Pepe culege probe ca s-o Infunde la Politie pe soacra lui. Daca pana acum s-a tinut departe de scandalul dintre sotia lui si "mama-soacra", latino-lover-ul a decis, se pare, ca a venit momentul sa se implice, asa cum poate, in toata aceasta poveste. Paparazzii CANCAN au dovada! Desi a declarat de mai multe ori ca nu are de gand sa intervina in conflictul pe care Oana il are cu Marioara Zavoranu, Pepe s-a razgandit. Paparazzii CANCAN l-au surprins pe cantaret facand un "comision" pentru sotia lui. Ieri-dimineata, latino-lover-ul si-a facut aparitia in fata Sectiei 10 Politie insotit de avocata care va pleda pentru Oana in procesul penal pe care il va avea cu mama ei si doua femei dispuse sa depuna marturie pentru a demonstra ca scopul Marioarei Zavoranu a fost acela de a-si insela fiica.

Ce face Dani in lipsa Mihaelei. Matinalii de la Antena 1 au experimentat, in urma cu doua zile, rolul de "manechini". Razvan si Dani au avut acces liber in culise, printre manechine, iar cel din urma a profitat din plin de acest privilegiu. Miercuri seara, Razvan si Dani au defilat pentru prima oara in viata lor pe un podium de moda. Cei doi, alaturi de colega lor Daniela Crudu, au fost "manechinii" vedeta ai creatorului Stefan Musca, cel care-i imbraca si in cadrul emisiunii de la Antena 1, in prezentarea de la Bucharest Fashion Week. Desi prezenta Mihaelei Radulescu in public parea o certitudine, vedeta nu si-a facut aparitia si, se pare, l-a anuntat pe Dani din timp ca nu are de gand sa vina. In aceste conditii, antenistul a dat frau liber distractiei de culise. Imbracarea primei tinute a fost un adevarat ritual, la fel si machiajul. Insa, imediat ce a fost gata, Dani a gasit si lucruri mai interesante de facut. Cu putin efort, acesta si-ar fi putut alcatui un album cu toate manechinele prezente la festival, acceptand sa se fotografieze cu majoritatea doritoarelor. Se pare ca de cand a fost "rezervat" de Mihaela Radulescu, fapt ce i-a adus si un plus de mediatizare, Dani Otil a devenit mult mai interesant pentru tinerele in cautare de aventuri, informeaza Cancan.

Andreea Spataru, refuzata din cauza fitelor. Nelipsita in ultimii ani de la festivalurile de moda, Andreea a ajuns sa nu mai fie solicitata sa urce pe podium din pricina comportamentului ei dificil. Vedeta de la National TV a intrat intr-un con de umbra. Andreea nu a primit nicio propunere din partea creatorilor de moda care isi prezinta, zilele acestea, noile colectii in cadrul Festivalului de Moda. In trecut, prezentatorea isi rotunjea veniturile din colaborarile avantajoase pe care le avea cu diferiti designeri sau firme de organizari de evenimente care erau dispuse sa plateasca oricat pentru participarea ei, insa, cu trecerea timpului, joburile din modelling s-au rarit pana au ajuns de domeniul trecutului. Constienta de declinul in care se afla cariera sa, Andreea ia toata vina asupra sa. "Cred ca am partea mea de vina. La unele evenimente, la care am fost solicitata sa prezint sau sa urc pe podium, am facut mofturi. Si rezultatul se vede", spune Andreea citata de Cancan.

Andreea Antonescu va dansa cu fratele ei. Andreea Antonescu face pereche cu fratele ei, astazi, in emisiunea "Dansez pentru tine", difuzata la Pro TV. De asemenea, actrita Monica Davidescu, care poate fi vazuta si in serialul "Vine politia!", de la Pro TV, va dansa cu sotul ei, Aurelian Temisan. Dansul lor va porni de la pasi plutitori de vals, dar va avea si elemente dinamice, pentru a se incheia intr-un jive plin de energie. Cei doi indragostiti vor dansa pentru a ajuta un baietel de zece ani din Cluj, care-si doreste ca familia sa sa scape de nevoi si suferinta. Andreea Antonescu si fratele sau, Razvan Antonescu, vor umple de energie ringul de la "Dansez pentru tine" printr-un dans latino-tribal, prin care, de fapt, isi doresc sa implineasca visul lui Andrei, in virsta de 19 ani. Tinarul are mari probleme de sanatate si viseaza sa danseze si el macar o data cu sora lui, care practica de cinci ani dansul sportiv, scrie 7plus.

Andreea Raicu si Hrebe Jr. impreuna? Andreea Raicu se reface dupa despartirea de Tudor Chirila, petrecand prin cluburile Capitalei. Coincidenta sau nu, aproape de fiecare data, in ultima vreme, prin preajma ei se afla Andrei Hrebenciuc, fostul iubit al Elenei Basescu. Conform publicatiei "Academia Catavencu", cei doi au petrecut, alaturi de cativa prieteni, sambata seara, in club Gaia. Martori oculari au povestit ulterior ca Raicu si Hrebe au fost foarte tandri unul cu celalalt, in noaptea cu pricina. Nu au lipsit saruturile si imbratisarile. De asemenea, cei doi au fost vazuti, recent, si in clubul Fratelli, ce-i drept, la mese diferite. Atunci, Andrei si-ar fi incercat, se pare, norocul si i-ar fi facut avansuri vedetei de la Prima TV. Sambata, el si Andreea nu s-au ascuns de ochii lumii. Au venit, s-au distrat, au dansat si au petrecut pana in zori, lasand impresia ca au uitat relatiile tocmai incheiate, scrie Libertatea.

Andreea Banica, gravida in turneu. Chiar daca e insarcinata in luna a patra, Andreea Banica nu renunta la activitatea muzicala. Blonda poate fi admirata azi, incepand cu ora 19:00, in mall-ul din Sibiu, maine, de la 20:00, la Iulius Mall din Suceava, iar duminica in centrul orasului Constanta, de la ora 19:00. Sotie si viitoare mamica, Andreea continua sa ramana in forma pe scena, abordand cu dezinvoltura succese care au facut-o atat de populara, cum ar fi "Nu ma mai iubesti" ori "Iubeste-ma bine", scrie Libertatea.

5 dolari pentru un revelion cu Paris Hilton. Admiratorii multimilionarei Paris Hilton se pot bucura de un revelion impreuna cu blonda sexy, platind numai 5 dolari. Acest lucru, insa, este posibil doar virtual. Blonda si prietenul ei, rockerul Benji Madden au fost invitati sa gazduiasca petrecerea organizata in Sydney, Australia, cu ocazia Revelionul. Contra sumei de 5 dolari, petrecaretii din intreaga lume se pot loga pe site pentru a-i privi pe Paris Hilton si Benji Madden urandu-si `La muti ani!`, scrie Libertatea.

Alexandra Ungureanu se camufleaza cand iese in oras. Ca o vedeta de top ce este, Alexandra Ungureanu trebuie sa faca eforturi pentru a trece neobservata pe strada, asa ca apeleaza de cele mai multe ori la idei ingenioase. Cantareata se ascunde in spatele ochelarilor de soare, caci altfel, nu credem ca ar scapa intreaga din «ghearele» fanilor, scrie Gardianul.

Smecherii din oras au decretat: Andreea Spataru o s-o incurce din nou. Baietii asa-zisi „de oras”, din bransa carora face parte si actualul iubit al blondei de la National TV, se tem ca scandalul de proportii in care vedeta a fost implicata recent, cu fostul iubit, va crea un precedent. Ei zic ca Sorin a lu- Capone nu se va da in laturi, daca Andreea Spataru ii va gresi acestuia cu ceva si ca ceea ce a patit cu temutul Ion „Boschet” o sa fie mizilic, comparativ cu ce ar pati daca l-ar enerva pe „Capone”, scrie Atac-Online.