Madonna vrea s-o converteasca pe Britney la Kabbalah. Proaspat divortata de sotul ei, regizorul Guy Richie, Madonna isi canalizeaza intreaga energie asupra concertelor si religiei. Mai mult decat atat, cantareata incearca sa convinga cat mai multe vedete sa se converteasca la Kabbalah, iar tinta cea mai importanta a devenit acum Britney Spears. Madonna a atras-o mai intai de partea ei pe actrita Gwyneth Paltrow, iar acum si-a pus in cap sa faca si din Britney o practicanta a religiei Kabbalah, desi eforturile Madonnei n-au dat roade acum cativa ani. Regina pop chiar s-a suparat pe Britney cand aceasta a declarat, la nasterea primul ei fiu, „nu mai studiez Kabbalah, fiul meu este religia mea”. O sursa a povestit pentru „Daily Mail” ca Madonna este dispusa sa mai incerce o data. „Madonna este hotarata sa o convinga pe Britney de data asta, scrie Gardianul.

Lui Paris Hilton pare sa-i priasca viata de celibatara. Cel putin asa a concluzionat presa de peste Ocean, vazand-o pe vedeta radiind de fericire, zilele trecute, cand a iesit la restaurant cu sora ei, Nicky. Intr-o tinuta mult mai decenta decat cele pe care le prefera de obicei, Paris nu parea suferinda, desi s-a despartit de iubitul ei, Benji Madden, saptamana trecuta. Blonda a luat masa la celebrul local Mr. Chow din Los Angeles, iar cei de fata au povestit ca Paris a fost zambitoare intreaga seara, informeaza Gardianul.

Beyonce Knowles si Jay-Z, cel mai bogat cuplu din showbiz. Cantaretii americani Beyonce Knowles si Jay-Z formeaza cel mai bogat cuplu de la Hollywood, dupa ce au castigat, anul trecut, 129 de milioane de euro, potrivit unui clasament publicat de "Forbes" si preluat de Curentul. In clasamentul realizat de celebra revista, pe locul al doilea s-au situat actorii americani Will Smith si Jada Pinkett Smith, care au obtinut, in 2007, castiguri de 68 de milioane de euro.

Alina Plugaru, dezamagita in pat de nenumarati barbati. Regina porno a Romaniei ia la rost barbatii. Blonda se plange pe blogul sau ca numerosi masculi ce i-au trecut prin asternut nu au reusit sa o inalte in al noualea cer. Vedeta considera ca multi reprezentanti ai sexului tare ar trebui sa mai puna mana pe o carte si sa studieze tainele amorului. „Imi place sa fac sex. Asta o stiti cu totii. Insa ador amorul de calitate. Iar barbatii care mi-au oferit senzatii tari in pat pot fi numarati pe degetele de la o mana. Ei bine da, o spun cu o oarecare dezamagire. Doar cativa dintre cei care mi-au sifonat asternutul sunt artisti la capitolul sex. Si asta pentru ca, la un moment dat, au avut rabdare sa studieze, sa aprofundeze, sa se documenteze.“, scrie Atac.

Danielle Lloyd, fosta Miss Anglia, s-a culcat cu jumatate de echipa de fotbal. Danielle Lloyd s-a razbunat pe iubitul ei care a inselat-o, culcandu-se cu al saselea fotbalist consacrat de cand este in atentia media. Celebra de cand a fost in casa Big Brother din Marea Britanie si a devenit Miss Anglia, Danielle a facut in asa fel incat sa-l aiba in cele mai intime momente pe asul de la Liverpool si din echipa Olandei, Ryan Babel. Ea l-a agatat pe fotbalist la receptia hotelului de cinci stele din Londra, Mayfair, informeaza Romantica.

Starul Enrique Iglesias a recunoscut ca a consumat o cantitate considerabila de alcool cand avionul cu care calatorea a fost nevoit sa faca o aterizare de urgenta din cauza unei probleme la motor. "Am baut cateva pahare de votca si m-am simtit mai bine. Mai bine sa mor beat, nu-i asa?", a declarat artistul. "Nu prea imi place sa zbor si intru in panica. Cu siguranta ca si de aceasta data am intrat in panica pentru cateva minute", a marturisit acesta, afirma Libertatea.

Manechinul Karolina Kurkova (24 de ani) de la Victoria’s Secret a fost desemnata de postul american de televiziune E! Entertainment, in urma unui sondaj, drept cea mai sexy femeie din lume. Blonda, de origine ceha, care se numara si printre cel mai bine platite fotomodele, a reusit astfel sa surclaseze alte colege de breasla mult mai cunoscute, precum Gisele Bündchen sau Adriana Lima, care s-au situat pe locurile patru si respectiv sase. Din top nu a lipsit nici frumoasa Angelina Jolie, care a ocupat locul 3, in timp ce locul 2 a fost adjudecat de Bar Rafaeli, scrie Libertatea.

S-a saturat de sexul in trei. Amy ne-a povestit ca ea si Blake obisnuiau sa organizeze orgii sexuale acasa la ei si ca nu de putine ori s-a intamplat sa faca sex in trei. Ea, oricum, a avut mai multe iubite de-a lungul timpului, asa ca nu a fost o problema sa faca amor in acelasi timp si cu Blake, si cu alte femei", a declarat o sursa din imediata apropiere a artistei. "Acum, insa, Amy s-a hotarat sa puna punct. Nu mai are chef nici de Blake, nici de sex in trei. Nu ii poate ierta sotului ei faptul ca acesta s-a indragostit de o blonda pe nume Sophie, cu care a pastrat legatura tot timpul cat s-a aflat la inchisoare", a adaugat aceeasi sursa, scrie Cancan.