Ramona Gabor s-a sarutat pana la 5 dimineata in club cu un barbat cunoscut in nightlife-ul bucurestean. Imediat dupa ce a terminat emisiunea "Un Show Pacatos", Ramona Gabor a descins in clubul bucurestean Cuando, recunoscut pentru petrecerile selecte organizate mai ales joia. Dupa un timp, in club si-a facut aparitia Darius Gheara, un tanar foarte cunoscut in lumea mondena a Capitalei. Dupa o scurta perioada de tatonare, Darius si Ramona au inceput sa danseze provocator, iar apoi sa se sarute patimas, spre stupefactia celor prezenti la masa. Sarutul s-a prelungit aproape intreaga noapte, Ramona parand foarte incantata de atentia pe care i-o acorda Darius, scrie Cancan.

Madonna si Britney, din nou impreuna. Madonna si Britney Spears au cantat din nou impreuna, in cadrul unui concert sustinut la Los Angeles, insa momentul artistic nu s-a ridicat la „inaltimea“ celui de la Premiile MTV din 2003, cand cele doua cantarete s-au sarutat pe scena. Fanii au fost usor dezamagiti de acest duet, mai ales ca Britney Spears, intr-o tinuta decenta, a fost foarte „cuminte“, scrie EvZ.

Amy Winehouse si sotul ei, o familie periculoasa. Agasata de prezenta unor paparazzi care incercau sa-i faca poze chiar in fata propriei locuinte, vedeta a sarit la gatul acestora. Victima furiei lui Amy a fost fotograful care s-a apropiat cel mai mult de ea. Probabil neasteptandu-se la o reactie atat de violenta din partea artistei, paparazzo-ul nu a mai apucat sa se indeparteze si a primit cateva suturi fix intre picioare de la furioasa cantareata. Dupa ce si-a varsat nervii, Amy a urcat linistita intr-un taxi si si-a vazut de drum. Si pentru ca cine se aseamana se aduna, nici partenerul de viata al celebrei cantarete nu este mai prejos. Blake Fielder-Civil, sotul lui Amy Winehouse, tocmai a fost eliberat miercuri din inchisoare, dupa ce a stat in detentie aproape un an de zile, scrie Curentul.

Va e frica de apa si sapun? Sunt idoli pentru milioane de persoane care viseaza sa le atinga sau macar sa fie o data in preajma lor, insa nu aceeasi parere o au si cei care sunt mereu in anturajul unor superstaruri. Motivul? Oricat de populare si oricat de atente sunt la aparitiile publice, multe vedete uita sa se spele... in mod curent. Mai multe publicatii din America au prezentat starurile carora, pur si simplu, se pare ca le e frica de apa si sapun. Printre acestea se numara Amy Winehouse, Cameron Diaz, Britney Spears si Victoria Beckham, scrie Libertatea.

Nico se crede sexy in colanti! Cantareata a venit imbracata mult prea indraznet joi seara, la deschiderea unui nou local de fite din zona Dorobanti. Ea a atras toate privirile imbracata intr-o salopeta colant, care nu-i avantajeaza absolut deloc silueta, scrie Click.

Ashley Olsen face nunta de un milion de dolari. Ashley Olsen se casatoreste, la 22 de ani, cu Justin Bartha, in varsta de 30 de ani, cu care are o relatie amoroasa de sapte luni. Geamana Olsen ii ia fata surorii ei, Mary-Kate. Conform presei americane, Ashley pregateste nunta in mare secret, ceremonia urmand sa aiba loc la unul dintre cele mai exclusiviste hoteluri din lume, hotel du Cap Eden Roc, de pe Riviera franceza, unde vor fi invitati doar prietenii apropiati ai cuplului si familiei, scrie Cancan.

Miley Cyrus spala toalete inainte sa ajunga vedeta. Cantareata, compozitoare si actrita totodata la numai 16 ani, Miley Cyrus este cu siguranta idolul adolescentilor americani si copilul dorit de toti parintii de peste Ocean. Numai ca actrita, devenita vedeta peste noapte in 2006 datorita serialului "Hannah Montana", nu a avut o copilarie tocmai usoara si senina. Miley Cyrus a marturisit recent, intr-un interviu acordat prezentatoarei Tyra Banks, ca, inainte sa-si inceapa cariera de actrita si sa ajunga cunoscuta, a avut o slujba la numai 11 ani, slujba care presupunea spalarea closetelor, scrie Curentul.

Pantofi de 7.000 € pentru Iri. Nu mai putin de 7.000 de euro costa o pereche de incaltaminte pe care Monica Columbeanu vrea sa i-o daruiasca sotului ei, Irinel. Pantofii sunt din piele de crocodil si au fost prezentati de curand, la Bucuresti, cu ocazia lansarii noii colectii Ermenegildo Zegna, scrie Libertatea.

Nicole Kidman, despre casnicia cu Tom Cruise: "Rolul meu era sa fiu vazuta, nu auzita". Nicole Kidman a decis sa rupa tacerea mentinuta diplomatic in toti acesti ani si sa explice esecul casniciei ei cu Tom Cruise. Actrita a declarat pentru revista Glamour ca a stat tot timpul in umbra sotului si a simtit ca rolul ei era acela de a fi vazuta, nu si auzita. "Aveam senzatia ca am devenit o vedeta doar prin asociere. Nu credeam ca filmele mele erau cu adevarat bune si, din aceasta cauza, ma faceam mica. Credeam ca nu am ce cauta acolo. Mergeam la Oscaruri impreuna si ma gandeam ca sunt acolo pentru a-l sprijini pe el. Simteam ca datoria mea este sa ma imbrac cu o rochie frumoasa si sa fiu vazuta, nu si auzita", a povestit Kidman, potrivit Romantica.

Se scobeste intre dinti. In ciuda averii considerabile de care dispune, a opulentei pe care o afiseaza si a cercului de prieteni in care se invarte, nevasta fotbalistului David Beckham, Victoria, nu prea stie ce tip de comportament trebuie sa evite in public. "Posh Spice" a luat masa impreuna cu o buna prietena si cu celebrii designeri Domenico Dolce si Stefano Gabbana. La plecare, Victoria a chemat un taxi si s-a asezat pe bancheta din spate, asemenea unei doamne care se respecta, insa imediat ce s-a vazut in masina a facut un gest care a socat. Cantareata, in varsta de 33 de ani, a inceput sa se scobeasca intre dinti in vazul tuturor, scrie Cancan.

Videoclipul incendiar al lui Hilary Duff, interzis. Cenzorii americani au decis ca videoclipul piesei Reach Out este mult prea incendiar pentru televiziunea americana si l-au interzis. Cu adevarat lasciv a fost considerat gestul lui Hilary Duff de a linge degetul unui barbat ca pe o acadea. A contat si faptul ca actrita-cantareata apare in videoclip, ba legata la ochi, ba la maini. Probabil a fost vorba de un efort disperat de a "distruge" imaginea de fetita cuminte a Disney-ului, scrie Romantica.