Asa ar fi aratat David si Victoria Beckham daca ar fi fost saraci! Cu ajutorul unei program special, un tabloid britanic a creat pe calculator profilul catorva vedete de renume mondial in situatia in care nu s-ar fi bucurat de bani si faima. Pe David si Victoria Beckham ii stim cu totii: sunt putred de bogati, au cele mai scumpe haine, ultimele aparitii in materie de cosmetice si cheltuiesc averi in saloanele de infrumusetare. Daca soarta nu ar fi fost asa generoasa cu ei, David si sotia lui ar fi aratat ca doi oameni obisnuiti, el un pic mai ridat, iar ea cu multe kilograme in plus. Fara posete de mii de euro, fara coafuri la moda si tratamente pentru ten extrem de costisitoare, Victoria nu ar mai fi ocupat, cu siguranta, prima pagina a tabloidelor, poate nici ultima, scrie Gardianul.

Femeile anului 2008. Nicole Kidman, Hillary Clinton, fosta candidată la preşedinţia SUA, dar şi secretarul de stat american Condoleezza Rice se numără printre personalităţile desemnate „Femeia anului 2008“, de către revista „Glamour“. Printre premiante se află şi o fetiţă de 10 ani, Nujood Ali, din Yemen, singura care a reuşit să obţină un divorţ istoric, ea fiind una dintre miile de victime arabe ale căsătoriilor forţate organizate de familie, scrie EvZ.

Ce-i va da Romanita sotului ei dupa divort. Sotii au semnat o tranzactie, prin care Romanita i-a cedat sotului ei un autoturism Mercedes si s-a obligat ca, in termen de 60 de zile, de la pronuntarea divortului, sa-i cumpere un apartament de doua sau trei camere, in cartierul Aviatiei sau in Baneasa, unde pilotul sa-l poata ingriji pe micutul Albert atunci cand acesta va sta la el! De altfel, Adrian Iovan ii achita copilului lunar cate 500 de euro, intr-un depozit de care Albert va beneficia la majorat.

Cheeky Girls au isterizat Japonia. Dacă în Marea Britanie se fac de cele mai multe ori de râs, gemenele de la Cheeky Girls sunt de-a dreptul idolatrizate în Japonia. Se pare că româncele Gabriela şi Monica Irimia (26 de ani) au o mulţime de fani care, mai nou, au înfiinţat şi un fan club online, după ce le-au ascultat melodiile, scrie Libertatea.

Anne Hathaway are doar trei perechi de pantofi. Una dintre cele mai elegante prezente de la Hollywood, actrita americana Anne Hathaway, in varsta de 25 de ani, a hotarat sa destrame odata pentru totdeauna aura de femeie obsedata de cumparaturi care o inconjoara. "La capitolul incaltaminte stau foarte prost. Nu am decat trei perechi de pantofi, cu care m-am afisat la toate evenimentele mondene la care am fost invitata in ultimii cinci ani. Mi se pare curios faptul ca nimeni nu a observat asta pana acum", a spus Anne, potrivit Cancan.

Madonna îi dă voie lui Guy să-şi vadă copiii cu...12 condiţii. Guy Ritchie şi-a revăzut băieţii în această dimineaţă, după ce au stat despărţiţi de tatăl lor câteva săptămâni bune. Din cale-afară de îngrijorată, Madonna a întocmit un set de 12 reguli, esenţial de respectat! Iata cateva dintre reguli: nu au voie sub nicio formă să citească ziare, reviste, să se uite la televizor sau DVD-uri; să respecte cu stricteţe dieta macrobiotică, vegetariană, organică, care exclude alimentele procesate sau rafinate; toată apa pe care o beau trebuie să fie apă Kabbalah; trebuie să poarte doar hainele pe care le-a trimis Madonna; mâinile lor trebuie dezinfectate de fiecare dată când se află în locuri publice, scrie Romantica.

Vedete carora le place să se filmeze când fac sex. Ţinând cont de numărul de vizitatori şi de afişări pe internet, a fost posibilă realizarea unui top al celor mai vizionate filme cu celebrităţi făcând sex. Chiar dacă actori precum Colin Farrell au făcut eforturi supraomeneşti să oprească difuzarea înregistrărilor, acestea nu au avut succes. Pamela Anderson şi Tommy Lee ocupă în continuare prima poziţie în topul preferinţelor amatorilor de filme XXX. Pe locul doi vine Paris Hilton cu Rock Salomon, urmată fiind de prietena ei Kim Kardashian şi de Colin Farrell şi Nicole Narain, scrie Click.

Dive care işi fac de ruşine bărbaţii. Sunt faimoase, bogate, frumoase şi par partida ideală pentru orice bărbat din lu­me. Din nefericire, cei care ajung să le devină iubiţi unor astfel de dive sfârşesc prin a fi bat­jocoriţi, în loc să fie in­vi­diaţi. Cel mai des i se întâm­plă acest lucru prietenului por­nostarului Jenna Jame­son, luptătorul Tito Ortiz, dar, conform listei întocmite de pre­sa americană, şi celor care se îndrăgostesc de Pa­mela Anderson, Jordan, Paris Hilton si Mariah Carey, scrie Libertatea.

Brad Pitt, agresat de un paznic. Actorul şi iubitul Angelinei Jolie este posesorul unui nou look, care i-a adus mari neplăceri aseară în Los Angeles. La intrarea în cinematograf, Brad Pitt a fost confundat de paznic cu un paparazzo, nepermiţându-i-se astfel intrarea. Pălăria şi mustaţa sunt cele două detalii care l-au indus în eroare pe paznic, scrie Romantica.