Batman, ucis de propriul "tata". Dezamagire pentru fanii lui Batman. Celebrul personaj va fi "omorat" miercuri, la 70 de ani de la prima sa aparitie. "Veti asista la sfarsitul lui Bruce Wayne in calitate de Batman", a declarat Grant Morrison, scenaristul aventurilor acestuia. Desi au circulat multe zvonuri legate de evolutia lui Batman se spune ca acesta va avea parte de un sfarsit terifiant, dupa ce partenerul sau, Robin il va trada si distruge in momentul in care va trece de partea intunericului, scrie Libertatea.

Tarky s-a hotarat sa vorbeasca despre povestea de dragoste avuta cu Traistariu. Tarky a decis sa nu se mai ascunda, dupa ce reporterii Cancan au intrat in posesia mai multor date care indica faptul ca el ar fi avut o relatie cu Traistariu. "Am trait cu Mihai! Este adevarat, insa nu trebuie sa ne condamne nimeni", a recunoscut tanarul din Onesti. I-am spus despre orientarea mea sexuala, ca sunt bisexual, iar eu stiam despre el ca este bisexual sau chiar gay, dar imi era rusine sa-i spun in fata" a mai spus Tarky.

Kim Catrall, topless la 52 de ani. A mai aparut goala in celebrul serial “Sex and the City”, dar Kim Catrall (52) a avut acum curajul sa se dezbrace in preajma unor modele putin trecute de 20 de ani. Actrita s-a dezgolit pentru o cauza artistica: cel mai nou rol al sau cuprinde o scena topless pentru a reedita capodopera lui Titian, ”Diana si Actaeon”, scrie Gardianul.

Dieta Nicoletei Luciu va poate ucide! Adorata de milioane de adolescente, Nicoleta Luciu a dezvaluit recent metoda drastica prin care a reusit sa dea jos 30 de kg in 45 de zile, mancand doar supa de pui si compot de mere. Foarte eficienta in cazul vedetei, dieta Nicoletei n-a trecut insa testul specialistilor. Contactat de Click!, prof. univ. dr. Constantin Ionescu Targoviste, directorul Institutului de Diabet ”N. C. Paulescu”, spune ca o asemenea cura ne poate distruge ficatul.

Unde va sunt sanii, fetelor? Sunt frumoase, sexy si au milioane de fani in toata lumea. Cu toate acestea, divelor le lipseste un accesoriu care e foarte apreciat de barbati, si anume o pereche de sani generosi. Desi au bani sa-si mareasca sanii, vedete precum Cameron Diaz sau Naomi Campbell prefera sa ramana naturale, chiar daca au pieptul aproape plat, scrie Libertatea.

Cele mai sexy femei de pe planeta. Site-ul E! Online a publicat clasamentul celor mai sexy zece femei din lume in anul 2008, votate de vizitatori. In fruntea clasamentului se afla modelul ceh Karolina Kurkova, care, datorita contractului cu Victoria's Secret, este si printre cele mai bine platite manechine din lume. O alta reprezentanta a renumitei case de lenjerie, Bar Rafaeli, este a doua in clasament. Bar este iubita unuia dintre cei mai sexy barbati din lume, Leonardo Di Caprio. Pe locul trei se afla mamica sexy Angelina Jolie, pe locul patru Gisele Bundchen, pe locul cinci Scarlett Johansson, iar pe locul sase Heidi Klum, scrie Romantica.

Au fost dependenti de sex, dar s-au tratat. Pe David Duchovny si Charlie Sheen dependenta de sex i-a facut sa piarda ce aveau mai scump, familia. Amandoi au divortat si abia apoi au realizat ca au nevoie de tratament profesionist. Ca si in cazul lui Robbie Williams sau Michael Douglas, terapia de grup, sedintele cu psihoterapeuti si internarea in centre medicale exorbitante, dar bine puse la punct tehnologic, precum Medical Center Sinai, au dat rezultatele asteptate, scrie Click.

Brad Pitt la 80 de ani. Milioanele de admiratoare ale actorului Brad Pitt vor fi dezamagite cand vor vedea cum va arata idolul lor la 80 de ani. Starul a renuntat la imaginea sa sexy, pentru cel mai recent film, "The Curious Case Of Benjamin Button" ("Strania poveste a lui Benjamin Button"), in care detine rolul principal. Brad Pitt, desemnat in nenumarate randuri cel mai sexy barbat din lume, este pur si simplu de nerecunoscut, chel, cu riduri si garbovit, scrie Libertatea.