Angelina Jolie: Ma retrag de la Hollywood. Actrita Angelina Jolie intentioneaza sa renunte treptat la actorie, pentru a petrece mai mult timp alaturi de familia ei numeroasa, dar a negat speculatiile aparute in presa potrivit carora acest pas este definitiv. "Nu intentionez sa mai joc multa vreme. Acum sunt pregatita pentru a mai juca in cateva proiecte, dar apoi ma voi retrage treptat, pentru a putea sa devin o bunica fericita intr-o buna zi", a declarat Jolie reporterilor BBC. Jolie si Brad Pitt formeaza in prezent un cuplu influent la Hollywood si au impreuna trei copii biologici si trei copii adoptati. Cand a fost intrebata daca si-a fixat un termen exact pentru a renunta la actorie, Jolie, in varsta de 33 de ani, a declarat ca nu promite ca se va retrage complet, scrie Gardianul.

Vonda Shepard o aduce pe Ally McBeal la Bucuresti. Cantareata Vonda Shepard, maestra coverurilor, va sustine un concert, pe 18 februarie, la Sala Palatului din Bucuresti. Evenimentul din Capitala face parte din turneul de promovare a noului sau album “Far from the Sun”. Avand la activ cinci albume de studio, un album live, un DVD si patru soundtrack-uri scrise pentru serialul "Ally McBeal", Vonda s-a dovedit a fi o artista talentata, plina de energie si inspiratie, noteaza Gardianul.

Mircea Sandu: "Unde e paparazzo-ul, ca sa-i scot ochiul cu sabia!". In aceasta saptamana, presedintele UEFA, Michel Platini, a fost intr-o vizita de lucru in Romania, pentru a inspecta modul in care decurg lucrarile la stadionul "National". Ca o gazda primitoare, Mircea Sandu i-a organizat francezului un protocol de exceptie, joi seara, la restaurantul Garibaldi din Capitala. Din partea FRF au fost prezenti pe langa presedinte, Ionut Lupescu, Adalbert Kassai, Florin Prunea si alti membri mai putin cunoscuti, iar ca invitati speciali s-au remarcat Ilie Nastase si Viorel Paunescu, dar si Mario Lefkaritis, component al comitetului executiv FIFA. La iesirea din local, "Nasul" l-a zarit pe fotoreporterul CANCAN si a incercat sa regleze situatia in stil "sicilian". I-a cerut sabia portarului de la Garibaldi si l-a amenintat cu voce tare: "Unde e paparazzo-ul, ca sa-i scot ochiul cu sabia!". A fost doar o gluma a presedintelui FRF, care le-a cerut apoi jandarmilor zelosi sa nu intervina, dupa ce acestia reactionasera in stilul lor caracteristic: "Domnii are acreditare?", noteaza Cancan.

Drama in familia Columbeanu: "Ricky" da semne de neseriozitate. Soferul Monicai a agatat o manechina. Sotia lui Iri l-a dus pe "Ricky Martin" in gura lupului. Fiind angrenata in prezentarile festivalului Bucharest Fashion Week, Moni i-a oferit soferului ei "permis de libera trecere" in zona cu cele mai multe manechine pe metru patrat. Monica Columbeanu nu se mai bucura de toata atentia lui "Ricky". Nu a fost nevoie decat de o fractiune de secunda sa o piarda in favoarea alteia. Se vede treaba ca soferul lui Moni s-a simtit ca pestele in apa in culisele festivalului, iar joi seara a trecut la fapte. In timp ce sefa lui era prea ocupata sa-si schimbe tinutele pentru urmatoarea prezentare, "Ricky" s-a postat langa una dintre cele mai frumoase manechine ale serii si s-a pus pe complimente si vrajeli. Iar toata stradania lui a dat roade. Fata parea ca se delecteaza cu ce aude si usor-usor s-a lasat cucerita, informeaza Cancan.

Oana Roman a fost parasita de liftier. Ceea ce parea a fi cel mai frumos lucru din viata ei s-a transformat intr-un veritabil cosmar. Dupa ce a petrecut doua zile cu baietii, Alex si-a luat lucrurile din casa Oanei, a anuntat-o ca pleaca definitiv, dar nu inainte de a-i vorbi ca la usa cortului. Convinsa ca si-a gasit iubirea vietii, Oana Roman incepuse sa-si faca planuri de maternitate. Chiar daca liftierul Alex era putin cam tanar sa devina parinte, dragostea lui ii dadea aripi. In urma cu doua saptamani insa, Oana s-a zdrobit de pamant. Iubitul ei a plecat de acasa la o mica distractie cu baietii si s-a mai intors, ca o floricica, dupa doua zile. Mahnit ca "sotia" nu l-a cautat disperata la telefon pentru a se interesa pe unde umbla, Alex a sunat-o si a anuntat-o ca-si va strange lucrurile si va pleca inapoi la mama lui. Liftierul, insa, nu a plecat asa cum a venit. Inainte de a-i spune "Adio!", Alex a provocat un scandal in care a transformat-o pe fiica fostului premier in tinta unor jigniri greu de reprodus, scrie Cancan.

Magda Ciumac, tarata la tribunal de psihologul Ilie Marinescu. Psihologul Ilie Marinescu (medalion) vrea despagubiri de 500.000 de lei de la Magda Ciumac si Stelian Ogica, pe care ii acuza de terfelirea onoarei si reputatiei sale. Psihologul i-a dat in judecata si a depus deja o taxa de timbru de 2.248 de lei, obligatorie in cazul despagubirilor cerute. Marinescu a povestit ca a intervenit telefonic la postul de televiziune OTV, in august 2008, dupa ce Stelian Ogica si Magda Ciumac au spus despre el ca are 21 de bile in penis, intretine o amanta si ca i-ar fi facut avansuri Magdei Ciumac in timpul unei consultatii. Psihologul a negat tot si a intrat intr-o disputa cu invitatii. O serie de clienti au renuntat la serviciile lui, a aratat psihologul Ilie Marinescu, care a suportat chiar si pierderi financiare din cauza afirmatiilor Magdei Ciumac. "Am fost discreditat in fata fiului meu, acuzat ca fac avansuri sexuale clientelor mele, de comportament sexual deviant, ca am tendinte exhibitioniste si ca sunt o nulitate din punct de vedere profesional", le-a spus magistratilor Ilie Marinescu, citata de Cancan.

Anca Parghel a fost stabilizata cu transfuzii de sange. Dupa trei zile de spitalizare, starea sanatatii artistei continua sa fie extrem de critica. Desi prognosticul medicilor continua sa fie sever, familia artistei, prezenta zi si noapte alaturi de aceasta, continua sa spere intr-o minune, dupa ce, ieri, Anca si-a recunoscut fiii si a redevenit constienta. In cursul zilei de ieri, specialistii Spitalului Universitar de Urgenta "Elias", care se ocupa de Anca Parghel, au decis sa-i faca acesteia transfuzii cu sange, deoarece analizele au aratat ca acesta este plin de toxine. "Starea sa de sanatate a fost critica in momentul internarii, insa acum este constienta si chiar si-a recunoscut fiii. Pentru noi, stabilitatea aceasta este relativa, pana cand medicii se vor pronunta", ne-a declarat Andrei David, PR-ul trupei Fly Project. Acesta a adaugat ca sanatatea solistei, diagnosticata si operata in vara acestui an de cancer ovarian, s-a inrautatit din cauza faptului ca, in ultima vreme, Anca a muncit foarte mult ca sa finalizeze "Colind pentru Romania", album care va fi lansat la inceputul lunii decembrie, scrie Cancan.

Andreea Antonescu traumatizata de un implant cu grasime. Andreea Antonescu a trecut printr-un calvar in momentul in care a ales sa-si injecteze in buze grasime extrasa din sold. Desi efectul a fost de durata, cantareata a suportat cu greu durerea si a apelat la un procedeu mai putin chinuitor. Forma buzelor Andreei Antonescu este 100% rezultatul chirurgiei estetice. Desi s-a ferit sa vorbeasca despre acest aspect, blonda se pregateste pentru a patra marire. Andreea nu concepe revenirea la forma initiala a gurii, chiar daca asta inseamna suferinte crancene. In momentul in care s-a lansat cu trupa Andre, Andreea Antonescu avea un mare complex. Buzele ei puteau fi comparate fara probleme cu doua dungi. Andreea a solicitat o marire prin injectarea cu grasime extrasa din propriul sold. Durerile de dupa operatie au fost cumplite insa nu s-au comparat cu cele localizate in zona de unde s-a luat grasimea. Nici acum, dupa ani, nu a scapat de senzatie. In ciuda rezultatului excelent, Andreea a jurat ca nu va mai face o astfel de operatie niciodata, asa ca a incercat injectiile cu acid hialuronic. Si pentru ca a fost multumita, de acum va apela tot la acest procedeu. Efectul ultimei interventii a inceput sa dispara si, se pare, Andreea a vorbit deja cu esteticianul pentru urmatoarea marire, scrie Cancan.

Mihaela Radulescu si Dani Otil vin impreuna la bal. Mult-mediatizatul cuplu Mihaela Radulescu si Dani Otil va fi prezent in aceasta seara la balul de caritate "Floare de Colt", cel mai important eveniment de strangere de fonduri in bene­fi­ciul Fundatiei "Hospice Casa Sperantei". Balul, ajuns la a VI-a editie, va avea loc la Athe­nee Palace Hilton Bucuresti si este primul eveniment la care cei doi vor aparea in mod oficial ca un cuplu. Mihaela Radulescu si Dani au fost si anul trecut prezenti la acest bal, insa la acea vreme diva era maritata, iar Dani era un simplu prezentator al unui matinal. Acum contro­ver­satul cuplu e implicat in acest proiect, pe care il sustin impreuna. Din cauza crizei financiare mondiale, Fundatia "Hospice Ca­sa Spe­ran­tei" se afla intr-un mare impas, pentru ca fon­durile pe care le primea din SUA si Marea Britanie au fost mult diminuate sau chiar sistate. Sta­bi­li­men­tul, pe care cei doi l-au vizitat in urma cu doua saptamani, are acum ne­voie de cel putin 200.000 de euro (care ar asigura func­tio­na­rea pana la sfar­situl anului si cu o re­zerva de doua luni) sau va fi pus in situatia de a-si opri anumite servicii, lucru ce ar fi in de­fa­voarea pa­cien­tilor ce au ata­ta nevoie de ele, scrie Libertatea.

Luis Lazarus, model la Bucharest Fashion Week. Bucharest Fashion Week a adus pe podiumul de moda, in a doua seara de festival, actori, gimnasti, cantareti, politicieni si prezentatori, toti fiind manechinele colectiei Trend by Adina Buzatu. Cei mai aplaudati au fost: Luis Lazarus, Iurie Darie, care a prezentat o tinuta sobra, dar si Robert Negoita, care s-a dezbracat senzual pe muzica, asemeni manechinelor profesioniste. Celelalte vedete ale prezentarii, Marian Dragulescu, Andrei Duban, Doru Isaroiu, Octavian Ursulescu si Dinu Maxer, au luat lectii de mers pe podium in culise. Zina Dumitrescu, Nausica, Casa Giulia, Izabela by Cristina Purdescu, Moda Miss au fost cateva dintre colectiile de succes din a doua seara, informeaza Libertatea.

Catalina Cristea a devenit mamica. De o luna, viata Catalinei Cristea s-a schimbat radical. Si asta pentru ca fosta jucatoare de tenis a devenit mamica. Ea a nascut la maternitatea spitalului Elias un baietel, al carui nume este Alexandru, noteaza Libertatea.