Angelina Jolie in fundul gol! Spre deliciul fanilor din lumea intreaga, Angelia Jolie isi dezvaluie posteriorul in cel mai recent film al sau, “Wanted”. Frumoasa actrita, mama a sase copii, nu este la prima sa scena nud, insa aceasta imagine este cu adevarat nemaivazuta. Angelina, abia iesita de sub dus, goala si cu un tatuaj imens pe fund, va ramane, cu siguranta, pentru mult timp in memoria cinefililor de pretutindeni. In „Wanted”, Angelina joaca rolul unei super-asasine ce face parte dintr-o societate secreta, numita „Fratia”. Ea trebuie sa il antreneze pe un contabil obisnuit, timid si nepriceput, pentru ca acesta devina, la randul sau, un ucigas, informeaza Gardianul.

Raduleasca si Otil trec pe Dacia? Mihaela Radulescu, Dani Otil si Adrian Mutu sunt cele trei vedete alese de conducerea fabricii de la Pitesti pentru a indemna romanii sa mearga cu Dacia. Ei urmeaza sa primeasca in dar de la celebra firma cate un autoturism Dacia, la volanul caruia sa iasa pe soselele Romaniei ori de cate ori doresc. Speriat de criza economica, dar mai ales de apetitul romanilor pentru masinile second-hand importate din Vest, vicepresedintele Automobile Dacia, Constantin Stroe, va demara in perioada urmatoare o campanie prin care va incerca sa inoculeze ideea ca “autoturismele produse la Pitesti nu sunt cu nimic mai prejos celor din clasa lor. Pentru ca impactul in randul cetatenilor sa fie maxim, mai multe vedete de prima mana de la noi vor fi incurajate sa aleaga Dacia. Adrian Mutu, Mihaela Radulescu si Dani Otil sunt doar cativa dintre cei pe care i-am putea vedea in scurt timp la volanul unei Dacii. Le dam gratis Dacia Sandero sau Logan”, a declarat Stroe pentru Libertatea.

Madalina Radu (otv) a starnit pasiuni si in randul femeilor. Prezentatoarea emisiunii "Viata de vedeta" de la OTV este hartuita de o lesbiana care, iritata de faptul ca bruneta a refuzat o partida de sex "ca-ntre femei", a trecut la artileria grea: i-a trimis mesaje de amenintare, i-a zgariat masina si i-a taiat cauciucurile. Madalina Radu a marturisit, in exclusivitate pentru CANCAN, ca individa respectiva a facut o obsesie pentru ea si ca o urmareste de doua luni: "Mi-a zgariat masina si, in prima faza, am crezut ca este vorba de vreun telespectator nemultumit. Dupa cateva zile, am primit SMS-uri cu propuneri indecente, si am descoperit ca ma urmarea aproape peste tot. Trimitea mesaje in care spunea ca ii place cum sunt imbracata si dadea detalii despre hainele pe care le purtam, ca sa demonstreze ca ma urmareste. Intr-un final, m-a sunat si mi-a trimis un e-mail. Am ramas uimita, cand am aflat ca e o femeie.

Banica Jr.: "N-am crezut ca o sa ajung in lumea interlopa". "Bai, vezi ca-ti trimit si eu un prieten care are o problema, poate poti sa-l ajuti". Aceasta este fraza, rostita la telefon, care l-a amestecat pe Stefan Banica jr intr-un scandal in care apar si personaje ale lumii interlope. Asteptata de toata lumea, a­u­dierea lui Ste­fan Banica jr s-a petrecut, de fapt, la jumata­tea lunii au­gust. A­tunci, can­taretul a fost audiat de politistii Sectiei 10 in legatura cu interceptarea unei con­vor­biri telefonice a­vu­te de acesta cu Ion Mig­dal, zis "Migdale", fra­tele celebrului Fane Spoi­toru, noteaza Libertatea.

Irinel doneaza hainele de adult unei case de copii. Miliardarul a decis sa se debaraseze de o multime de haine din sifonier pe care le-a donat unei case de copii si centrului de refugiati din Capitala. De asemenea sotia sa, Monica, a renuntat la o multime de tinute dar pe care le va vinde prin magazinul Dianei Heidinger, prietena ei, la preturi de cateva sute de euro. Aflata intr-o etapa noua a vietii sale, Monica Columbeanu nu isi mai agreeaza fostele tinute, pe care le considera depasite si mult prea excentrice. Acelasi lucru s-a intamplat, se pare, si cu sotul ei, miliardarul Irinel Columbeanu, care s-a plictisit de o multime dintre hainele pe care le purta in urma cu cativa ani si care nu se mai potrivesc cu stilul pe care l-a adoptat acum. In concluzie, cei doi soti au decis sa renunte la o multime dintre hainele de firma care s-au bucurat de foarte multa atentie din partea presei, reusind sa le stranga in cativa saci pe care au inceput sa-i distribuie in directii diferite. In timp ce fostele tinute ale Monicai au ajuns din nou la vanzare in magazinul prietenei sale, Diana, la preturi de cateva sute de euro, hainele lui Irinel, printre care se afla si celebrul costum Yamamoto, au luat drumul orfelinatelor si al centrului de refugiati, scrie Cancan.

Mandinga, cu elicopterul la concert. Cubanezii de la Mandinga au aflat pe pielea loc sensul expresiei "ce iei pe mere dai pe pe­re". In criza de timp, ei au inchiriat un elicop­ter care sa-i duca de la Bucuresti la Oradea, un­de aveau de sustinut un concert. In felul asta s-au asigurat ca urca pe scena exact la ora promisa si nu ris­ca sa fie "taxati" ca neparolisti. Insa dupa spec­tacol, cand au tras linie, au constatat ca sunt pe minus: drumul i-a costat 3.000 de euro, iar de pe urma cantarii au incasat 2.500, noteaza Libertatea.

Nicola se iubeste cu un ungur. Dupa ce a fost casatorita peste un deceniu cu compozitorul Mihai Alexandru si a trait o poveste de dragoste cu claparul ei, Nicola iubeste din nou. Dar si de aceasta data, solista si-a ales partenerul pe criterii profesionale - mai exact din industria muzicala. Fericire maxima, fluturi in stomac si planuri de viitor. Asta traieste in prezent Nicola, cantareata a carei cariera muzicala, dupa cum spun gurile rele, ar fi trebuit sa ia sfarsit dupa inghetarea colaborarii cu Mihai Alexandru. Insa, de cateva luni, de cand Nicola s-a decis sa revina puternic in muzica si a inceput sa inregistreze un nou album, se pare ca toate ii merg din plin. Intamplator sau nu, in aceasta perioada a aparut noul ei iubit, Sebestyen Joosander, pentru care, dupa cum spun carcotasii, l-a parasit pe Andrei Stanoevici. Sebi, cum il alinta Nicola este un ungur dragut si este, culmea, tot muzician, mai exact canta la chitara bass. "Suntem impreuna de patru luni si ne intelegem foarte bine, mai ales ca lucram amandoi in muzica. El este de nationalitate ungur, la fel ca si cei patru instrumentisti ai mei. Nu exista nicio legatura intre ei, poate doar limba in care comunica. Cat despre noi, cand nu este in tara, ca si acum, comunicam mai mult prin sms si pe computer. Vorbim romaneste...dar stricat", a declarat Nicola pentru Cancan.

Baietii de la Alb Negru si-au luat microfoane de 4.000 de euro. Pentru ca se pregatesc de lansarea noului lor album, membrii trupei Alb Negru au ho­ta­rat sa-si "improspateze" aparitia scenica. Ei si-au cumparat doua seturi de e­chi­pa­men­te audio, care ii vor a­juta sa sustina spec­­tacole live ca la carte. Mai exact, contra sumei de 4.000 de euro, Andrei si Ka­ma­ra si-au achizitionat cate un microfon profesional Stage Line si cate o pereche de casti, menite sa-i ajute sa-si controleze vocile pe parcursul derularii negativului, scrie Libertatea.

Ieri, Catalin Maruta a avut parte de cea mai grea emisiune din viata lui. Fara sa se astepte la ce o sa se intample, prezentatorul tv a invitat-o pe Marijuana in platou. Joi dupa-amiaza, Marijuana a fost invitata in emisiunea lui Maruta de la Pro TV sa povesteasca ce a mai facut in ultimul timp. Din pacate, cantareata nu a fost in stare sa o faca. Telespectatorii au asistat la un spectacol socant: artista a inceput sa se clatine si a devenit incoerenta, iar dupa un du-te vino din culise in platou, a fost la un pas sa se prabuseasca sub privirile inmarmurite ale celor prezenti in studio. Marijuana ingana incontinuu: "Fite, fite... in casa aia erau doi barbati... e un front de razboi...mi-au luat sange, Dristor 2". Cunoscut fiind faptul ca artista a fost dependenta de droguri, intregul episod ar putea avea o explicatie... Surse din interiorul echipei de la "Happy hour", insa, ne-au declarat ca Dana Coteanu, alias Marijuana, s-a comportant absolut normal inainte de a intra in direct, noteaza Cancan.

Alina Dumitru ar juca intr-o telenovela. Campioana olimpica la judo, care acum face furori la «Dansez pentru tine» e atrasa de showbiz. Alina Dumitru are planuri mari pentru viitor. Participarea la "Dansez pentru tine" i-a trezit cam­p­i­oanei o­lim­pice la judo interesul pentru showbiz si spune ca du­pa ce se va retrage din sport nu exclude o cariera in televiziune. "Mi-as dori sa apar intr-o tele­no­­vela sau, de ce nu, chiar sa pre­zint o emisiune", ne-a mar­tu­­risit sportiva de 26 de ani. De unde pana unde... telenovela? Cam­pioana a re­cu­nos­cut ca se uita la serialul "Regina", de la Acasa, si ca e "lesinata" du­­pa Sta­te Pot­covaru (interpretat de Gheor­ghe Visu) si dupa Flacara (Carmen Tanase), scrie Libertatea.

Tudor Chirila are o aventura cu o pustoaica de 18 ani. Tudor Chirila, invidiat de multi pentru relatia cu Andreea Raicu, face ce face si se baga numai in belele. Dupa ce o fana, o anume Anca de 19 ani, l-a acuzat ca a hartuit-o cu SMS-uri dintre cele mai vulgare, acum Tudor s-a incurcat din nou cu o pustoaica! Reporterii CANCAN l-au prins miercuri seara pe actor, pe soseaua Mihai Bravu, in zona Piata Iancului, in compania unei fete. Tocmai ce coborasera amandoi din masina lui si se indreptau spre blocul in care locuieste Tudor. Cand au vazut reporterii, care s-au apropiat de ei ca sa le faca poze, tanara a luat-o la fuga, s-a aruncat pe bancheta din spate a unui taxi, si-a ascuns fata in maini si i-a cerut soferului sa plece! Actorul, fara sa spuna nimic, a intrat si el in bloc. CANCAN a aflat totusi ca pustoaica cu care fostul iubit al Andreei Raicu are o aventura se numeste Andra Arghir. Are 18 ani, impliniti saptamana trecuta! Cu alte cuvinte, dupa despartirea de vedeta Prima TV, Tudor a inceput sa joace periculos.