Pink a luat foc in timpul unei partide de sex. Printre incendiarele marturisiri facute recent de cantareata americana Pink despre viata sa alaturi de fostul sot, Carey Hart, s-a numarat si faptul ca a luat foc, la propriu, in timpul unei partide de amor cu acesta. Extravaganta solista a fost la un pas sa arda de vie, in timp ce facea sex cu sotul ei. "Am organizat o petrecere impreuna cu patru amici. Ne-am propus sa ne intrecem cine bea mai multa tequilla. Cred ca eu si Carey am ras vreo trei sticle. Dupa ce ne-am facut crita, eu si Carey ne-am dus in dormitor sa facem amor. La un moment dat, era sa ardem de vii pentru ca o manusa de bucatarie, pe care imi lasasem tigara aprinsa, a luat foc. Din fericire, ne-am dat seama la timp si n-am provocat decat un mic incendiu", a declarat Pink, citata de Curentul.

Drew Barrymore, dorita de jumatate dintre lesbienele britanice. Actrita Drew Barrymore este vedeta cu care si-ar da intalnire cele mai multe lesbiene din Marea Britanie. Potrivit unui sondaj realizat de un site de matrimoniale destinat persoanelor cu orientare homosexuala, actrita este cea mai dorita femeie printre lesbiene, ea fiind preferata de 49% dintre respondenti. Printre starurile feminine cu care lesbienele britanice si-ar dori o intalnire amoroasa se mai numara si fotomodelul Kate Moss, cantareata Britney Spears, Naomi Campbell si, culmea, hidoasa Amy Winehouse, afirma Curentul.

Nu le-a placut sexul prima data. Prima experienta sexuala ramane, de obicei, intiparita in mintea oricarui om. Ferite pe atunci de lumina reflectoarelor si de blituri, starurile de azi povestesc cum si-au pierdut virginitatea. Victoria Beckham a avut primul contact sexual in dormitorul prietenului ei. Avea 16 ani, iar vedeta a dezvaluit ca in camera de langa dormitor se afla mama prietenului, asa ca celor doi le era extrem de frica sa nu fie prinsi in timpul partidei de sex. Kate Hudson spune ca si-a pierdut virginitatea, la 16 ani, cu un baiat dupa care era pur si simplu innebunita, in timpul liceului. Ea nu s-a bucurat deloc de acea prima experienta, deoarece ar fi fost una foarte dureroasa. In prezent, actrita are convingerea ca sexul este ceva minunat. Britney Spears a avut prima aventura amoroasa cu Justin Timberlake, la 16 ani. Cantareata spune ca nu-si aminteste cu placere prima partida de sex, pentru ca Justin a profitat de popularitatea ei si a dezvaluit povestea intr-un talkshow, scrie Libertatea.

Intr-un interval scurt de timp, Ramona Gabor, sora Monica Columbeanu, a fost surprinsa in ipostaze tandre cu cinci barbati plini de bani. Este vorba despre Catalin Plapcianu, Silviu Vaduva, Razvan, Viorel Mocanu si Darius Gheara. La cei 20 de ani ai sai, Ramona ar trebui deja sa se gandeasca la viitorul ei si sa aiba o relatie stabila. Nu de alta, dar nu da bine la imagine sa agate non-stop prin cluburi, afirma Libertatea.

Copiii Pamelei Anderson, luati la misto de colegi. Trecutul o bantuie pe Pamela Anderson. Ceea ce era inevitabil in viata fostei vedete din Baywatch s-a intamplat zilele trecute. Copiii Pamelei s-au plans acasa ca sunt luati peste picior de colegii de scoala, din cauza celebrei casete porno pe care mama lor a facut-o cu Tommy Lee. "Stiti cum e, copiii pot fi rautaciosi uneori, si nu tin cont de nimic cand glumesc. Brandon a venit acasa suparat pentru ca i s-au spus diverse lucruri la scoala despre mama lui. I-am explicat ca suntem oameni buni si nu am facut rau nimanui, asa ca nu au de ce sa le fie rusine", a declarat Pamela Anderson, scrie Libertatea.

Casatoria printului Charles si a Camillei Parker e nula. Printul Charles al Marii Britanii s-a casatorit in 2005 cu Camilla Parker Bowles. Cel putin asa stie toata lumea. Mai nou, potrivit unor documente prezentate de cotidianul Daily Mail, se prea poate ca de fapt casatoria celor doi sa fie ilegala, deci nula. Potrivit legislatiei Marii Britanii, printul nu ar fi avut voie sa faca o ceremonie civila, ci doar una religioasa, atunci cand s-a hotarat sa-si uneasca destinul cu cel al femeii pe care o iubea. Aceasta afirmatie e sustinuta de o lege din 1836. Atunci in Marea Britanie s-a adoptat casatoria civila, de la care erau insa exclusi membrii familiei regale, sustine Libertatea.

Cheeky Girls nu mai au voie alcool. Pentru a fi sigura ca fetele ei nu mai fac alegeri gresite in viata, plonjand in bratele unor barbati precum Lembit Opik, rugbistul Danny Cipriani si Nicholas Zapolski, mama gemenelor de la Cheeky Girls le-a interzis acestora sa mai bea la petreceri, informeaza “Daily Star”. Conform sursei citate, Margit Irimia le-a certat pe cele doua fiice ale ei pentru ca “au exagerat cu bautura in ultima vreme”. Si pentru a fi sigura ca a fost ascultata cu atentie de Monica si Gabriela, mama le-a pedepsit timp o luna, interzicandu-le sa se mai apropie de alcool, scrie Click.

Brad si-a lasat mustata. Actorul a hotarat sa faca tot ce ii sta in putere pentru a-si enerva partenera de viata, dupa ce aceasta s-a certat din nou cu Jennifer Aniston. Actorul, insa, a ales sa nu se amestece intr-o cearta femeiasca, asa ca nu a luat nicio masura. Ba mai mult, sacait de constanta cicaleala a Angelinei, acesta a hotarat sa protesteze intr-un mod inedit, lasandu-si mustata. "Daca e ceva ce Angelina nu suporta, e sa il vada pe Brad mustacios", a explicat aceeasi sursa, care a adaugat ca noul look al Brad face, insa, furori printre admiratoare, scrie Cancan.

Monica Lewinsky are un nou iubit. La zece ani de la scandalul sexual provocat de relatia adultera a fostului presedinte Bill Clinton, Monica Lewinsky pare sa-si fi gasit, in sfarsit, linistea. Fosta stagiara de la casa Alba, care a devenit celebra dupa ce s-a aflat ca i-a facut sex oral lui Bill Clinton in Biroul Oval, a fost surprinsa de paparazzii din Malibu in compania unui barbat misterios, alaturi de care parea foarte fericita. Cei doi au petrecut la restaurantul "Terra", de unde au plecat tarziu in noapte, afirma Cancan.