Nicole Kidman isi arata sanii. Actrita australiana Nicole Kidman a impresionat pe toata lumea, ieri, la prezentarea ultimului film in care a jucat. La cei 41 de ani ai sai vedeta a renuntat sa isi mai ascunda defectele si varsta. Pe langa faptul ca actrita nu si-a vopsit parul, avand astfel radacinile de-a dreptul albe, aceasta a avut probleme si cu rochia pe care a purtat-o. Se pare ca in ultima perioada actrita a trecut printr-o dieta stricta pentru ca, in timp ce isi saluta fanii, vestimentatia actritei era cat pe ce sa cada, dezvelindu-i un san, scrie Click.

Britney Spears are un nou iubit. Britney Spears merge mai departe. Cel putin aceasta pare sa fie deviza controversatei cantarete, dornica sa lase in urma scandalurile cu care s-a confruntat in anii din urma. Astfel, in urma cu doar doua zile, Britney a fost surprinsa de paparazzii americani in timp ce lua cina in restaurantul "Sur" din Los Angeles, in compania unui model italian, Marco D'Angelo, in varsta de 27 de ani, care traieste la Las Vegas, scrie Cancan.

Hugh Jackman: cel mai sexy barbat din lume. Actorul a fost desemnat de revista People drept cel mai sexy barbat din lume. Hugh Jackman se alatura astfel colegilor de breasla, Matt Damon, George Clooney sau Matthew McConaoughey, actori care au primit si ei aceeasi distinctie in trecut. Considerat un romantic intr-un trup viguros, Hugh reprezinta o tripla amenintare: stie sa cante, sa danseze si sa manuiasca o arma. De parca nu ar fi fost suficient, Jackman mai si iubeste aceeasi femeie de 12 ani, scrie Romantica.

Melanie B. nu a vrut sa faca sex cu sotul ei. Fosta membra a formatiei Spice Girls, Melanie Brown a marturisit ca sotul ei a trebuit sa astepte luni de zile inainte de a face sex cu ea, pentru ca nu se simtea pregatita sa aiba o relatie intima. Cantareata a inceput sa se intalneasca cu regizorul Stephen Belafonte in aprilie 2007 si s-au casatorit in secret in acelasi an. Vedeta a declarat ca nu a vrut sa faca sex cu el pana nu s-a convins ca este barbatul potrivit, scrie Libertatea.

Andreea Marin si-a lasat fetita pentru un pictorial. Ieri, vedeta a petrecut mai toata ziua in absenta fiicei, pentru a se pregati de o sedinta foto cu renumitul Marius Baragan. Asa ca vedeta a inceput pregatirile de dimineata, cu ajutorul unei "armate" de stilisti care au venit la vila ei pentru a-i schimba lookul. A fost probabil extrem de ocupata sa se aranjeze, de vreme ce Violeta a fost scoasa la plimbare de bona ei si de un angajat al familiei Banica, ce se ocupa de intretinerea casei, scrie Cancan.

"Andrelele" s-au pupat si s-au pipait pe sani. Ce n-a reusit Catalin Maruta, a reusit Mihai Morar! Acesta a infaptuit minunea de a le impaca, in sfarsit, pe cele doua foste componente ale trupei André, marti seara, la ziua impresarului Radu Groza. Spre deliciul invitatilor, Andreea Balan si Andreea Antonescu si-au impartit pupici pe scena si s-au pipait pe sani, pentru a se controla daca si-au pus, intre timp, silicoane, scrie Click.

Enrique Iglesias a ramas pe drumuri. Celebrul cantaret spaniol, a fost dat afara de iubita lui pe termen nedetreminat, din cauza animalelor lui de comapanie. “Locuiam impreuna de 6 luni, dar m-a dat afara. A fost o cearta stupida, ceva legat de cateii mei. Ne-am impacat, insa nu m-a lasat sa ma mut inapoi. O sa ma intorc atunci cand o sa ma lase ea”, a declarat Enrique, potrivit Libertatea.

Angelina Jolie isi dezgoleste posteriorul. Intr-o astfel de ipostaza nu prea a fost vazuta Angelina Jolie. Actrita a aparut goala in cel mai recent film al sau, "Wanted", expunandu-si cu naturalete posteriorul de invidiat. Desi Jolie nu este o pudica si s-a lepadat de haine ori de cate ori meseria a cerut-o, partenera lui Brad Pitt nu a prea a fost vazuta de la spate, scrie Romantica.

Solistul trupei El Negro ar putea deveni cumnatul lui Johnny Depp. Bogdan Negroiu, liderul formatiei El Negro, a intrat intr-un con de umbra de cand trupa sa nu a mai scos nici un album. Dar el nu a stat pe bara, ci s-a bagat in industria filmului. Asa a avut ocazia sa o cunoasca pe Alysson Paradis, sora celebrei cantarete Vanessa Paradis. Despre Bogdan (33 de ani) si Alysson (26 de ani) se vorbeste prin targ ca ar avea o relatie amoroasa, scrie Libertatea.