Nicole Kidman, roluri de lesbiana si transsexual. Nicole Kidman va juca rolul unui transsexual in filmul „The Danish Girl”, in care va aparea si actrita Charlize Theron. Productia este bazata pe povestea reala a artistilor danezi Einar si Greta Wegener. Filmul va fi regizat de Anand Tucker si va beneficia de scenariul adaptat de Luncinda Coxon, pe baza romanului „The Danish Girl“, scris de David Ebershoff. Romanul de debut al lui Ebershoff este o fictiune a autorului, inspirata însa din povestea reala a cuplului Wegener, si a devenit unul dintre bestsellerurile anului 2000, scrie Gardianul.

Amy Winehouse vrea să îşi părăsească soţul abia ieşit din închisoare. Pe lângă numeroasele probleme de sănătate pe care le are, între două vizite la spital, cântăreaţa Amy Winehouse se pregăteşte şi de un divorţ. Nici nu a ieşit bine din închisoare soţul ei, Blake Fielder-Civil, că solista şi-a consultat avocaţii, pentru a afla cum poate scăpa de acesta. Chiar la câteva ore după ce partenerul ei de viaţă a fost eliberat, vedeta şi-a rugat familia să vorbească cu un consultant juridic, scrie Curentul.

Cum il cheama pe Matteo? Aflam de la Teo ce scrie in buletinul lui Matteo, fostul iubit al Deliei: Matei Anton Aurel Eugen Ioan Florentin Vasiliu. Abia acum am inteles de ce l-a parasit blondina: pina-l striga pe nume, se plictisea. Ca sa nu mai discut de puzderia de onomastici pe care trebuia sa i le onoreze cum se cuvine, cu daruri consistente. Macar, avocatul cu care s-a combinat, mai nou, Deliuta, are doar un nume si un prenume. Mult mai odihnitor si mai economicos, scrie 7Plus.

S-au ales cele mai iubite vedete. În urma unui sondaj realizat de o revistă americană au fost votate cele mai populare şi iubite vedete din Sta­tele Unite. Astfel, pe primul loc s-a clasat actorul Will Smith, el fiind ur­mat de Tom Hanks, de actriţa Reese Witherspoon, de George Clooney, Julia Roberts şi Johnny Depp, scrie Libertatea.

Ea este Miss Pământ 2008. 85 de frumuseţi din toată lumea s-au "bătut" pentru titlul de Miss Pământ 2008, la Angeles City, în Fili­pine. Marea câştigătoare a fost desemnată chiar reprezentanta ţării gazdă, Karla Henry, o superbă brunetă de 22 de ani. La acest concurs a participat şi o româncă, Theodora Bănică, însă ea nu s-a numărat printre finaliste. În afară de titlul suprem, s-au mai acordat şi cele de Miss Aer, Miss Apă şi Miss Foc, scrie Libertatea.

Fetele de la Indiggo au primit din partea PRO TV propunerea de a fi prezente într-o emisiune de 1 Decembrie. Pentru a onora invitaţia, mama artistelor a cerut suma de un milion de dolari, şi, pe deasupra, vrea ca postul să-şi ceară public scuze, deoarece consideră că trustul a dus o campanie de denigrare a trupei, scrie Click.

Zăvo: «Pepe nu mă mai lasă să mă sărut în telenovele!» Oana Zăvoranu şi Pepe îşi trăiesc dragostea la cote maxime. Deşi sunt un cuplu modern şi fiecare înţelege meseria celuilalt, iată că Pepe a avut ceva obiecţii referitoare la rolurile soţiei sale, din telenovele. Astfel, “latin lover-ul” nu s-a arătat prea încântat de scenele de amor pe care Oana le-a jucat alături de Papadopol, în telenovela “Numai iubirea”. Să nu mai vorbim de săruturile pasionale dintre cei doi, care chiar nu i-au picat bine deloc, afirma Click.

Paris si-a pierdut virginitatea pe motor. Mostenitoarea lantului hotelier Hilton, Paris, a facut o declaratie-soc pentru revista americana "Star magazine". Ea a marturisit ca si-a inceput viata sexuala la varsta de 16 ani, iar scena s-a petrecut nu intr-o camera, asa cum ar parea probabil normal, ci pe un motoscuter Vespa. "O sa-mi aduc aminte cu placere de fiecare data cum a fost prima noapte de dragoste din viata mea. Aveam 16 ani si am facut sex pe un scuter Vespa, al iubitului meu de atunci. Dintotdeauna mi-a placut sexul acrobatic, complicat, unde barbatul trebuie sa-si puna in valoare calitatile fizice si sa demonstreze ca e un barbat in adevaratul sens al cuvantului", a spus starleta americana, scrie Cancan.