Monica Columbeanu primeste propuneri indecente de la lesbiene. Admirata de toti barbatii, iata ca, mai nou, Monica trezeste pasiuni si printre femei. In urma zvonurilor ca s-ar fi sarutat cu o prietena in club, admiratoarele si-au luat inima in dinti si au inceput sa o asalteze cu telefoane dubioase. Amuzata de situatie, sotia lui Irinel nu a dat curs nici unei invitatii venite din partea unei domnisoare cu voce ca la linia fierbinte, scrie Click.

Stripperii le condimenteaza viata fetelor de la Cheeky Girls. Cu muzica si cantatul nu se mai preocupa demult, iar scandalurile si dezvaluirile socante au luat o pauza. In schimb, Monica si Gabriela si-au serbat cei 26 de anisori cu surle, trambite si stripperi. Distractia a fost una pe cinste pentru gemene si invitatii lor din clubul londonez. Dansatorul, deghizat in politist, nu a fost altceva decat cireasa de pe tort si fetele nu s-au sfiit sa se infrupte, scrie Romantica.

Iubitul Oanei Roman, respins de prieteni. De cand a devenit iubitul Oanei, Alex isi trateaza de sus amicii, lucru pe care acestia nu l-au digerat deloc. In consecinta, ei l-au taxat pe prietenul cel infumurat, incetand orice legatura cu el, scrie Cancan.

Si-a anulat un concert din cauza... unghiilor. Anna Lesko a uitat sa se mai prezinte la un concert pentru ca avea... programare la pedichiura. Intamplarea a avut loc recent, “victime” fiind organizatorii unui spectacol la Targoviste. Acestia au ramas cu gura cascata cand au primit un telefon de la interpreta, cu doar cateva ore inainte de show, prin care aceasta le comunica faptul ca nu va mai putea ajunge la timp, scrie Libertatea.

Robbie Williams, inlocuitor ideal pentru Robert Plant. Dupa ce legendara trupa rock Led Zeppelin a anuntat oficial ca renunta la solistul sau, Robert Plant, in presa internationala se dezlantuie un val de speculatii dintre cele mai bizare, legate de urmasul lui Plant. Revista germana „Stern“ publica un „Top 10“ al potentialilor candidati la postul de solist in Led Zeppelin, printre care se afla si Robbie Williams, scrie EvZ.

Trucaj sau nu? Kate Winslet, mai sexy decat in "Titanic". La cativa ani buni de cand se dezvelea nud pe marile ecrane, Kate Winslet o face din nou, de data asta, pentru prestigoasa revista “Vanity Fair”. Actrita de 33 de ani si-a ravasit parul, si-a pastrat pe ea doar ciorapii si pantofii stiletto, si-a aruncat peste umar o blana de lux si s-a lasat “prada” fotografului. In “Daily Mail” insa, specialistii in Photoshop au si inceput sa comenteze despre pictorialul lui Kate. Ei sunt de parere ca actrita nu arata deloc natural si ca fiecare parte a corpului a fost retusata digital, scrie Gardianul.

Prima doamna a Frantei, cea mai tare vedeta. Carla Bruni le-a picat cu tronc britanicilor, care au desemnat-o cea mai tare vedeta, in urma unui sondaj realizat de televiziunea digitala Virgin Media. Ea s-a clasat pe locul intai in preferintele participantilor la sondaj, care i-au acordat 22% din voturi. Carla a reusit sa surclaseze vedete de prim-rang din showbizul international precum Beyonce (locul 4), Paul McCartney (locul 10) si Jay-Z (locul 11), scrie Cancan.

Celebritati la sapa de lemn. Afaceri paguboase, viata de lux sau pur si simplu divorturi, sunt cateva dintre motivele pentru care actori cu averi de peste 100 de milioane de dolari au ajuns sa munceasca pentru a supravietui. Kim Basinger, Tia Carrere, Toni Braxton si Lorenzo Lamas se regasesc printre cei care au gustat din fructul gloriei si au cazut apoi in dizgratie. Umilinta a fost si mai mare in clipa in care au trebuit sa-si declare si falimentul, scrie Click.

In pijamale la aeroport. Starleta britanica Katie Price, cunoscuta sub numele de Jordan, si-a facut timp sa mearga la Los Angeles, in incercarea disperata de a-si rezolva problemele conjugale pe care le are cu partenerul de viata, Peter Andre. Ea a fost surprinsa de paparazzi complet debusolata, carandu-si singura bagajele pe aeroportul din Los Angeles, nemachiata, cu parul in dezordine si imbracata in... pijamale albastre, scrie Cancan.

Britney Spears da premii celor mai prosti paparazzi. Suparata ca paparazii o haituiesc tot timpul, Britney Spears le-a declarat razboi tuturor fotografilor care o deranjeaza. Cantareata va posta pe propriul site filmulete in care ii ridiculizeaza pe acesti "lupi" de presa si, la sfarsitul fiecarei saptamani, unul dintre cei nominalizati primeste un premiu. In ultimul film postat pe site, un fotograf se impiedica si cade in timp ce incearca sa-i faca poze divei pop. "Acest fotograf gusta din mizerie in timp ce incearca sa o pozeze pe Britney", este comentariul adaugat de cantareata filmuletului, scrie Curentul.