90.000 de euro pentru botezul baietelul de 3 luni al sotilor Ana Maria Prodan si Laurentiu Reghecampf. Crema fotbalului romanesc se va reuni la petrecerea prilejuita de botezul lui Laurentiu junior, zis Prodanel, baietelul de 3 luni al sotilor Ana Maria Prodan si Laurentiu Reghecampf. Cu aceasta ocazie, Lacatus, fostul antrenor al Stelei, si Gigi Becali ar putea sa se revada pentru intaia data, de cand primul a parasit clubul din Ghencea. Astazi este o zi mare pentru micutul Laurentiu Reghecampf junior, pentru ca va primi Taina Sfantului Botez, prin care, conform traditiei crestine, va deveni membru al Imparatiei lui Dumnezeu. Ceremonia religioasa va avea loc la ora 17:00, la Biserica Batistei din Capitala si, incepand cu ora 19:00, invitatii sunt asteptati in Sala Ronda a hotelului Intercontinental. Printre cei 250 de invitati care au confirmat participarea la eveniment se regasesc nume sonore din fotbalul romanesc, precum: Mircea Rednic, Cristi Borcea, Ionut Chirila, Nae Manea, fratii Giovani si Victor Becali, Gigi Becali, Cornel Penescu, Adrian Porumboiu, Marius Lacatus, dar si vedete din showbiz: Mihai Albu, Oana Turcu, Cristi Brancu, Mihaela Tatu, Catinca si Oana Roman, Raluca Sandu sau Adina Buzatu, noteaza Libertatea.

Lazarus, show cu o dansatoare exotica. Atunci cand ia masa cu prietenii acasa la el, Luis Lazarus prefera sa “asezoneze” cina cu lautari si cu dansatoare exotice. De fapt, aceasta a fost surpriza pe care jurnalistul le-a facut-o Monicai Columbeanu, Deliei si lui Daniel Iordachioaie, carora le-a gatit personal ciorba de peste, salata de peste crud cu icre de stiuca, mix grill de peste si crema de zahar ars, scrie Libertatea.

Cheeky Monica a pozat iar goala. Daca la capitolul muzica nu se bucura de prea mult succes la public, Monica Irimia, una dintre gemenele romance care formeaza trupa Cheeky Girls, beneficiaza de toata atentia atunci cand isi da jos hainele. Romanca a realizat un pictorial incendiar in rol de "femeie dominatoare". Trimisa in umbra de viata amoroasa tumultuoasa a surorii sale, Gabriela, Monica, cealalta jumatate a trupei Cheeky Girls incearca sa recupereze teren cum stie ea mai bine. Evident, cea mai eficienta reteta de a ajunge in vizorul publicului a fost aceea de a poza din nou goala. Cantareata de origine romana, in varsta de 26 de ani, este iar protagonista unui pictorial fierbinte, promovat inclusiv de cotidianul "The Sun", cel mai citit tabloid din Marea Britanie, noteaza Cancan.

Britney Spears: "Baietii trebuie sa-si cunoasca locul". Controversata cantareata Britney Spears, cea care de cativa ani buni, tine capul de afis al tabloidelor cu diferitele scandaluri in care este implicata, face eforturi sa ne convinga ca a revenit in randul "fetelor bune" si ca mai are un cuvant de spus in muzica pop. La un an de la lansarea albumului "Blackout", Britney Spears revine uimitor cu un nou material, "Circus", si cu un nou single, "Womenizer". Cantareata arata bine, are piese puternice, a castigat pentru prima data trei premii Video Music Awards si este mult mai sigura pe ea fata de cum era cu un an in urma. LP-ul se va lansa cu o saptamana inainte de ziua ei, iar materialul "Circus" va aparea pe piata ca un dar adus fanilor sai chiar de aniversarea celor 27 de ani ai ei, pe 2 decembrie, scrie Romania libera.

Dani: "Mihaela nu este un trofeu". Dani Otil s-a hotarat sa vorbeasca deschis despre relatia sa cu Mihaela Radulescu. Vedeta matinalului de la Antena 1 a marturisit, in editia de ieri a ziarului Cotidianul, ca viata lui s-a schimbat in ultimele luni, ca e in permanenta urmarit de paparazzi si ca a fost influentat de Mihaela sa participe la actiuni caritabile. S-au mai calmat spiritele, Dani? Poti sa iesi linistit din casa sau paparazzii sunt in continuare pe urmele tale? Asa si asa. Acum cateva zile, m-am dat jos la semafor, m-am dus la masina care ma urmarea si, ca sa le salvez carnetul, pentru ca taiau linii continue, depaseau pe dupa refugii de vreo ora, le-am spus tot programul meu. Mi-au zis ca il stiu. Ca seamana prea mult cu cel de ieri si ca sunt cel mai plictisitor baiat din punct de vedere paparazzistic, scrie Libertatea.

Iulia Albu: «Monica Columbeanu nu-mi mai inspira incredere». Cand toata suflarea din Romania credea ca cele mai certarete dive din showbizz au ingropat securea razboiului, iata ca Iulia ne asigura ca intre ea si Monica nu va mai fi niciodata nimic mai mult decat o relatie strict profesionala sau nici atat. Sotia lui Mihai Albu nu sufera nicicum dupa prietenia Columbencei, ba, mai mult, spune ca nici nu va mai avea vreodata incredere in ea. In ultima seara a festivalului de moda Bucharest Fashion Week, Iulia Albu si Monica Columbeanu au fost surprinse vorbind, moment care a dat nastere multor speculatii, cel mai vehiculat zvon fiind acela ca s-ar fi impacat. Ne si gandeam ca divele vor defila din nou laolalta pe la evenimentele mondene si tot asa se vor distra si in cluburile de noapte, ca vor petrece sarbatorile de iarna impreuna sau ca isi vor creste copiii in spiritul prieteniei ce le leaga. Nici nu am apucat bine sa visam, ca am fost treziti brusc la realitate de replica ferma a Iuliei Albu, scrie Gardianul.

Tudor de la Fly Project se pregateste de insuratoare. Desi la majoritatea evenimentelor cantaretul isi face aparitia doar cu colegul sau de trupa, Tudor de la Fly Project are o iubita. Mai mult decat atat, acesta si-a facut planuri de nunta. Surse din anturajul lui Tudor ne-au dezvaluit ca artistul si-a gasit jumatatea. Ea se numeste Ana si este una dintre fostele dansatoare ale trupei. Satul de burlacie, cantaretul si-a luat inima-n dinti si a cerut-o de sotie. Cei doi au o relatie de trei ani, motiv pentru care Ana a acceptat sa-si uneasca destinul cu al lui Tudor, ajungand sa-l cunoasca destul de bine. Asadar, in vara anului viitor se anunta nunta mare in familia Fly Project, scrie Cancan.

Michael Jackson s-a convertit la islamism si si-a schimbat numele in Mikaeel. Michael Jackson s-a convertit la islamism. El a depus, ieri seara, juramantul in vila unui prieten din Los Angeles, informeaza cotidianul britanic The Sun, citat de Mediafax. Michael Jackson a purtat costumul traditional musulman in timpul ceremoniei de convertire la islamism, care a fost condusa de un imam din Los Angeles. O sursa apropiata starului american, care a fost crescut in religia Martorilor lui Iehova, a povestit cum s-a hotarat Jackson sa se converteasca la islamism, in timp ce se afla in studioul de inregistrari din vila unui bun prieten, pentru a realiza un nou material discografic. Potrivit declaratiilor aceleiasi surse apropiate, starul american, care parea "putin cam deprimat", a fost convins sa faca acest pas de catre un producator si un compozitor care au trecut la islamism in urma cu cativa ani, scrie Adevarul.

Jordan si-a luat vibrator din aur. Starleta a profitat de cea mai recenta expozitie erotica de la Melbourne pentru a-si cumpara o jucarie sexuala in valoare de 15.750 de dolari. Dornica sa isi revigoreze viata amoroasa, dar si sa isi spele pacatele fata de sotul ei, cantaretul Peter Andre, pe care l-a cam neglijat in ultima vreme, starleta britanica Jordan a hotarat sa faca niste cumparaturi mai deosebite. Astfel, bruneta a profitat de cea mai recenta editie a expozitiei erotice de la Melbourne, din Australia, pentru a-si achizitiona un vibrator placat cu aur de 18 carate, noteaza Cancan.

Chivu vrea un Craciun romantic cu Adelina. Adelina si Cristi Chivu si-au facut un obicei de a petrece sarbatorile de iarna in famile, dar iata ca anul acesta vor face o exceptie. Cei doi si-au planuit sa aiba parte de un Craciun romantic, in doi, chiar in apartamentul lor din Milano. Motivul? Acesta este ultimul an in care indragostitii vor putea petrece sarbatorile singuri, intrucat peste trei luni se va naste fetita lor. Adelina si sotul ei, Cristi Chivu, asteapta cu nerabdare luna februarie a anului 2009, atunci cand vor deveni pentru prima oara parinti. Pentru ca sarbatorile de iarna se apropie cu pasi repezi, cei doi soti si-au facut deja planuri de Craciun, scrie Click.

A murit actrita Luminita Stoianovici! Actrita de teatru si film, regizoare, profesoara si traducatoare, indragita actrita Luminita Stoianovici, s-a stins din viata, ieri 21 noiembrie, la ora 03:35. Slujba de inmormantare va avea loc luni, in foaierul Teatrului National din Timisoara, locul in care si-a petrecut cea mai mare parte din viata. Luminita Elena Stoianovici – actrita care ne-a impartasit din marea ei frumusete sufleteasca de-a lungul anilor, din experienta sa de viata, cea care avea intotdeauna cate un zambet pentru noi, a fost doborata de o boala necrutatoare, dupa o lunga, grea si nedreapta suferinta. Pentru cei care nu au avut onoarea sa o vada in vreunul dintre rolurile interpretate in nenumarate piese de teatru si productii cinematografice, pe care le-a interpretat de-a lungul carierei, Luminita Stoianovici este personajul “Nuti” din serialul “Vointa de femeie”, difuzat de Kanal D, informeaza Gardianul.

Nouvelle Vague si Koop la Sala Palatului. Dupa succesul de la B’ESTFEST 2008, trupa Nouvelle Vague da din nou ochii cu fanii romani, sambata seara, la Sala Palatului. Nouvelle Vague va sustine, de la ora 20, un concert sub umbrela „Fusion Studio Weekend, proiect muzical prezentat de Romtelecom Clicknet. Publicul va avea parte de sound-ul de inspiratie new-wave si post-punk, caruia nu-i lipseste catusi de putin romantismul. Cu putin noroc, spectatorii vor fredona, alaturi de favoriti, hit-uri precum Love Will Tear Us Apart, Dancing with Myself, God Save the Queen, Heart of Glass sau Blue Monday, piese celebre pe care Nouvelle Vague le-a inclus, reinterpretate, in repertoriul propriu. Marc Collin si Olivier Libaux, cei doi membri fondatori ai grupului, au marturisit ca prefera vocile seducatoare ale fetelor de 25 de ani, fiindca ofera pieselor un sound actual, fresh si captivant, informeaza Gandul.

Mihai Constantinescu a cantat «Pisicuta» inainte de a intra in operatie. Artistul Mihai Constantinescu a marturisit, vineri, intr-o conferinta de presa, ca a cantat „Pisicuta” inainte de a intra in operatia pe inima la care a fost supus in urma cu doua saptamani, la Institutul de Boli Cardiovasculare si Transplant din Targu Mures, noteaza Mediafax. Constantinescu a facut o demonstratie, cantand chiar pe coridorul sectiei de Chirurgie Cardiovasculara, ieri, dupa conferinta de presa, fiind rasplatit cu aplauze, noteaza Gardianul.

Radoi, prins ca gonea cu 112 km/ora, in Bucuresti. Capitanului Stelei i-a fost suspendat permisul pentru 90 de zile, fiindca s-a grabit prea tare spre casa, dupa meciul cu Georgia. Ziua de miercuri a fost una cu ghinion pentru capitanul Stelei, Mirel Radoi. Folosit excesiv de Victor Piturca in amicalul nationalei cu Georgia, cauza din care a devenit incert pentru meciul de campionat cu Universitatea Craiova, fotbalistul a ramas la putin timp dupa meciul de la jumatatea saptamanii si fara permis de conducere, scrie Cotidianul.

Sotia lui Hagi a facut circ la Mall Baneasa. Marilena a mers intr-un magazin exclusivist de decoratiuni interioare, a "ochit" produse de 50 de milioane de lei vechi si, inainte sa le plateasca, s-a certat cu vanzatoarele pentru ca acestea au refuzat sa-i faca un discount. Foarte bogata, dar si foarte zgarcita. Aceasta este impresia pe care si-au facut-o mai multe vanzatoare din Mall Baneasa despre sotia celui mai mare fotbalist roman din toate timpurile. "Doamna Hagi si sora ei au venit la noi acum trei saptamani. Au ales cateva cale si mai multe feluri de flori ornamentale, intre care frunza nufarului si frunze in forma de gardulet. Ne-au explicat ca toate produsele vor fi amplasate in holul hotelului Iaki", a precizat una dintre lucratoarele comerciale de la respectivul magazin. In momentul in care a ajuns cu produsele la casa, sotia "Regelui" s-a aratat foarte surprinsa de suma totala pe care a trebuit sa o achite. "Foarte scump!", a spus ea, dupa care a insistat sa i se faca un discount, intrucat a cumparat de foarte multi bani. "Eu, de obicei, cumpar din Mobexpert, iar cei de acolo imi fac tot timpul reduceri la sume mari. Nu inteleg de ce aici nu faceti la fel!", ar fi spus Marilena, apoi a continuat cearta cu vanzatoarele, noteaza Cancan.