzicala cu un album nou. Dupa mai bine de patru ani de absenta din peisajul muzical autohton, Bogdan Croitoru, cunoscut de toata lumea ca Fizz, se pregateste sa revina in lumina reflectoarelor cu un nou album, mai comercial. Dupa cum marturiseste chiar interpretul, de data aceasta nu va mai atrage atentia prin extravaganta, dorindu-si sa-si reia cariera muzicala cu ceva care sa prinda la public. Odata cu noul L.P, Fizz spune ca renunta la fite si la celebra lui haina de blana si ca va adopta un stil house comercial, care merge de minune la radiouri, scrie Curentul.

Bond Girl: Scenele de sex cu Daniel Graig au fost fantastice! Incredibila fata Bond, Gemma Arterton, a dezvaluit ca scenele ei de sex cu Daniel Graig au fost fantastice, dar in acelasi timp o adevarata tortura pentru ea. Actrita in varsta de 22 de ani a mai marturisit cum nu s-au putut abtine sa se sarute si sa se joace in continuare, chiar daca scena pentru "Quantum of Solace" era deja filmata. "A fost o tortura placuta", a declarat aceasta pentru Metro, la premiera ultimului film din seria Bond, care a avut loc ieri seara in Londra, informeaza Romantica.

Paris Hilton: «Barbatii m-au folosit pentru bani». Mostenitoarea miliardara Paris Hilton a dezvaluit, in premiera, pentru saptamanalul News of the World, care sunt dezavantajele celebritatii sale. Paris a marturisit cu lacrimi in ochi ca multi dintre barbatii din viata ei au folosit-o pentru sex si pentru bani. Cu toate acestea, acum si-a gasit fericirea in bratele cantaretului Benji Madden, de la formatia “Good Charlotte”, scrie Libertatea.

Ce masuri a luat Irinel. Columbeanu a tinut-o o noapte intreaga la masa, langa el, in discoteca, si nu i-a dat voie sa mearga decat pana la toaleta si repede inapoi. Irinel Columbeanu s-a saturat de "derapajele" nocturne ale sotiei si a pus piciorul in prag. Dupa ce, joi noapte, Moni a petrecut pana la sase dimineata cu prietenele, sarutandu-se si mangaindu-se cu una dintre ele, sambata spre duminica Irinel n-a mai lasat-o singura in oras si i-a facut program, informeaza Cancan.

Frumoasa actrita Angelina Jolie este furioasa din cale afara. Motivul crizelor ei de nervi este faptul ca logodnicul ei, Brad Pitt, a fost surprins cochetand cu o alta femeie. Cea care l-a vrajit pe Brad este partenera lui din filmul "Inglorius Bastards", regizat de Quentin Tarantino, pe care cei doi il realizeaza la Berlin. Este vorba de senzuala actrita de origine germana Diane Kruger, de care Brad nu se mai desparte pe platourile de filmare. Surse din cadrul echipei de filmare sustin ca starul hollywoodian flirteaza incontinuu cu Diane, cu care este extrem de tandru si atent. Ba mai mult, in loc sa se grabeasca spre casa, unde il asteapta Angelina si cei sase copii ai lor, Brad prefera sa-si petreaca timpul in compania blondei actrite, scrie Cancan.

Cantareata Kylie Minogue, jefuita in Columbia. Cantareata australianca Kylie Minogue a fost, vineri seara, victima unui jaf in capitala columbiana Bogota. In timpul repetitiei pentru recitalul pe care artista trebuia sa-l sustina a doua zi, echipa vedetei a fost serios pagubita de cativa hoti ingeniosi. Au disparut cinci computere, mai multe discuri si pasapoartele a trei membri din echipa acesteia, afirma Click.