Mihaela si Dani, impreuna si pe sticla! Aceasta este, se pare, ultima bomba in materie de show-uri de televizune pe care o pregatesc cei din Antena 1. Conform unor surse din cadrul televiziunii din Baneasa, cuplul momentului ar fi primit deja oferta de a gazdui o emisiune, care ar putea bate la capitolul rating orice produs de televiziune existent pe piata audiovizualului romanesc, scrie Click.

Paris Hilton: ”Nu voi apela niciodata la chirurgia plastica!”. Desi se poate scalda in bani, e plina de fite si prinsa in tot felul de mondenitati, Paris Hilton a facut o declaratie surprinzatoare. Diva de 27 de ani a afirmat ca ”nu i-a trecut vreodata prin gand sa apeleze la operatia plastica”, deoarece nu are nevoie si crede ca fetele care isi fac operatii estetice par imbatranite si obosite, scrie Libertatea.

Catalin Maruta vrea sa reuneasca Andre. Prezentatorul emisiunii "Happy Hour" a primit o misiune extrem de dificila din partea telespectatorilor sai. Catalin Maruta trebuie sa le convinga pe fostele membre ale trupei Andre, Andreea Antonescu si Andreea Balan, sa cante din nou impreuna, chit ca vor face acest lucru si pentru o singura data, in platoul emisiunii, scrie Curentul.

Nicole Kidman a fost aleasa Femeia Anului 2008 de revista Glamour. Nicole Kidman a fost aleasa Femeia Anului 2008 de catre revista Glamour. Intr-un interviu pentru aceasta revista, putem descoperi o alta fata a vedetei, o femeie simpla si puternica. La acordarea titlului a contribuit si faptul ca frumoasa australianca este ambasador al bunavointei pentru Unifem - fondurile de dezvoltare pentru femei ale Unicef-ului, scrie Romantica.

Anna Kournikova l-a parasit pe Enrique Iglesias. Ruptura dintre cei doi parea inevitabila si chiar Enrique a declarat ca se astepta ca Anna sa-l paraseasca, "mai devreme sau mai tarziu". El a recunoscut ca este furios pentru ca Anna i-a aruncat pur si simplu bagajele la usa, dupa o cearta considerata de el drept "banala". "A fost oribil, dar ma asteptam sa mi se intample asta", a declarat el. Problemele in paradis au aparut de mai multa vreme, alimentate de speculatii privind infidelitatea lui Enrique, scrie Cancan.

Gwyneth Paltrow si-a aratat chiloteii la o petrecere. Sa-ti dezvalui lenjeria intima pe la petreceri a devenit deja un obicei pentru unele dintre vedetele de la Hollywood. Insa Gwyneth Paltrow a mers poate prea departe de data asta. Actrita de 36 a lasat prea putin loc imaginatiei, cand a sosit la premiera pariziana a filmului “Two Lovers”. Gwyneth a starnit rumoare in randul fanilor francezi, aparand intr-o rochie dantelata, de sub care i se vedeau chilotii de culoare alba, scrie Gardianul.

Simona Dichiseanu, parasita de musculosul Joe. Dupa ce acum doua saptamani acesta flirta in plina strada cu o domnisoara si cauta la matrimoniale partenere de sex, acum el incearca sa cucereasca alta femeie. Joe Librescu, tanarul care i-a deschis Simonei Dichiseanu apetitul pentru libertate si care, spun gurile rele, a fost si motivul divortului ei, pare din ce in ce mai putin interesat de ea. In schimb, toata atentia lui Librescu este captata acum de o tanara si frumoasa bruneta, pe care incearca sa o cucereasca, scrie Cancan.

Will I Am lanseaza un cantec in cinstea victoriei lui Obama. Cantaretul Will I Am, din trupa Black Eyed Peas, va lansa o melodie care sa celebreze victoria lui Barack Obama la Casa Alba. Videoclipul piesei "It's A New Day" va fi postat pe Internet in cursul zilei de astazi, dupa succesul istoric al lui Barack Obama in cadrul alegerilor prezidentiale din SUA. Rapperul si producatorul Will I Am a jucat un rol aparte in campania electorala a noului presedinte, cu melodia "Yes We Can", care plaseaza un discurs al lui Obama pe muzica, scrie Libertatea.

A pozat topless pentru GQ. Desi a implinit 44 de ani in urma cu aproximativ o luna, actrita Monica Bellucci este la fel de apetisanta ca atunci cand a debutat in cinematografie si modelling. Asa se face ca senzuala sotie a actorului Vincent Cassel a acceptat oferta editiei italiene a revistei GQ de a poza topless, scrie Cancan.

Elan a pierdut 3 milioane de dolari. Omul de afaceri Elan Schwartzenberg a pierdut foarte multi bani din cauza crizei financiare internationale pe bursa de la New York, unde detinea actiuni de milioane de dolari. Ghinionul pe plan financiar se suprapune cu cel pe plan sentimental, Elan divortand recent de vedeta tv Mihaela Radulescu, scrie Libertatea.