S-au certat pe sangele fostei iubite. Fotomodelul britanic Kate Moss are probleme in dragoste. Englezoaica s-a certat la cutite cu actualul ei partener de viata, rockerul Jamie Hince, din cauza fostei iubite a acestuia. Surse din anturajul cuplului sustin ca Moss a facut o criza de gelozie dupa ce a descoperit, la locuinta logodnicului ei, un flacon cu sangele fostei iubite a acestuia si mai multe scrisori de dragoste, scrie Cancan.

Mihaela Radulescu, sex in trei? Mihaela Radulescu face iar declaratii incendiare. Intr-un interviu aparut in cel mai recent numar al revistei TVmania, diva marturiseste ca il apreciaza pe Dani pentru ca e un barbat adevarat, care nu accepta sa fie intretinut de ea. Mai mult, diva sustine ca nu e geloasa si ca e de acord cu prezenta unei alte femei in interiorul relatiei pe care o are cu partenerul ei, insa doar “prin perspectiva sexuala”. Cu alte cuvinte, sex in trei, scrie Libertatea.

De ce are Adela Popescu interzis la maritis. Una dintre actritele care trebuie sa faca anumite compromisuri pentru cariera e Adela Popescu, considerata in acest moment cea mai buna actrita de telenovele romanesti. Vedeta Acasa TV a fost pusa de Media Pro sa semneze un contract prin care, pe durata filmarilor la serialul “Ingerasii”, nu are voie sa se marite sau sa ramana insarcinata. Astfel, pentru a-si oficia relatia cu Marius Kalmar, ea va trebui sa mai astepte inca un an, scrie Click.

Sharon Stone i-a dat papucii iubitului. Lucrurile merg din ce in ce mai rau pentru actrita. Mai intai a pierdut custodia fiului ei suferind, o lovitura in planul imaginii, fiind acuzata ca nu a fost o mama buna, iar acum a pus capat si relatiei cu iubitul mult mai tanar. Se pare ca ruptura s-a produs din cauza ca actrita a suferit dupa pierderea custodiei baietelului de opt ani, Roan. Astfel, vedeta nu a mai fost capabila sa se dedice povestii de dragoste cu tanarul iubit si a decis sa o incheie, scrie Romantica.

Angelina Jolie: “Copiii fac pipi pe hainele mele!”. Cu sase copiii de crescut, trei adoptati si trei biologici, Angelina si Brad au parte si de bucurii, dar si de probleme pe masura. Atunci cand trebuie sa mergem la un eveniment monden si imbracam cele mai bune haine, cei mici nu tin cont de asta si fac pipi pe unde apuca, inclusiv pe tinutele noastre luxoase. Am pasit de multe ori pe covorul rosu cu rochia imbibata de urina copiilor! “, spune fericita mamica Angelina Jolie, scrie Gardianul.

Scapati de cosuri, fetelor! Se pare ca de acnee nu scapi nici macar atunci cand esti o celebritate. In ciuda tratamentelor costisitoare si a machiajelor sofisticate realizate dupa ore lungi pierdute in fata oglinzilor, aparatele de fotografiat ale jurnalistilor au scos la iveala problemele pe care le au cu tenul mai multe dive de la Hollywood. Printre vedetele care au un ten cu probleme se numara si Britney Spears, Lindsay Lohan, Cameron Diaz si Victoria Beckham, scrie Libertatea.

Cum va naste Adelina. Sotia fotbalistului Cristi Chivu a aranjat toate detaliile legate de nastere. Fiica cuplului va veni pe lume in februarie, la Milano, in clinica in care au mai fost adusi pe lume si alti urmasi ai vedetelor celebrului club de fotbal, scrie Cancan.

Stefan Banica Jr. a facut un denunt "ca la carte" in fata procurorilor Capitalei. Stefan Banica Jr. - inclus pe lista martorilor in cazul afacerilor mafiote de care este acuzat temutul "Sile Pietroi" - a recunoscut ca a apelat la fratele lui Fane Spoitoru pentru a recupera un "Nissan Pathfinder", ce apartinea unui prieten. Sotul Andreei Marin a povestit cum l-a cunoscut pe fratele lui Spoitoru, odata cu filmarile la serialul romanesc "Baieti Buni", cand Ion Migdal l-a consiliat pe artist pe tema limbajului de cartier, scrie Cancan.

Britney Spears: "Ma simt ca un detinut". Britney Spears si-a comparat viata cu o puscarie, intr-un interviu acordat recent unei reviste americane. Desi a revenit cu puteri noi pe scena, vedeta nu pare sa fi trecut peste criza ce a afectat-o timp de doi ani. “Ma simt ca un detinut. Nu am nici un fel de entuziasm, nici un pic de pasiune. Am zile cu adevarat bune, dar si unele cat se poate de rele. Chiar si cand mergi la inchisoare, stii ca la un moment dat o sa iesi. Dar la mine parca nu se termina niciodata", a declarat Britney, potrivit Gardianul.

Justin Timberlake, in body si pantofi cu toc. Justin Timberlake a dansat imbracat in body si colanti si incaltat cu pantofi cu toc. Evenimentul s-a produs la emisiunea Saturday Night Live, unde era invitata Beyonce. Justin si alti doi comici din emisiune au imprumutat costumele dansatoarelor. Beyonce a intrat in jocul producatorilor emisiunii, care au incercat sa refaca videoclipul "All the single Ladies", scrie Romantica.